Publikováno Listopad 2, 201113 r nic se v tom nezměnilo ... nicméně jsou místa, kde na to kálí a nechají tě tankovat samotného, jen poslední dobou jsem natrefil na několik míst ... jako třeba TANK ONO Vysoké Mýto, Oral v Moravské Třebové (na státovce naproti OMV), dokonce i u Zerogas Lipůvka jsem několikrát tankoval sám ... no a poslední případ byl teď v nedělu, kdy jsem se vraceli z Maďarska z lázní, tak v Blavě na Lamači u Slovnaftu se mě akorát obsluha zeptala, jestli to umím sám, tak prý ať si natankuji. Teď jsem si ještě vzpomněl, jak jsem se vracel v létě z BG, tak v Malackách u JURKI mi dokonce obsluha dala i klíčky ke stojanu, neb měla "důležitý" soukr telefonní hovor a nepřála si být rušena .
Listopad 2, 201113 r Autor apropo, když už je řeč o tom Maďarsku, takhle jel Čenda naložený, 4 dospělí a jedno dvouleté dítě plato jsem musel nechat u známých, které jsme brali cestou ... to semi fakt ještě nestalo Upraveno Listopad 2, 201113 r od Malta
Listopad 2, 201113 r Autor moje maličkost u hotelového termálního bazénu , momentálně tam chládnu, voda 36°C-38°C mě fakt rozhicovala
Listopad 2, 201113 r Autor a něco z hotelu ... jinak supr víkend pohled z terasy hotel zvenčí (náš aprtmán červeně označený) apartmán uvnitř
Listopad 3, 201113 r apropo, když už je řeč o tom Maďarsku, takhle jel Čenda naložený, 4 dospělí a jedno dvouleté dítě plato jsem musel nechat u známých, které jsme brali cestou ... to semi fakt ještě nestalo To víš, čím větší auto, tím víc krámů s sebou taháš
Listopad 3, 201113 r Před lety jsem jel ve 4 lidech na Velký Meder - Formanem. Na tejden, do apartmánu bez stravování, 2 dospělí a 2 děcka tenkrát 4 a 7 let. A kufr jsem měl "nazděnej" až po střechu taky...
Listopad 4, 201113 r Autor tak to já před lety s Formanem také do Medéru, ale pod stan a měl jsem věci i na střeše
Listopad 5, 201113 r A po zkušenostech s cenama na Slovači v posledním půlroce před přijetím €ura od tý doby radši lítáme na dovolenou do Egypta... Letecky a All Inclusiv to všecko vyjde jen asi 2x dražší než jižní Slovač po vlastní ose a s ubytováním v soukromí. Kolik by to stálo v ofiko hotelu jsem radši zapomněl - je to srovnatelný s Kanárama...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.