Červenec 29, 201213 r Martine kde sleduješ počasí pro Bulharsko?Jinak to bude letos poslední cesta Fabči do BG.Doufejme že bude ok a nezklame.Hned po návratu jde na protiůčet a bude nové přibližovadlo.Pořád jsem váhal a je mi to trochu líto,ale je ještě doba,kdy za to dostanu na protiučet slušnou kačku a nové je též za super nabídku,tak snad budu spokojen.Půjde též na LPG,ale chvilku počkám jak se projeví motor a jestli nebude žrát olej.
Červenec 29, 201213 r Autor Martine kde sleduješ počasí pro Bulharsko?Jinak to bude letos poslední cesta Fabči do BG.Doufejme že bude ok a nezklame.Hned po návratu jde na protiůčet a bude nové přibližovadlo.Pořád jsem váhal a je mi to trochu líto,ale je ještě doba,kdy za to dostanu na protiučet slušnou kačku a nové je též za super nabídku,tak snad budu spokojen.Půjde též na LPG,ale chvilku počkám jak se projeví motor a jestli nebude žrát olej. a co to bude Dušane tentokrát? Kolik máš na ní najeto? To musí hravě zvládnout, když to zvládla moje babča takhle vypadá šedivka při cestě do HR ve dvou lidech na tři týdny V.Maxxx budeš to muset editnout a nahrát znovu, nic tu není a nazapomeň jak najdeš ten odkaz s fotem, tak kliknout ještě na přidat přílohu
Červenec 29, 201213 r Mám najeto 130 tis a už začnou pomalu opravy a to se mi už platit nechce.Nabídli mi za ní 135000kč ve Škodovce na protiůčet,což si myslím že je ok.Moje představa by byla 145 až 150 ,ale nevím jak je to reálné a než aby auto stálo půl roku někde v bazaru,tak radši peníze hned.Je to výbava elegance ,ale to dneska nikoho nezajímá u staršího auta.A nové?Nakonec se mi podařilo sehnat jeden z posledních kousků Octávie tour trumf 1.6 Mpi combi,sice bílou barvu,ale cena na uvěr je 271 tis,což když si představím že fabča stála před 4 lety 330tis,tak je to pěkná cena.
Červenec 29, 201213 r Autor tak na cestu je to ještě mladice, to se ničeho neboj, jinak cena slušná jak za výkup, tak i za nové jinak počasí sleduju zde http://weather.vreme...y.php?city=3162 vždy to sedělo, když jsem to pak srovnával s tím co ukazují v předpovědi zde na BG televizi Upraveno Červenec 29, 201213 r od Malta
Červenec 30, 201213 r Autor dnes jsme byli na výletě v Burgasu, tak malá ochutnávka z výstavy písečných soch, tento rok na téma pohádkové postavy
Červenec 31, 201213 r Autor je to v Přímořském parku, jede se tam když by jsi jel od vrchního prvního kruháče v Burgasu směr Varna a letiště, dojedeš k druhému kruháči a nepojedeš směr letiště, ale sjedeš na něm doprava (první výjezd) směr centrum.Jeli jsme tak proto, že jsme se byli podívat ve starém obchoďáku Burgas Palzza (Carrefour). Pak jsme zaparkovali u sídliště a zbytek pěšky, je to zkraje toho parku směrem od letiště, my ho ale prošli celý až k molu a přes město zpět, ale měli jsme domorodého průvodce (kluk 20 let) s cz předky (jeho matka pochází ze stejného města jako já, naše mladá se s ním zná přes Fb). Takže jsme toho fakt hodně viděli z Burgasu. Ale ty sochy bych vám určitě doporučoval, pro děcka to bude zážitek. No a budou tam minimálně do poloviny září, více zde http://www.novinite....s.php?id=140876 Upraveno Červenec 31, 201213 r od Malta
Červenec 31, 201213 r Autor dneska jsem udělal malý servisní zásah na Fábuli, blikali na mě už cestou sem, že mi něco plápolá pod autem ... byl to krycí plech u koncového dílu u výfuku, tři roky dal pokoj a zase se odchlípl, mrška jedna . Jinak musím říci že dnes ty výfuky nic nevydrží, výfukové plyny si udělaly v té zahlé trubce dolů cestu pěkně rovně ven. Na Roomovi jsem povyměňoval v koncových svítilnách spálené žárovičky, nesvítil mi vždy vršek podkovičky na obou stranách
Červenec 31, 201213 r Máš ty zadní lampy nááádherně čistý - tos je před focením umyl? Já bych "soudruha konstruktéra" za tohle řešení bez obvodový aspoň proti bordelu k plechu kastle těsnící gumy nakopal do (_!_) zepředu...
