Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Keďže je práve aktuálne počasie na zarosovanie /zahmlievanie/ skiel auta pri každodennom, hlavne krátkodobom používaní, napadla ma otázka, ako by sa to dalo eliminovať, alebo aspoň minimalizovať. Na nete som našiel tento prípravok - http://www.foggystop.eu/sk/index.php, ktorý by mal účinkovať zachytávaním vodných pár atď... Máte s týmto prípravkom niekto osobnú skúsenosť, či máte iný, účinný recept. :specool:

Upraveno od vadi58

to muze bejt dobry

Nejdůležitější je mít v pořádku filtr a vyklepávat koberečky od sněhu.

• 1 měsíc později...

ahoj, nevíš, kde najdu kabinový filtr v Yetim? Hledal jsem ho někde pod schránkou spolujezdce jako třeba ve fabii, ale neviděl jsem tam nic...

Díky.

zle si sa pozeral,lebo tam je .. daj dolu ten kryt ...pre názornosť foto z OII...

post-62595-0-43227100-1366050129_thumb.j

ty otočné pojistky jsou na fotce v poloze "otevřeno"? přesně tohle jsem tam viděl, kroutil tím, ale nijak to nemělo vliv, takže to bude chtít větší silou...

díky moc, zítra jdu na to.

J.

majú závit,treba ich vyšróbovať...

• 5 let později...

co se týká vlhkosti v autě, tak já jsem si koupil z Lidlu ten pohlcovač vlhkosti (menší krabičku do yetiho a větší do roomstera) a dal jsem ho dětem pod nohy v yetim a do kufru za sít za zadní sedačky v roomsteru... Vlhkost a mlžení oken téměř v autech neznám :)

Osobne: Nejsem si jistej ale tohle asi nemyslel, je to elektrický do zásuvky na 220V. Existujou obyč odvhlčovače(cca dvě tři stovky) kam se dávají tablety... Ceresit atd...

• 2 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.