vadi58 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 (editace) Keďže je práve aktuálne počasie na zarosovanie /zahmlievanie/ skiel auta pri každodennom, hlavne krátkodobom používaní, napadla ma otázka, ako by sa to dalo eliminovať, alebo aspoň minimalizovať. Na nete som našiel tento prípravok - http://www.foggystop.eu/sk/index.php, ktorý by mal účinkovať zachytávaním vodných pár atď... Máte s týmto prípravkom niekto osobnú skúsenosť, či máte iný, účinný recept. Editováno: 15. Únor 2013, autor: vadi58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 to muze bejt dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Nejdůležitější je mít v pořádku filtr a vyklepávat koberečky od sněhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 ahoj, nevíš, kde najdu kabinový filtr v Yetim? Hledal jsem ho někde pod schránkou spolujezdce jako třeba ve fabii, ale neviděl jsem tam nic... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 zle si sa pozeral,lebo tam je .. daj dolu ten kryt ...pre názornosť foto z OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 ty otočné pojistky jsou na fotce v poloze "otevřeno"? přesně tohle jsem tam viděl, kroutil tím, ale nijak to nemělo vliv, takže to bude chtít větší silou... díky moc, zítra jdu na to. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 majú závit,treba ich vyšróbovať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 co se týká vlhkosti v autě, tak já jsem si koupil z Lidlu ten pohlcovač vlhkosti (menší krabičku do yetiho a větší do roomstera) a dal jsem ho dětem pod nohy v yetim a do kufru za sít za zadní sedačky v roomsteru... Vlhkost a mlžení oken téměř v autech neznám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Tohle? https://www.lidl-shop.cz/Zvlhcovace-a-odvlhcovace-vzduchu/h067349?gclid=EAIaIQobChMIs7bJ48Oi4AIVAvhRCh1GMgMxEAAYASAAEgJP4fD_BwE 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Osobne: Nejsem si jistej ale tohle asi nemyslel, je to elektrický do zásuvky na 220V. Existujou obyč odvhlčovače(cca dvě tři stovky) kam se dávají tablety... Ceresit atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Spíš si myslím že myslel tohle: https://www.obautodily.cz/odvlhcovac-do-auta-foggystop-compass-9471cz486/ a tomu podobné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.