TomasJ Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ahoj všem, mám problém u Octávky TDi 2003 se mi při vyšších rychlostech třese volant. Kola jsou vyvážená. Co s tím? díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ahoj všem,mám problém u Octávky TDi 2003 se mi při vyšších rychlostech třese volant. Kola jsou vyvážená. Co s tím? díky Tomáš Jiz je tu o tom tema, jsem jeden z tech co ma to same, take 2003. Psalo se vyzzkouset vice vyvazovacek, muze byt bouchly disk a pak to hazi... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...4758&hl=vibrace http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9860&hl=vibrace http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1057&hl=vibrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To tatkovi na Felde,kmita lehce volat i pri pomalejsi jizde.Delalo to na starych gumach,ted tam sou nove,take to dela..jen na zimnich to nedela....co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 mě to taky hází, ale jen příi vyšších rychlostech, např. na dálnici při 140km/h, ale to je asi normální,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 mě to taky hází, ale jen příi vyšších rychlostech, např. na dálnici při 140km/h, ale to je asi normální,že? To vůbec není normální!!! Copak jsi ještě zkušebně nejel jiným autem?? Kola musí krásně "běžet" od 0 až do maximálky tj. 220km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tome nepřehazoval jsi náhodou gumy mohlo se stát že se otočil směr otáčeni a proto se to asi třese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ahoj všem,mám problém u Octávky TDi 2003 se mi při vyšších rychlostech třese volant. Kola jsou vyvážená. Co s tím? díky Tomáš Kola nejspíše jsou vadně vyvážená, dále mohou být vadné pneumatiky, případně ráfky. Ale spíše bych vsadil na vyvážení. Bohužel nepíšeš od jaké rychlosti se klepe. Kdyby to byl ráfky nebo gumy, tak to dělí až tak od 160 výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasJ Vloženo 2. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Mám to tak od 110 km/h. Obuty mám Firestone Firehawk na originál škoda diskách elegance a bouchlý nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Mám to tak od 110 km/h. Obuty mám Firestone Firehawk na originál škoda diskách elegance a bouchlý nejsou. zdar, měl sem podobnej problém a ve středu sem ho odstranil, měl sem kola obutý asi dva měsíce a od nějakých 100-110 km/h začínal vybrovat volant, nechtělo se mi věřit že by to bylo blbě vyvážený, ale v e středu mi to nedalo a hodil sem to jinýho pneuservisu na převážení, a jediný dobrý kolo pravý zadní..., zbytek musel vyvažovat - levý zadní a pravý přední byli uplně mimo, kola sem nikde nebouchnul co sem to měl na autě, prostě to jen blbě vyvážily v předešlím servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 No mně to zase hučí v předu vlevo, hlavně při pomalejší jízdě a přitom volant vůbec nevibruje. Přední levá pneu je na vnitřní straně hrbatá, ale ne po celém obvodě. Co je špatné ? Ložisko, homokineťák nebo jen ta pneu je v háji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasJ Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Měli jste pravdu. Nechal jsem převážit kola ve značkovým servisu Škoda a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 me to delalo i pri spatnem tlaku v pneu...musel jsem je trochu prefouknout a pak to bylo v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havran Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Každopádně to není normální. Lehké vybrace při vyšších rychlostech (140) ještě jdou ale nesmíš se klepat celej. Pokud nemáš elektrony, ale klasický plechový disky a na nich poklice, tak mám zkušenost, že to mohou dělat i špatně nasazené poklice, popřípadě přehozené. Přece jenom je to výlisek z plastu a minimální nevyváženost je potom na kolech při určitých rychlostech opravdu poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 mě to taky hází, ale jen příi vyšších rychlostech, např. na dálnici při 140km/h, ale to je asi normální,že? No u 1.6 55kW a rychlosti 140km/h to asi je normální Nepamatuji si, že bych někdy se svojí 55kW jel 140km/h. To už motor musí mít něco pod 5000 ot/min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Mám to tak od 110 km/h. Obuty mám Firestone Firehawk na originál škoda diskách elegance a bouchlý nejsou. zdar, měl sem podobnej problém a ve středu sem ho odstranil, měl sem kola obutý asi dva měsíce a od nějakých 100-110 km/h začínal vybrovat volant, nechtělo se mi věřit že by to bylo blbě vyvážený, ale v e středu mi to nedalo a hodil sem to jinýho pneuservisu na převážení, a jediný dobrý kolo pravý zadní..., zbytek musel vyvažovat - levý zadní a pravý přední byli uplně mimo, kola sem nikde nebouchnul co sem to měl na autě, prostě to jen blbě vyvážily v předešlím servisu a ještě jedna věc, po nějaký době se vibrace oběvily znovu - měřil sem průměr náboje na autě a průměr díry v elektronu - rozdíl na průměru dělal slabý 3mm, centrovací kroužky s tak malým přechodem sem nikde nesehnal, tak sem si je nechal udělat u známýho ze silonu, po nasazení na kola se už vibrace nikdy neoběvily - říkám to s odstupem nějakých třech měsíců myslel sem si, že 3mm na průměru musim stáhnout na šroubech a kolo se nemůže hnout, ale už sem poučenej a nedám na centrovací kroužky dopustit, i když jde jenom o blbý milimetry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 No mně to zase hučí v předu vlevo, hlavně při pomalejší jízdě a přitom volant vůbec nevibruje. Přední levá pneu je na vnitřní straně hrbatá, ale ne po celém obvodě.Co je špatné ? Ložisko, homokineťák nebo jen ta pneu je v háji. To vypadá na geometrii nebo tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Jsem strojař a 3mm jsou sakra hodně, kor při tý rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Jsem strojař a 3mm jsou sakra hodně, kor při tý rychlosti prostě dávat kroužky kdykoli se tam nechaji strčit a vejdou se tam ps: drobátko o tom taky něco vim, ale počítal sem s tim, že šrouby to trochu podržeji, ale nejni to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masak Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Zdravim.Mam Octavii 1 RS a pri brzdeni kolem 50 se rozechveje volan.Po vymene brzdovych kotoucu(Brembo) se zavada neodstranila.Prosim o radu.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Zdravim.Mam Octavii 1 RS a pri brzdeni kolem 50 se rozechveje volan.Po vymene brzdovych kotoucu(Brembo) se zavada neodstranila.Prosim o radu.Diky. Co odpadlé závažíčko na kole nebo kloub v kole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 nevyváženost kol 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 nevyváženost kol 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 nevyváženost kol 100% I kdyz to dela jen pri brzdeni tak to muze byt nevyvazenost kol ? Mam podobny problem, ale spis se obavam kotoucu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 me tohle taky delaly kotouce, ale pise, ze je vymenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masak Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Vyvazeni kol to nejspis nebude,protoze se to neodstranilo ani po vymene za zimni disky.Jeste se pokusim zajet do nejakeho servisu Škoda.Ale uz mam zkusenost ze mi rekli at si tam dam kotouce BOSCH?To si potom muzu menit kotouce kozdy tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.