Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

to ano , ale ten sloupek bude mit premieru :D ale to zvaldnem , domluvime se v nedeli ;)

Vidiš , měl bych na Tebe prosbu bo se tedka z baraku moc nedostanu , nemaš někde po ruce mm tuning ? potreboval bych jednu višen :)

• Autor

No ted nemám v plánu tam jet ale mám jednu novou v kufru tak ti ji když tak dam.

jeee, dekuju , moje už skomira :D

• Autor

Moje sice už taky ale mám ten obchod blízko tak nemám docela problem si to koupit.

Upraveno od ASPIRE

A tak kdo by řešil nějakych 20 km :D

Jozzi jestli chceš tak řekni (nebo někdo jiný :D ),ty Californie mi tu prodávají kousek od baráku :)

Ondro tak mi priber tez jednu :) to se neskazi :) Višen :D

Co s tebou nadělám :D Snad budou mít zítra otevřeno  :kol-28:  Ok,vezmu ti kousek višně :D 

Aspire: taky mi nesel ten mikrofon prostrcit do zasuvky i s tou zelenou kostkou, takze jsem ji taky vyhodil. Mikrofon drzi v konektoru od montaze do ted bez problemu...

• Autor

Dik alespon nejsem sam , ale nechat to tak nechci on tam sice drzi , ale ... neverim ze tam dlouho vdrzi nejake otresy.

• Autor

Takze dnes jsem sel do auta dokonat zbytek , no a presne co jsem rikal bez problemu to nepujde. Kabel jsem protahl pod palubovkou pak bokem rozdelane pristrojovky pak nahoru sloupkem k stropnici rozdelal svetlo a uz to zaclo. Kdyz jsem mel natahly ten kabel v sloupku tak ten sloupek ne a ne zalezt zpet do puvodniho mista tak mi vrchem odstava. Nechci do toho jak je to ted jeste zmrzle mlatit at to nepraskne. A dalsi chci strcit mikrofon do toho drzaku a on je nejaky velky a drzak mensi :( no rikam si nejak tam drzi tak to tak zatim necham a chci vratit svetylko zpet a ne za boha to tam dostat tak aby to nevycnivalo, nic tomu nebrani a stejne furt vycniva nechapu. Pujde dnes radeji na pivo at si trochu ulevim.

post-51417-0-28803700-1423919259_thumb.j

post-51417-0-86887300-1423919260_thumb.j

post-51417-0-37228600-1423919268_thumb.j

A to svetlo je aj tak volné že sa hýbe alebo drži pevne ?

• Autor

No drzi tam to tam ani nema kde litat jelikoz je to v tom plechovem ramecku. Dal jsem auto na slunko a asi tam jeste zajdu.

Zitra to srovname , balim kladivko ;)

Ten sloupek máš podle fotky moc nízko, tak ho sundej, a zkus znovu nejdříve nasunout tu spodní část, pak přiložit vrch tak aby pasoval a neboj se do toho třísknout v místech, kde jsou ty cvoky, nemá tam co povolit, jediné co se může pohnout jsou ty cvoky když zapadnou do kastle. 

K lampičce, ty ji tam nemáš přišroubovanou? Já tu původní měl na 2 šroubcích, ale tak když tak vytáhnout a zase nejdřív nastrčit stranu, kde jsou zobáčky a pak docvaknout druhou, to půjde  ;) . Případně vytáhnout kastlík na brýle a zkusit tam šáhnout, jestli tam se nad ní nezasekl kabel od lampičky a proto nejde docvaknout, zas tolik místa tam není a pokud se kabel zamotá, tak ji tam nedáš.

Jinak ten mikrofon i u mě vypadal, že se tam nevleze, ale trochu hrubé síly a zapadl do držáčku perfektně (samozřejmě musíš před tím vybrat ten černý molitan co je v tom držáku strčen místo mikrofonu, teda jestli si ho tam měl).

• Autor

Zadne kladivko nebude :D:kol-63:

Jsem tam byl znova microfon uz tam mam jsem ho daval opacne :kol-17:  Ale sloupek ne a ne dat do puvodniho stavu jsem to daval i tak nejak vyse ale stejne vzdy dopadl stejne nizko. A lampicka taky porad stejne mozna trochu lepsi. Jsem se i pokousel sundat ten kastlik na bryle ale nejak nevim jak to tam drzi a neslo mi to vyrvat. Pridavam fotku jak to nema byt :D ten microfon

post-51417-0-44670800-1423926081_thumb.j

Tady mas jednu co jsem si stahnul od anglicanu pro sihr , bo me to ceka tez :D

post-63075-1423928903,5705_thumb.jpg

• Autor

:D A sakra koukam ze tam je i uchyceni pro ten konektor :D no nic jeste to budu muset rozebrat :D

Dik jozzine za tu fotku.

Nemaš zač ;) , ja ji oběvil hnedka na to jak jsi postnul tu svoji :D .Si řikam že angličani si mohli o den pospišit :D

a ten plechový rámček čo drží svetlo nie je dojebabraný ? :)

• Autor

Není alespoň předtím bylo vše v pohodě.

• Autor

Tak hlasim ze po dnesnim odpoledni je lampicka na svem puvodnim miste a navigace se konecne zobrazuje na maxidotu. No a kdo za to muze ze to tak je ? Ano vse mi udelal Galvi  :kol-47: a timto mu jeste jednou dekuji.

:blush: Jej, no zas mě tak nechval, bo mi to stoupne do hlavy  :kol-28: .

• Autor

:D no ja s tim svetlem vcera mordoval dost a ty jen rozebral a slozil. Asi mam fakt leve ruce :D

Galvi je dorá víla ? :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.