Lukas1450 Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Ahojte chlapci prosim vas poradte mi co su toto za zavady ?? .... mal som len jedine stary mobil po ruke tak som to odfotil viac krat ospravedlnujem sa za kvalitu .. a ako ich odstranit ??? je to nieco vazne ? dakujem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 (editace) Neda se to ani poradne precist... Tezko se bude nekomu to chtit lustit z miniatur. Jinak ty prvni chyby se týkaji klimatizace, resp. ovladani klapek. Nekdy pomuze smazani chyb a zakladni nastaveni. Editováno: 27. leden 2013, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 00603 servomotor prostoru u podlahy / odmrazovacia klapka (V85) 01271 servomotor tepelni klapky (V68) 01272 staveci motor centralnij klapky (V70) 01274 ovladaci motor tlakove klapky (V71) 01341 ridici jednotka v panelu pristroju /komfort Can (J285) no a co stym ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Zkus napřed smazat chyby a potom udělat základní nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 ok skusim a dam vediet dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Chlapci aby som nezabudol pocujem v nurti v aute take cvakanie ako keby sa tocilo cd v radiu ... je to pocut ze je to z ventilacie .... je to ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Ten zvuk je z toho, jak se snazi auto nastavit ty klapky, ale nejde mu to. Proto to haze ty prvni 4 chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Takze skusit to zakladne nastavenie a ak nepomoze tak kde najdem ten motorcek co to nastavuje ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Mrkni sem: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?p=2281713#p2281713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 MrChodny moje nervy ale dakujem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) dnes som dal dole odkladaciu skrinku a pustil climatronic... bolo to pocut niekde v strede pristrojovky alebo skor pri soferovej strane a vyzera to na ten V85 moze byt ze kvoli tomu V85 vypisuje vsetky tie chyby ? pretoze mne vypisuje vsetky tie motorceky co su v klimatronicu .. tak nech nesranduje ... dakujem za radu... Editováno: 30. leden 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 citam to uz asi 10 krat ale stale som akosi nepochopil co sa tam kazi .. len to ze je to akoze "spinave" ??? a treba to precistit ??? ale ako mam tomu rozumiet ? Dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Chlapci dnes som spravil diagnostiku cez climatronic a chyby boli 2x a to 4FA Servomotor přetlakové klapky Climatronic 53d Řídicí jednotka ve sdružených přístrojích CAN-K(komfort) - bez komunikace Gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 zdravím,..vlastním Š. octavii 2 (facelift) r.v. 2009, 1.9Tdi 77kw, automatickou klimatizaci (climatronik) a mám následující problém,..při startování v garáži a zapnutém climatroniku na normální ofuk je odběr 0,7l/h...ale když ho vypnu, tak je 0,5l/h...a musím říct, že mám sem tam vybitou baterii, i když jezdím dálku!! Dále , když zapínám či vypínám climatronik, tak slyším loupnutí či prasknutí v palubce, jak tady výše popisuje Lukas 1450....a mám dojem, že to má co dělat co s climatronikem,..navíc v servisu mi našli následující chybu :-( viz. dole a navíc mi to ukazuje neznámý nápis na rádiu pod REAR - v překladu zadek!! a je to spojené s nastavováním teploty climatroniku se mi to objeví na rádiu - viz. moje forum...! CLIMATRONIC (UDS) 3T0907044AC CLIMATRONIC KÓDOVÁNÍ 0100000000 122 0203 EV_CLIMATRONIC AV01001 1 ZJIŠTĚNÁ UDÁLOST 9479699 B10A613 (8) AKTIVACE VYHŘÍVÁNÍ LEVÉHO PŘEDNÍHO SEDADLA - PŘERUŠENÍ SPORADICKÁ OKOLNÍ PODMÍNKY: STANDARDNÍ HODNOTY: DATUM: (31.14.2040) 07.12.2012 ČAS: 05:43:50 KM-MÍLE: 55892 PRIORITA: 3 CITAC CETNOSTÍ ZÁVAD 1 CÍTAC ZAPOMENUTÍ 199 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Pokud vím, tak jsi to řešil v Octaviích v závadách. Máš to dobře nakódované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Jj, resil... Ale mam za to, ze to je temer stejny problem.. Jako tu pise kolega ohledne klima!! Pred casem byla doplnena napln,.. V orig. Servise a nevim zda to dela od te doby nebo to bylo uz predtim. Slysim cvakani v palubce pri zapnuti ci vypnuti vetraku.. A nahodou netusis cim by to bylo?? Pouze radio bylo nove pridano v orig. Servisu a nakodovano prede mnou, zda je to ok, v tom se nevyznam u nej mi nehlasi chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 1. