SlavekP Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Zdravím, nedávno jsem musel prudce brzdit kvuli jednomu dobrákovi, abych do něj nevletěl, od té doby cítím, že brzdy nejsou tak ostrý, jak byly a tedka na mě nadává, Stop, vada v brzdové soustavě. Neví někdo, co by to mohlo být, nebo jestli se něco stalo, při tom prudkým brždění?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Ahoj, asi bych jako prvni zkontroloval hladinu brzdove kapaliny, kvuli hlasky a potom mozna odvzdusnil, kvuli pocitu “ mekosti brzdy “ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavekP Vloženo 4. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Zítra se na to snad dostanu, abych se na to podíval, kouknu na kotouče + destičky a uvidím, ve čtvrtek jedu do servisu na výměnu oleje, tak se zeptám i tady na to. achjo, to jsou radosti. jinak mám 2001 1,9 TDi 81KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavekP Vloženo 5. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 tak to zřejmě bylo malou hladinou kapaliny, dolil jsem, a už je klid. díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Samotná nízká hladina taky něco signalizuje, Buď je někde únik anebo destičky už jsou na tolik sjeté, že jsou těsně před výměnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavekP Vloženo 7. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 jj, s tím počítám, až budu měnit kola na letní, tak to všechno zkonroluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek12 Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Zdravím, Tak já dolil brzdovku, ale po 3 týdnech to zase na mě pískalo a psalo to tu zavadu. Poraďte mi prosím zda už jste přišli na to co tato chyba obnáší, abych to také mohl opravit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 a brzdovka ti znovu nechýba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Spíše by to chtělo diagnostiku a zjistit přesnou chybu a její číslo. Stop, vada v brzdové soustavě není nic moc pojem a označní chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek12 Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 brzdovka nechybí. Poprvé sem měl napýchlé auto na počítač a žádnou závadu mu to nehlásilo. Budu to muset zkusit znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.