Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

takže je to jisté, do BG jede jak Čenda (poprvé), tak i Anděla pošesté :kol-47: , tak doufám, že nezklame moji důvěru a pošlape jak hodinky a že tu štreku zase hravě zvládne. Dnes jsem jí objednal olej, aby mě nepotkalo to co loni, že jsem jí musel přejíždět serv.interval :( .

Jinak Rosťo, kdy valíte do té Chorvy?

Malto ty jseš zabiják.My jedem do Černomorce a auto má najeto 130 tis a už ,mám obavy jestli dojedem a ty maš jednou tilik a seš v klidu.

Martine, vyrážet budeme v noci ze soboty na neděli 11-12.8. Návrat další týden v úterý. Snad to vše dobře dopadne a budeme mít ubytování na celou dobu plánovaného pobytu. Už se začínám docela těšit... :-)

Kolik máš teď na Fabči nalítáno?

• Autor

Dušane, když jsem měl 130t km, tak to jsem tam jel teprve podruhé :punk::smich: ... apropo, kdy tam jedete? Asi se nepotkáme co?

Rosťo, aktuálně 239 050km :kol-31:

• Autor

proto jsem si na netu objednal ojlík, aby mě nepotrefilo to co loni, že jsem přejížděl serv.interval a nemusel se pak celou cestu Andělce omlouvat :kol-28:

Vyrážíme 1.8 brzo ráno,dopoledne příjezd do Sarváru,poté koupáni,odpoledne přejezd do Subotici,tam přespíme a ráno dál směr Bg.Jestli to půjde dobře,tak večer jme tam.Obdivoji tvoji ženu,že se nebojí to odřídit sama.Moje má už taky něco odjeté,ale sama by se na to necítila.

Upraveno od dusan.k

• Autor

tak loni to bez střídání dotáhla až do Pirotu (1000km) a bývala by jela dál, nebýt šera (to má problém), jak už je tma tak už v poho. Takže letos, jak se sešeří bude výměna velitelského vozu, tedy budu řídit Čendu a přesunu se s ním na čelo konvoje :kol-28: a známý převezme Andělu a až to nepůjde, tak to někde na benzínce zapíchnem a dáme šlofíka. :kol-57:

• Autor

no a co se týká termínu, budu mávat :punk::gunners3: do protisměru

To máš pravdu.Asi se minem. Já mám ještě ale tolik práce,že si vůbec najsem jistý jestli to do prvního stihnu.Manželka ,ale i děcka by byli smutní,kdyby jsme nejeli. Můžeš pak prosím někam napsat ceny paliv po cestě?Diky.

• Autor

jasnočka, neboj vše bude zase opět online jako loni a roky před tím :kol-47:. Vše budu platit kartou, takže budu vědět za 2-3 dny vše od paliva až po mýtné

Upraveno od Malta

kdyz jste u tech nehod a chorvatska... ja jsem prijel s odstupem nekolika hodin za tu nehodu autobusu v chorvatsku. ztratil jsem asi pet hodin v kolone, v dane situaci jsem ani nenadaval... musi bejt strasny k necemu takovemu prijet jako prvni.

jinak jsme jeli dve auta 8lidi a ubytovani jsme hledali az tam. Bylo to pred sezonou a meli jsme asi i hodne stesti a nasly super apartmany. Priste bych to ale urcite predem nasel a zarezervoval pres net (myslim primo u majitele apartmanu). Clovek je po dlouhe ceste unavenej a nechce se mu v paraku litat po meste a neco hledat. lepsi otevrit pivko a jit na plaz.

K tem kilometrum moje auto ma kolem 260 000km, servisuju auto pravidelne a poctive. Auto na dlouhe trasy nijak zvlast nepripravuju (max kouknu na olej). Ze bych mel nejaky strach zatim nepocituju... predchozi auto i na hranici 400 000km zvladlo dovolenou v norsku-6000km bez problemu :) Ja bych mel strach spis s auta pod 150 000km, strach z neznama, takove auto jsem nikdy nemel :)

Upraveno od silarm

• Autor

jasně silarme, ale ber v potaz, že se tady bavíme o takřka všemi zatracovaný tříhrnek :kol-28: . jak už jsem slyšel z vícero míst, že po 200t km musí být už po smrti

a hlavne slovy klasika... tve valteky musej bejt uz davno zadrene :)

• Autor

nee, po 235t km jsou tam už nové jadýrka, takže zase směle do dalších kilometrů :kol-31:

jo vim mi to nepripominej... ja podlehl panice sirene na tomto foru a vymenil jadyrka po 50 000km

• Autor

... a klepat se jestli vůbec bude možný odletět zpátky domů nebo jestli u letiště nějakej kátem a Al-Káidou vygumovanej beduín se Stingerem na rameně nebude náhodou vyhlížet zrovna to jedno letadlo...

Chtěl jsem se potápět, jenže to se bez vylezení z hotelu neobejde a nemůžu 24 hodin denně bejt na stráži, jestli se mi na rodinu nechce sápat nějakej přičmoudlík bez mozku vygumovanej Alláhem. Zkurvený musulmáni i s tou svou zasranou zkurvenou vírou... Hitlera s Heydrichem a Himmlerem na ně...

tak to vidíš Karle, Egypt, nebo Bulharsko, dneska už to máš jedno, neboť ti arabáli se nasomrujou všude a ve jménu víry .... :disgust:fuck

Jo, slyšel jsem to ráno v rádiu, když jsem jel z noční. Kdyby jim tak chtěl mráz kulky roztrhat, aby jim klidně i prdel zarostla....

• Autor

tak jsem nějak prošvihl oslavu 1 roku Čendy u nás, mrkl jsem na kupní smlouvu a vidím 16.7. to bylo rok ... nevím úplně aktuální stav km, ale minulý týden tam bylo tuším nějakých 70 500km ... když jsme ho kupovali, tak měl 50 280km, takže našich obvyklých 20 000km ročně se prostě potvzuje ... Andělka cca 18t km ročně, takže LPG forever :kol-47:

• Autor

hm, tak kecám :kol-32: , teď se dívám do loňských záznamů z cesty do BG a Andělka měla 213 300km než jsme někdy 19.7. vyjížděli do BG, takže za rok 26 500 km ... kua kde jsem s tím jezdil ??? :kol-46:

Ty jo, Martine, když tak rekapituluješ, tak mě tak napadlo, jak vlastně skončila svoji životní pouť Felda, co byla ve Vašich službách jako second family car? Matně si vzpomínám na nějaké větší problémy ke konci její éry a teď nevím, jestli skončila na vrakáči nebo jsi to opravil a jezdí někde v rodině? Nebo se mě to plete?

V každém případě u Andělky jsou to obdivuhodné km a mohl bys sloužit jako živoucí důkaz výdrže motorů HTP pro všechny skeptiky, kteří těmto motorům nevěří a nadávají na ně :palec2:

• Autor

nene, brázdí jí dál nějaká zednická parta, takže slouží vesele dál

no doufám že budu moci psát oslavné ódy na Andělku i po dovči :kol-28:

Přinejhorším napojíš tlačný lano a Čenda se procvičí (a mamina v jízdě na špagátě)....

• Autor

no nic chlapi tak se tu mějte pěkně, my zítra ráno vyrážíme :kol-31: , takže se opět ozvu až z místa s online zpravodajstvím, jak už jste ostatně zvyklí :kol-28:

Tak šťastnou cestu :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.