skodaforum20 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 rogerer: Ja mam GAP, kde porizovaci cenu vyplati po 5 let. Zalezi na pojistovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Co je GAP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 "GAP Nová cena Představuje možnost, jak můžete Vaše nové vozidlo pojistit proti ztrátě jeho hodnoty, která klesá s každým ujetým kilometrem. V případě jeho odcizení nebo zničení získáte s pojištěním GAP dostatek prostředků na pořízení nového vozidla." http://www.allianz.cz/firmy/produkty/vozidla/autoflotily/havarijni-pojisteni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) patrikcevela: Pro doplneni info mrkni jeste sem. Gap je pojistný produkt, který Vám garantuje vyplacení finančního rozdílu mezi kupní cenou vozu a plněním pojišťovny z havarijního pojištění a to v případě totální škody = havárie, odcizení nebo živelné události. Budou Vám vyplaceny dvě částky, které v součtu se rovnající kupní ceně vozu při pořízení. http://www.kanaco.cz/content/84-pripojisteni-vozidel-proti-casove-ztrate-ceny-vozu-defend-gap- Editováno: 29. Květen 2013, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) hmm, dik za info edit> hmm cize ak to dobre chapem. zaplatite si standardnu havarijnu poistku + GAP. za GAP platite rocny poplatok do urcitej max vysky (ak spravne kukam tak nejkych 26 tisic CZK) a pri havariji alebo kradezi vam uhradia havarijnu + GAP doplati zvysok hodnoty? Editováno: 29. Květen 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 29. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 a nakonec si pojistovna stejne najde důvod proč neplnit v plné výši Do dnešního dne čekám na peníze od pojišťovny Alianz a nehoda se stala 29.5.2012 :-) takže já už pojišťovnám nevěřím ani dobrý den. Ale u bouračky před tím jsem zas dostal do 2 týdnů peníze na účet, to bylo myslím povinko u Slavia pojistovna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 pojišťovny nejsou lidumilové a prachy nerozdávají jak tomu ještě někteří tady věří, mám taky zkušenosti, jedna z nich je nehoda kdy mě nabořily 2 auta, všichni účastníci u ČP, od jednoho plnění do 3 měsíců a druhý do 6 měsíců, nikoho se poškozený nedovolá a urgence tak na lampárně, likvidátor *okot který neuznal poškození řady dílů ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 ja mel diky bohu stesti, 2x nehoda, kdy do me nacouval nakladak a znicil kapotu a chladic klimatizace, skoda cca 30 litru, dal jsem to do servisu se smluvnim partnerem, pujcil jsem si od nich auto cca dalsich 10 000 kc a vse to slo pres servis, ja jen prijel, podepsal jsem papir ze je vse OK a odjel jsem, faktura hned sla na prislusnou pojistovnu, a pak mi borec v protismeru urval zrcatko, jenze zacal ujizdet, tak jsem ho chytl a zavolal policii, dostal pokutu jen 200 kc a zase to slo z jeho povineho ruceni, tentokrat Slavia pojistovna, ale opet, bez jakychkoliv problemu, zase jen podepsat papiry a bylo to ... je to daleko jednoduzsi, kdyz to jde pres servis, sice je uz zapis na vozidle, ale vse je origo a musim na dany servis zaklepat, praci udelaly vytecne, nic nejde poznat, ani lakovani ... perfektni prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 GAP je dobrá věc...ja ho budu mit dokonce na vic nez tri roky....ale plnou porizovacku vyplati opravdu jen prvni tri roky A neni sesty smysl jen pro firemni klientelu? Šestý smysl-pozvolna se rozšiřuje i mezi běžné lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AfrodCZ Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Tady je těch hračiček spousta...a za lepší peníz... http://dx.com/p/heacent-tk102b-magnet-gsm-gprs-gps-personnel-tracker-w-tf-slot-deep-grey-coffee-189305 A ještě k tomu z DX je doprava zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Doprava je sice zdarma, ale pocitej se clem a DPH. Je to zasilka mimo EU a jeji hodnota je vyssi nez 23 EUR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 stačí se s nima domluvit aby na balík napsali částku třeba 15EUR a to samý např do faktury nebo fakturu vubec nepřikládali do balíku....když to nebude velká a těžká krabice tak celníci do toho nepolezou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 rogerer: Je to taky moznost! Dneska si nevyberes, pokud to padne do rukou zvedaveho celnika... Jinak, kdyby nekdo uvazoval o GPS reseni (lokatoru) od t-mobile.cz, tak mam jeden na prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Ahoj, sice to je trochu mimo mísu, ale myslím, že by bylo účinné jít trochu proti zlodějům i tím, že by nemohli inzerovat zde na foru v sekci bazar. Viz vrakoviště z Berouna kde loni skončila i má téměř nová fabia TSI. Pokud to bude číst někdo z adminů, tak prosím zablokujte tyto uživatele. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Přátelé okřídleného šípu, plný souhlas s Michalus85. Je zapotřebí proti takovým praktikám bojovat. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Car GAP neboli Car Garant, měl jsem u nich pojištěné auto na 3roky...auto jsem prodal po roce a myslel jsem že pojistka s prodejí už neplatí ale tendle rok, pořád to řeším teda mi Car Garant volali že jim pojištovna AIM zkrachovala a tak po pár mailech a nějaké poště mi z pojištovny AIM vyplatí krásných 3843,- z madarska to je snad...ale jinak Car Gap super, staraj se o zákazníka musí říct! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Já mám zkušenosti se Slavia, když mě frajer nabořil zezadu do kufru, za pouhé promáčknutí kufru které jsem stříknul origo barvou za 180Kč jsem dostal 8536Kč na účet do měsíce. na to že mají nejlevnější povinko plní opravdu solidně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Tomas Krska: To bud rad, jsi jeden z mala. Ja slysel jen spatne reference na Slavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Zajímavý, ale mám taky velice dobrou zkušenost se Slávií. Ten co mě nabořil byl u Slavie, sice ujel, ale byl na kameře. Takže i když to on nehlásil, stačil protokol od policie a Slavia do 14 dnů zaplatila škodu. Prorože mě nabourali již od ČP, Koperativy a Slavie tak ta poslední byla nejrychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 28. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 naopak u české se mi vleče už nehoda přes rok, ale to je zpusobeno spis magistratem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 http://www.novinky.cz/krimi/312173-za-rok-ukradl-40-skodovek-jeho-kumpan-je-rozrezal-na-nahradni-dily.html aspon maly pozitivum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 V roce 2010 mi byla odcizena Ol. Koupena 2 mesice predtim v Esa. Cena 139.000,- Alianz mi vyplatila 127.000,- po 6tydnech od nahlaseni. Tot ma zkušenost s pojištěním u nekterych zde jmenovanych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanokatka Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 neni.pre kazdeho to plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 http://carkeys.cz/home/175-magicar-m1090as-can.html http://www.youtube.com/watch?v=vv5CxYM976M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 sice je to decentně mimo zakon ale už někdo uvažoval o dalkové ovladní nebo mobil , jak vám auto ukradnou tak zmáčknout a auto PUFFFF aji se zldějem ? sice auto bude v tahu ale i zloděj ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.