bluebull46 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ahoj klubáci, obracím se na vás s prosbou. Dnes jsem se vracel po HK dálnici a při 140 km/h mi na nerovné dálnici auto prohouplo a ozvalo se jakoby malé lupnutí, déle byl klid. Ovšem v Praze na jižní spojce to začalo dělat na každém hupu i při 80km/h - takové lupnutí až kovové bouchnutí - řekl bych levá strana, možná předek, možná zadek. Nevíte nahodou někdo, čím by to mohlo být? Auto má najeto necelých (MR 2011) 20. tis. km. - v létě na 17", zima 16" a to vše přejíždím jako s formulí, chovám se k autu slušně - někdy až pošahaně. Takže jsem z toho teď docela rozhozenej. Děkuji vám za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 mozna praskla tycka zadniho stabiku, obcas se to stava, ale tohle je takova strelba od boku. Nechal bych to radsi skontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebull46 Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Auto bylo prohlédnuto a dle servisu žádná známka nějaké poruchy, zvlašní. Musím však říct, že teď zatím nic nemlátí a to jsem to zkoušel takřka na všem, co se na českých silnicích objevuje. Tak uvidím, v létě tam dám 18" palcová kola ta prověří vše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.