Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

No pridam jednu fotku aktualni bo jsem myslel ze se vyfotime spolecne s Ondrou ale to ne bo pan se musel postavit o 100m vedle :D tak alespon pridam vysledky proc tam jezdime :D no holt je to rychlik i na zavodni trati :D

20190615_095342.jpg

ekary.png

Bylo suprově :)

• 3 měsíce později...
  • Autor

Tak menší update. Room ma už pomalu najeto 65 tis. km. No v mém životě se poslední dobou udávají nové životní události a Roomovi se taky něco přihodilo. Couval jsem na parkovací místo a paní vycouvavala z jiného parkovacího mista a nabourali jsme se. Po poradě s hodnými policisty nám řekli že paní je na vině. Jelikož ja jel po silnici a ona vyjížděla z parkoviště. No Room je v servisu a já dostal Octavii 1.6 tdi. Ročník 2013 a nájezd čerstvě 150 000km.

20190926_150323.jpg

20190917_142929.jpg

20190917_142945.jpg

20190926_161250.jpg

20190930_164219.jpg

No to to trvalo to tu dopsat?

@ASPIRE Neprodavaš roomsterky po nehodě?

• 1 měsíc později...
  • Autor

Neprodám proč bych to dělal ? Však to byl jen blatník a narazník. Žádná velka nehoda.

Tak Room už mi opět stojí před okny. Cenu opravy bohužel nevím jsem podepisoval plno papíru a nějak jsem to přehlídl :D A Room už dostal zimní obutí.

20191017_142208.jpg

20191017_140652.jpg

@ASPIRE  Nekteři chci mit auto vůbec nehavarovane. Ani jeden díl nelakovany druhy krat nebo měnený za nový

Upraveno od TOMUS

@TOMUS to bychom měli Rapid 2018 už dvakrát prodaný. :-)) A Fabča to taky schytala jako roční. Na druhou stranu je pravda, že s poslední opravou příliš spokojený nejsem. Zrovna jsem zjistil, že kromě poškrábaného světla nechali i pomačkaný podběh, a nárazník nesedí jak před nehodou. :-/ Tak snad zde byla oprava poctivější.

Tomku, chtít mít auto nikdy nehavarované chápu, takový jsem i já. Ale nemít nikdy nic poškozené a lakované? Už jen třeba kvůli přednímu nárazníku a kamínkům? Tady nemáme sběratelské kousky vzácných edicí Ferrari, tady máme normální auta a když to auto není bourané, což Míšovo auto není, nic se přece neděje.. default_wink.png

• Autor

No auto si v této době ani nemohu dovolit prodat. Tak o tom ani neuvažuji. Jinak ten zadní narazník už mám třetí :D

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak menší aktualizace :)

Pojišťovna mi poslala vyučtování havarky , ale škoda že to není rozůčtováno.

Poznámka 2019-12-01 160813.png

Poznámka 2019-12-01 160602.png

Upraveno od ASPIRE
a

• 2 měsíce později...
  • Autor

Menší aktualizace.

Podařilo se mu dostat k faktůře za opravu po bouračce.

Dál baterie původní se odloučela do nebe.

A další fotka je aktualní fotka nájezdu z 7.2. 2020

20191219_150857.jpg

20200114_145113.jpg

20200207_135708.jpg

Pěkný nájezd :D 

• 4 měsíce později...
  • Autor

Tak malý update :D

Room dostal malý dáreček a to nové obutí ? no aby toho nebylo málo tak v pondělí jede na pravidelný servis najeto skoro 69 000.

Dlouho jsem o nich uvažoval až mě Ondra k tomu musel skoro dokopat :D

20200616_134717.jpg

20200616_141905.jpg

20200616_145321.jpg

20200617_155123.jpg

Ty toho Ondru nemít...???

Vypadá to luxusně ?

No vidíš, konečně to nějak vypadá! [emoji16][emoji4]

Super volba ?

• 4 týdny později...

Paráda. Pro Roomster nejlepší volba vzhledově i kvalitativně. Kentaury a Arktosy k tomu autu prostě designově sedí.

Jen Kentaury jsou náchylnější na poničení, což platí obecně pro všechny 7J x 17" s 205/40. Bacha hlavně na kamenitou polňačku a tak. Radši jen asfalt.

Myslíš, že jsou ta kola tak měkká?
Já mám na Baworu například vzadu 275/30 R19 s originál M4 koly a ať jezdím kde chci, kola jsou rovná.

... jezdím kde chci, je myšleno i kamenitá polňačka? Dost pochybuji, že s báwem ... ;)

Ano, u nás v horách i na kamenitých polňačkách. [emoji6]

@_Denis_ 205/40 R17 je rozměr spíš na 6,5J ráfek. Když je máš na širším 7J ráfku, sice jsou asi stabilnější při vyšším bočním přetížení a komplet vypadá tak nějak pěkně, ale jak jsou boky vyšklebené ven, ochrana ráfku je kapku zvednutá, ohrnutá trochu nahoru a zpět, tudíž tak dobře nefunguje a s těmi šlupkami (profil 40 má v tomhle rozměru dokonce nižší bok než 30 u tebe) ti potom kameny snáz omlátí okraj ráfku, případně i hranku na paprscích, což zblízka vůbec nevypadá dobře. Tolik mé zkušenosti s Dunlop SP SportMaxx na Kentaurech a nepříliš opatrnou jízdou na polňačce s dírami vyspravenými prostým zásypem hrubým kamenem. Můžu hodit i fotky, bohužel. :/

Z hlediska pevnosti na tom naopak nejsou Kentaury/Arktosy myslím vůbec špatně. Kovaná kola to sice nejsou, ale nakopnout je už chce pořádnou ránu.

Asi tě chápu. Měl jsem dříve jiný model kol M3 a na něm pneumatiky 255/30, které byly natažené jen tak tak. A kamenité polňačky měly tendenci boky pneumatik prořezávat a omlátit ráfky..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.