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 ja mam chybu 4FA a je to vraj servomotr vnutornej cirkulacie cize v Superbe je za odkladacou skrinkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 (editace) Tak chlapci zistil som ze co vlastne vidava ten blby zvuk ... je to V70 to co pise diagnostika je podla mna bobost ... vsetky klapky mi funguju vsetko pekne reaguje !!!! nevidim v nicom problem ... Ten zvuk vidava ta V70ka a to tak ako keby sa v krajnej polohe zasekla a pohybuje sa cca 1 az 2 mm dopredu a dozadu ked som ju pridrzal hned to prestalo... a teraz co stym ??? chyba 4FA je uplne nieco ine .. mna uz porazi s toho klimatronicu ... zakladne nastavenia som spravil pomocou VAG vsetko krasne nastavilo vsetko funguje (podla klimatronicu a diagnostiky) chyba zmyzla... no neskor sa opat chyba objavila ...a je tam do teraz ... ale ako som pisal skontroloval som to a vsetko ide ... este som zistil ze mi neide vzduch do laktovej opierky respektive shcranky v laktovej opierke ako mam nastavit aby mi tam fukal vzduch ?Dakujem za kazdu radu Editováno: 2. Únor 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 PS: Tie chyby co su v provom prispevku uz tam niesu je tam len jedna chyba a to 4fa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Tak zjisteno, ze je spatne nakodovana klimatizace - automaticka!! V servisu udelano kodovani dle skodovky a objevila se dalsi chyba ala klima... Upresnim co to je o vikendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 15. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 (editace) chlapci poradte ako sa da vybrat ten sprosty motorcek co tuka... ten odkaz co tu je je sice dobry ale neznazornuje ako ho vybrat ... a hlavne ci sa da opravit ... ked tuka to znamena ze je bud ulomene kolecko alebo je len spinavy ? ked som mal dole odkladaciu skrinku tak som pozeral co tuka a jedine co tukalo a snazilo si najst krajnu polohu bol motorcek V 70 ... nemoze to sposobovat niektory iny motorcek ??? a ten motorcek nejako oblbuje ??? ta V70 je asi najhorsia co moze byt ... Editováno: 15. Únor 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Takze musim sa do toho pustit kedze nikto nevie poradit ... a mam dalsiu otazocku ... Dnes som skusil pustit klimatizaciu (malo by sa to raz za cas pustit v zimnom obdobiu)tak som skusal zapnut a zaroven vyskusat vsetky polohy fukarou vsetko fungovalo ... ale zistil som ze mi neide vzduch cez zadne fukare k zadnym sedadlam ako sa to da nastavit aby isiel z tamat vzduch ?? + neide mi este vzduch do laktovej opierky...(mal som tu krytku otvorenu) ja som asi fakt blby .... som dost sklamany zo Superba myslel som ze to auto ma uz nieco od seba ale mylil som sa... dakujem za kazdu radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 spíš myslím, že jsi koupil dobrej vrak. Zkus zkontrolovat vedení pod loketkou, jestli je to vše správně napojené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Přesně tak, vypadá to na vrak, když pořád píšeš, že ti tam něco nejde. Jen jsem nepochopil to že jsi dnes pustil klimu, že by se měla občas pustit. Já jsem ji spíš ještě nevypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 (editace) Já spíš myslím, že to jsou jen malý chybky a klučina je detailista. Chce to jít pěkně krok po kroku, co vím, tak Lukasovi1450 zatéká do kufru, rachtá mu kastlík, teď klapky na klimě a nefouká to dozadu. Všechno jsou to jen detaily-blbosti. Hlavně že to jede a brzdí, to je asi základ. Kdybych měl vyčíst všechny věci, které mě trápí na autě, taky udělám seznam. S tou klimou má pravdu Žralok, podle uživatelské příručky je nejlepší nechávat auto celoročně v automatickém modu třeba na 20 stupních. Položme si ruku na srdce, kdo jezdí v zimě na ECON? No asi většina a to defakto zbytečně v domění, že ušetří. Třeba dále většina z nás si nastavuje v zimě po nastartování topení na HI a myslí si, že se auto vytopí rychleji, což je další hovadina, protože se vytopí stejně. No takto bychom si mohli povídat do alelujá. pravda ale je, že klima se má jednou za čas zapínat a svatá pravda, že 90ti % Superbů prostě klapky na topení zlobí Editováno: 2. Březen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.