Blacky Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 no teda klobouk dolu. Drzim palce. Sice mi to prijde jako nesmysl a vyhazovani penez na to jakej to bude vysledek, ale proti gustu. Nejaky tuningovy by nestacil? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/tuning/skoda/roomster/narazniky-spoilery/ Nalakovat si je můžeš dle libosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) Tunit kastli jen kvůli vzhledu bez zásahu do agregátu mi přijde dost samoúčelný. Není to možná nesmysl, ale bez dalších vylepšení je to zbytečnost. Začal bych spíš motorem - jiným sáním, jiným výfukem, ostřejší vačkou, čipem softu ŘJ motoru, pak snížením podvozku, jinýma (samozřejmě většíma) kolama... Od podvozku už není daleko k brzdám, tam by se hodilo mít kombinaci určenou pro motorizaci 1,9TDI nebo i pro benzínový "nákladní" = s mřížkou kategorie N1, čili vepředu C54 s kotoučema 288 x 25mm a vzadu když už ne kotouče, tak aspoň velký 256 x 32 bubny... Agresivní čenich s RS nárazníkem autu na výkonech nepřidá, naopak ty míň viditelný úpravy dají daleko větší efekt na jízdních a dynamickejch vlastnostech... Editováno: 30. leden 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Souhlasím, ale tady je to v 98% o "kastlích" nanejvýš snížení, větší kola, a hlavně koncovka výfuku a 17" na HTP....... na motory se tu moc nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 s htpčkem taky moc nepočaruješ to bys do toho musel vrazit vic než stoji cele auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby46 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Taky mám teď v plánu předělání na facelift, jen mě dost zaskočil příspěvěk od Michalus85. Myslel jsem, že bude stačit vyměnit kapota, světla, chladičová stěna s výstuhou, maska a nárazník. Netušil jsem, že se musí předělat intercooler a hadice a všechny tyhle věci. Dost mě to odradilo. Nemá tu někdo větší zkušenosti s tou přestavbou? Někdo kdo to už absolvoval? Jinak slyšel jsem, že uchycení FL nárazníku je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 (editace) Jeden z fora už to dělal, ale jmeno si nepamatuju, zkus hledat, myslím že to byla tmavě modrá fabie Ale vím že jeho příspěvěk končil slovy, už bych dotoho znovu nešel... Editováno: 14. Únor 2013, autor: SOLTEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Budu doma tak hodim odkaz na jeho vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 (editace) Zdar, kdyby chtěl někdo začít u brzd, tak bych mu mohl pomoci, jdou tam třeba i brzdy z R36 (taky mám ) A pokud by jste chtěli nové nepoužité díly karosérie v originál barvě, tak bych taky asi mohl pomoci. Přímo ve škodovce se dají koupit některé díly, které jsou vyřazeny z montáže pro nějakou vadu, převážně škrábance. Editováno: 27. Únor 2013, autor: Michalus85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Inspirativní foto Roomster RS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 nelibí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 pěkné, až na tu bílou střechu , ta mi k tomu nějak neštimuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Moje řeč, nejen tohle, ale na čemkoliv vypadá ta bílá střecha v kombinaci s nějakou jinou barvou zbytku hnusně - já tomu říkám "tramvajovej dýzajn", protože to vypadá jako městský tramvaje a autobusy z dob komančérů. Jedna slepice tady na sídlu jezdí s fábulí v kombinaci Corrida + bílej top a to je děs běs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Ale třeba taková černá střecha k corridě,to je paráda ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Černý střeše se u nás v rodině říká "topení" :D Mně osobně se třeba líbí taková šachovnice, kterou měl (a snad ještě má) na svojí žlutý fábuli místní člen s nickem Piškot, jenže to chce buď dobrou a trvanlivou fólii, nebo známýho lakýru s pevnou rukou a nízkýma cenama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Piškot už auto bohužel nemá, viz. jeho vlákno jinak mně osobně přijde lepší kombinace Corrida a bílá střecha než ta černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 tak s černou v kombinaci s tou modrou by se mi to líbilo, ale white ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 No a hlavný problém po bielej streche na tom obrázku sú kolesá podla môjho názoru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Kolama to nebude, ale ve mně a asi i ve spoustě dalších bílá střecha evokuje podvědomě dojem "veřejnosti", kdy bílou střechu měly sanitky, obchodní dodávky, vozidla veřejný dopravy - prostě bylo to laciný, dělalo se to jako masovka, tak toho bylo všude jak malejch psů. Navíc to měli i policajti - důvodem byla potřeba malovat na střechu nápisy pro identifikaci vozidel ze vzduchu (z vrtulníku). Prostě auto s bílou střechou dokáže evokovat představy nesouvisející s cenou samotnýho auta, neřkuli úprav. Zkuste si nasimulovat pár fotek a udělejte ssi opačný kombinace - když dáte jakoukoliv barvu a k ní bílou střechu, bude to působit úplně jinak než když se dá stejná základní barva auta dohromady se střechou černou, "karbonovou" (vzorek imitující uhlíkovou rohož) nebo jinou NEBÍLOU barvou nebo dokonce když se taková JINÁ BARVA dá na střechu BÍLÝHO AUTA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) No a hlavný problém po bielej streche na tom obrázku sú kolesá podla môjho názoru Být tam bílý Gigara tak je to auto uplně jinde něž z těmato lopatama......hold stará pravda, že až kola udělají auto. Jinak já, proti dvoubarevnýmu laku nejsem nijak zaujatý, dokonce se mi to třeba na fábii líbí (červená +bílá střecha) tak jak to míval a má i cooper. Editováno: 25. Duben 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Jenže u Mini to byla součást image značky, ty auta tak fabrika dělala od samýho začátku. Nevím co se musí škodifka po každým opičit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Tak samozřejmě v tom máš pravdu, ano mini je značka která to dala do podvědomí lidí.......ale jak jsem napsal, mi se to celkem líbí na fabce i když je to kopírování. Ale jak se zpívá: Všecko už tu bylo - nevymyslíš nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Juuu, koukám že tu je fotka kamárádova RS Roomstera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 ono totiž bílá na Fábce také vypadá jinak, páč má rovnoměrně linii dveří, kdežto u rooma to zvýrazňuje tu nepravidelnost a proto to z boku vypadá hrozně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Oni na tom byly puvodne bily Gigara, tak to vypadalo i lepe jeste na Morave maji jednoho zeleneho s cernou strechou a cernyma Gigarama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Pokial mam F2 facelift (s hmlovkami) a chcem na nu RS naraznik s LED SPDS, tak sa menia len narazniky kus za kus? Ci treba menit aj nejake konektory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.