Červenec 31, 201213 r Autor ne neumýval, takhle to mám normálka a měl jsem to takhle i když jsem měnil tak čtvrt roku zpět na levé zadní také vrchní. Proto jsem se divil, když jsi to někde popisoval, co se tam drží bordelu
Srpen 1, 201213 r Teda ten výfuk je zajímavý, tam bych to opravdu nečekal. A od posledně sleduji, že na dovolených v Bulharsku děláš dost údržby na autech. A jak to že nemáš na Roomu označení LPG? Snad se za to nestydíš!
Srpen 1, 201213 r Autor nálepku za oknem mám, jen není přes ty fólie tak vidět a kolem víčka se mi to nechce lepit. No odstranil jsem to nejnutnější, plechem jsem škrtal při vjezdu tady do dvora, tak abych ho neutrhl nadobro, tak jsem to raději připevnil. No a ty žárovičky, když je mám, tak proč je tam nedát, aby to svítilo jak má, otázka 5 min. aj s vytažením torxového bitu. To je stejně ale prd, oproti mé tehdejší rozborce filtru kapalné fáze a čištění. Teď to bylo abych jen trochu změnil režim dne a ne furt chlastal nebo se válel u vody
Srpen 1, 201213 r Autor jo a ještě jsem si vzpomněl, na jednu story z cesty sem, to když najednou všichni začali na srbské dálnici brzdit a najednou se kolem po silnici začaly míhat svršky, boty apod. a pak začal v levém rychlém pruhu pobíhat Turek a vše to sbíral a házel za odstavný pruh a o kousek dál měl zaparkovaný offroad s GB empézetkou a roszaskrovaným víkem od rakve. Asi mu to prd drželo na zámcích a jak s tím uháněl, tak mu to nápor vzduchu otevřel a pak už se to tím tlakem vzduchu úplně rozlomilo. No nezáviděl jsem mu to pobíhání v levém pruhu bylo fakt o hubu.
Srpen 3, 201213 r Autor tak jsme doma kluci, příjezd v 1:05 dnes ráno, Čenda i Andělka na jedničku Upraveno Srpen 3, 201213 r od Malta
Srpen 5, 201213 r Autor tak pánové, mám již komplet sesumírované náklady na cestu zpět a komplet celkové náklady za obě cesty. Spotřeba byla vyšší, neb cestovní tempo bylo vyšší, room měl častěji v činnosti klimu a tentokrát vezl el.ledničku on, takže také vyšší nápor na altík. Fabia.pdf Roomster.pdf
Srpen 5, 201213 r Malta: priatelu, uz si vybalil kufre ? lebo my netrpezlivo cakame na cestopis !!! nas neopijes rohlikom.... nejakymi tabulkami, cisielkami.... Upraveno Srpen 5, 201213 r od colins dôvod opravy
Srpen 5, 201213 r Autor a sakra , myslel jsem že už to nikoho nebude zajímat, že se tomu letos vyhnu . Dobrá, zkusím zítra něco sepsat. Ale pro začátek vám dám jednu hádanku, zejména pro pozorné čtenáře loňského cestopisu. Kam myslíte že vedla moje první cesta ráno v 9 hod. po probuzení z cesty zpět ?
Srpen 5, 201213 r No já myslel garáž, nevím cos myslel Ty... A jinak si tipuju, že z tý garáže jsi jel zase na ORL, protože se o5 přihlásily Tvoje chronický potíže se zvukovodem...
Srpen 5, 201213 r Autor máš 100 bodů , ORL je správně ... užuž jsem myslel že letos v klidu a poslední večer před odjezdem už něco málo naznačoval a cesta to už jen potvrdila. Takže jsem až do dneška neměl na nic pomyšlení, natož sepisovat cestopis, ale napravím to
Srpen 5, 201213 r Moje polovice takhle letos proskučela v Marsha Allamu dva dny před odletem domů, než se odhodlala zajít do místní Apotheeke/Pharmacy a koupit si tam za $13 nějaký antibiotický/anestetický kapky do ucha. Otitis jak vyšitá následkem nečekanýho špláchnutí vlny při šnorchlování - jednoduše tím nárazem asi voda natekla až tam, kam nenateče při normálním ponoření ani do větší hloubky. Naštěstí kapky zabraly a v den odletu už ji ucho nebolelo, jinak si ji neumím představit, co by dělala během tlakovejch změn při vzletu/přistání... Tobě doporučím jako preventivní opatření před příští dovčou navštívit svého ORL Mengeleho a požádat ho o preventivní předepsání přípravku OTOBACID (určitě ho znáš, jsou to protizánětlivé kapky do ucha) právě kvůli těm potížím, který způsobuje voda z moře a taky klima v autě - ten studenej průvan po okolním horku má nečekaný vedlejší účinky...!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.