Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdravím všechny,

plánuji dát na auto autofólie. Nemá někdo zkušenost na kolik vyjdou na celé auto, případně nevíte někdo o někom kdo je v tomto zběhlej?

Díky Mash :skoda:

Nejlépe Karlovarsko a okolí?

Ahoj, do kolika km je "okolí"? :)

Vloženo
Čus kluci mam taky folie keramycke a musel jsem je sundat na technycky a to mam i atest na ty filie daval jsem o kolo 7500kč

Možná by bylo levnější si koupit přední boční skla čistá a před technickou je jen vyměnit a po technický zase vrátit ty pofóliovaný skla :smich:

Vloženo
50km?

Tak to nic, ke mě je to ze Sokolova 106km. Momentálně Octa combi za 4390,- Kč celé auto, štítky od B sloupku dozadu a vystavení Osvědčení je samozřejmostí. Instaluji atestované folie SunTek.

Vloženo
Tak to nic, ke mě je to ze Sokolova 106km. Momentálně Octa combi za 4390,- Kč celé auto, štítky od B sloupku dozadu a vystavení Osvědčení je samozřejmostí. Instaluji atestované folie SunTek.

Ahoj,

tak jsem se dnes objednal na středu tady kousek od nás. Taky SunTek.Akorát tedy kolem 4900,-Kč.

Moc děkuju ale za zájem.

Měj se fajn :palec2:

Vloženo
Ahoj,

tak jsem se dnes objednal na středu tady kousek od nás. Taky SunTek.Akorát tedy kolem 4900,-Kč.

Moc děkuju ale za zájem.

Měj se fajn :palec2:

Taky solidní cena, kdo ti to dělal?

Vloženo
Čus kluci mam taky folie keramycke a musel jsem je sundat na technycky a to mam i atest na ty filie daval jsem o kolo 7500kč

Pokud mej máš atest a nějakj papír jako potvrzení-já mám kartičku, tak na STK Ti nemůžou nic říct a sundávat je nemusíš.

Vloženo

Luďa: nevím jestli ej to na tý STK tak jednoduchý.. zákon jasně mluví o možnosti zatmavení = max. zatmavení. Pokud ho máš větší ani kartička ti nepomůže.. Leda že by ti do kartičky zapsal "něco jiního" ;) to pak jo, pokud se nedostane ke slovu měření propustnosti..

Jak je to v reálu nevím, na STK pojedu až letos.

Vloženo

Pokud je propustnost nižší, než povolená, kartička je na nic. Je to, jako bys měl od právníka, že můžeš vraždit. :) Přehnaný přirovnání, ale je to tak. Jiná věc je, zda dokáží, že propustnost neodpovídá zákonu. Někde mají sklo s nainstalovanou folií s nejvyšším zatmavením pro porovnání. Nevím nakolik by to obstálo, kdyby ses někam odvolával, ale na principu to nic nemění. :(

Vloženo

Porovnání samozřejmě není směrodatný, to je čistě subjektivní. Ale samozřejmě na to existují exaktní měřící přístroje, takže pokud tě někde vyrazí s tím, že to máš moc tmavý a skutečně to tak je (jakože asi bude, protože jinak nemá smysl zatmavovat), potom je jediná možnost pořešit to jinde, nemá cenu se odvolávat nebo tak něco, to je asi jasný ;)

Vloženo
Porovnání samozřejmě není směrodatný, to je čistě subjektivní. Ale samozřejmě na to existují exaktní měřící přístroje, takže pokud tě někde vyrazí s tím, že to máš moc tmavý a skutečně to tak je (jakože asi bude, protože jinak nemá smysl zatmavovat), potom je jediná možnost pořešit to jinde, nemá cenu se odvolávat nebo tak něco, to je asi jasný ;)

Přesně tak, zatím jsem se s měřícím zařízením na STK nesetkal, ale myslím, že je to jen otázka času.

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak to já jsem dnes byl tónovat své auto a můžu jen doporučit www.autofolie-brno.cz Fakt pohodový člověk a jde s ním domluvit skoro vše.

Editováno: , autor: Chadwick
Vloženo (editace)
Pokud mej máš atest a nějakj papír jako potvrzení-já mám kartičku, tak na STK Ti nemůžou nic říct a sundávat je nemusíš.

S tím bych nesouhlasil.Byl jsem tento týden na TK a mám folie na zadních oknech bez atestu.Tak jsem si to dovezl z Německa.Technik trochu brblal,ale řekl že to až tak nevadí,horší by bylo,kdybych měl folie bez i s atestem v předu i s předepsanou propustností,tak bych neprošel.protože skla jsou do zelena a kdyby se tam dala folie s předepsanou propustností,tak se to s tím sklem ještě ztmaví.

Editováno: , autor: Tazz7
Vloženo

Tak jsem byl se zatmavenýma sklama na STK. A??? Samozřejmě, že jsem neprošel. Vážná závad 5143 Okno-zasklení.

Ani mávání penězma jak tady někteří navrhují nepomohlo. Řešení je jednoduché, na STK tmavá přední skla nebudou. Po STK jdou původní zatmavená skla zpět.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Jo, tak jsem zavital... vemte si karticky, kdo co mate a strcte si je do konecniku :D:palec2:

Proste na predni okna, pokud jsou jakkoli tonovany z vyroby nesmite nikdo NIC!"

Neznamena, ze Beda z BMW od sousedu ma cerny skla, ze mje to povoleny! Ne, neni... Tim nechci rici, ze by mi to jakkoli vadilo, davam si je znovu a u te stejne firmy!!! Mozna jste jiz nazhaveni, coten debil chce,jen to, aby jste si dali folie! Pokud ne! jste lamy! :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mam folie od firmy Sunshield v Brne. Cena prijemna a kvalita zpracovani vyborna. Majitel je ochotny a jednani s nim bylo bez problemu. Na prednich bocnich mam HP30 a zbytek auta je HP20.

post-4770-1240837948_thumb.jpg

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Byla u nás nabouraná octavie podle mě škoda 40000 kč, přišel likvidator z pojišťovny a než začal fotit tak zkontroloval:

1 rozměr pneu (KO)

2 tónovana skla na předních oknech bez atestu (KO)

Výsledek: "vozidlo při dopravní nehodě nesplňovalo předepsané podmínky výrobce a zákona 56/2001 sb."

"Z toho důvodu vám nemůžeme škodu uhradit."

PS: Šlo o poškozeného, do kterého nacouval kamion. Tak nevím jestli ty folie za to stály.

Vloženo
Byla u nás nabouraná octavie podle mě škoda 40000 kč, přišel likvidator z pojišťovny a než začal fotit tak zkontroloval:

1 rozměr pneu (KO)

2 tónovana skla na předních oknech bez atestu (KO)

Výsledek: "vozidlo při dopravní nehodě nesplňovalo předepsané podmínky výrobce a zákona 56/2001 sb."

"Z toho důvodu vám nemůžeme škodu uhradit."

PS: Šlo o poškozeného, do kterého nacouval kamion. Tak nevím jestli ty folie za to stály.

osobně bych se soudil a věř tomu, že vyhrál, to je pěkná blbost a jen zkouška co poškozený vydrží

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...