Přejít na obsah

Teploměr na měření teploty v interiéru

jakudo

Doporučené příspěvky

Nazdárek:)

nědávno jsem tady někde četl dotaz co znamenají šipečky na rádiu Swing s teplotou a bylo odpovězeno, že jedno je teplota uvnitř a druhá teplota venku. Jelikož mám pouze manuální klimatizaci, tak se mi zobrazuje pouze teplota venkovní.

Nevíte někdo, jestli je možné dokopit teplotní čidlo do interiéru tak, aby se ta teplota zobrazovala na tom rádiu? Prostě jen nainstalovat to interiérové teplotní čidlo, co je v climatroniku a nakódovat to tak, aby se to na tom rádiu zobrazilo.

Je to sice asi naprostá zbytečnost a hloupost, ale mě by se to líbilo... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Roomstera (prosinec 2012), sorry, nějak jsem to zapoměl napsat. Zkusím najít to vlákno, kde se o tom píše. Vsadil bych se, že to bylo tady v té čísti Fabia/Roomster

EDIT: Tak jsem to našel

http://forum.skodaho...ost__p__1672544

Sice se tam řeší, že to asi bude z Oct, ale i tak by mne zajímalo, jestli by to prostě nešlo udělat i do Roomstera. Dle mého (jednoduchého, hloupého a možná i špatného) názoru přeci musí stačit jen to teplotní čidlo (čidla) a pak to nějak nakódovat. Když to umí teplotu z venkovního čidla, proč by to nezvládlo i druhou teplotu z interiérového čidla, ne? :)

Editováno: , autor: jakudo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...