ondikTDI Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 pokecame teda nekde jinde at to nezasirame? prosim o odkaz na topic pripadne at to admin promaze co se mu nelibi dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shvetseek Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Čau škodováci, na kolik zhruba vyjdou rozvody na tenhle motor v autorizovaným servisu? Mám první auťák a jel jsem s ním k tátovu známýmu, neřek sem, že jsem tátův a tak si za rozvody včetně pumpy řekl 13 tisíc Kč. Což se mi moc nezdá, vzhledem k tomu, že kolegové dělali na OI a na Sharanovi (oboje TD) rozvody do osmi tisíc. Jinak na rozvodech je najeto 55tis. km, ale zase jsou dělaný před šesti lety. Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Mě komplet rozvodová sada vyšla asi na 4500 i s vodní pumpou tak si k tomu připočti ještě práci, 13 tisíc je nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 2. Ledna Sdílet Vloženo 2. Ledna Co hovorite na sadu rozvodov INA.?kladky,remen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.