Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nic se v tom nezměnilo ... nicméně jsou místa, kde na to kálí a nechají tě tankovat samotného, jen poslední dobou jsem natrefil na několik míst ... jako třeba TANK ONO Vysoké Mýto, Oral v Moravské Třebové (na státovce naproti OMV), dokonce i u Zerogas Lipůvka jsem několikrát tankoval sám ... no a poslední případ byl teď v nedělu, kdy jsem se vraceli z Maďarska z lázní, tak v Blavě na Lamači u Slovnaftu se mě akorát obsluha zeptala, jestli to umím sám, tak prý ať si natankuji. Teď jsem si ještě vzpomněl, jak jsem se vracel v létě z BG, tak v Malackách u JURKI mi dokonce obsluha dala i klíčky ke stojanu, neb měla "důležitý" soukr telefonní hovor ;) a nepřála si být rušena lol.

• Autor

apropo, když už je řeč o tom Maďarsku, takhle jel Čenda naložený, 4 dospělí a jedno dvouleté dítě ;)

post-3505-0-00612300-1320268550_thumb.jp

plato jsem musel nechat u známých, které jsme brali cestou ... to semi fakt ještě nestalo lol

Upraveno od Malta

• Autor

moje maličkost u hotelového termálního bazénu ;), momentálně tam chládnu, voda 36°C-38°C mě fakt rozhicovala lol

post-3505-0-63695600-1320268933_thumb.jp

• Autor

a něco z hotelu ... jinak supr víkend :palec2:

pohled z terasy

post-3505-0-84390600-1320269185_thumb.jp

hotel zvenčí (náš aprtmán červeně označený)

post-3505-0-88345200-1320269340_thumb.jp

apartmán uvnitř

post-3505-0-40533700-1320269401_thumb.jp post-3505-0-95359800-1320269444_thumb.jp

apropo, když už je řeč o tom Maďarsku, takhle jel Čenda naložený, 4 dospělí a jedno dvouleté dítě ;)

post-3505-0-00612300-1320268550_thumb.jp

plato jsem musel nechat u známých, které jsme brali cestou ... to semi fakt ještě nestalo lol

To víš, čím větší auto, tím víc krámů s sebou taháš :plol

Před lety jsem jel ve 4 lidech na Velký Meder - Formanem. Na tejden, do apartmánu bez stravování, 2 dospělí a 2 děcka tenkrát 4 a 7 let. A kufr jsem měl "nazděnej" až po střechu taky...

• Autor

tak to já před lety s Formanem také do Medéru, ale pod stan a měl jsem věci i na střeše lol:smich:

A po zkušenostech s cenama na Slovači v posledním půlroce před přijetím €ura od tý doby radši lítáme na dovolenou do Egypta... Letecky a All Inclusiv to všecko vyjde jen asi 2x dražší než jižní Slovač po vlastní ose a s ubytováním v soukromí. Kolik by to stálo v ofiko hotelu jsem radši zapomněl - je to srovnatelný s Kanárama...

• 1 rok později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.