jakudo Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Nazdárek:) nědávno jsem tady někde četl dotaz co znamenají šipečky na rádiu Swing s teplotou a bylo odpovězeno, že jedno je teplota uvnitř a druhá teplota venku. Jelikož mám pouze manuální klimatizaci, tak se mi zobrazuje pouze teplota venkovní. Nevíte někdo, jestli je možné dokopit teplotní čidlo do interiéru tak, aby se ta teplota zobrazovala na tom rádiu? Prostě jen nainstalovat to interiérové teplotní čidlo, co je v climatroniku a nakódovat to tak, aby se to na tom rádiu zobrazilo. Je to sice asi naprostá zbytečnost a hloupost, ale mě by se to líbilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Nevím co máš za auto,ale asi F2. V mojí F2 FC na climatroniku není nikde na Swingu vnitřní teplota jenom venkovní. Vnitřní se ukazuje snad jenom v oktě a supu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 18. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) Mám Roomstera (prosinec 2012), sorry, nějak jsem to zapoměl napsat. Zkusím najít to vlákno, kde se o tom píše. Vsadil bych se, že to bylo tady v té čísti Fabia/Roomster EDIT: Tak jsem to našel http://forum.skodaho...ost__p__1672544 Sice se tam řeší, že to asi bude z Oct, ale i tak by mne zajímalo, jestli by to prostě nešlo udělat i do Roomstera. Dle mého (jednoduchého, hloupého a možná i špatného) názoru přeci musí stačit jen to teplotní čidlo (čidla) a pak to nějak nakódovat. Když to umí teplotu z venkovního čidla, proč by to nezvládlo i druhou teplotu z interiérového čidla, ne? Editováno: 18. leden 2013, autor: jakudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.