Přejít na obsah

SlavekP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.fotoslavicek.eu

Oznámení SlavekP

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím Vás, má O1 2000 facelift, plná výbava. Ale je tam deštový senzor, který mi už pije krev. Stíra skoro pořád, když zapnu stěrače, tak se děje toto: asi první minutu stírá, tak jak bych si to představoval, podle deště, ale poté zrychluje a pak už stírá pořád. Dá se nějak nedestruktivně odpojit senzor? TZN, třeba, že uskřípnu jeden drátek, co vede k senzoru a potom ty stěrače budou pracovat na klasický cyklovač, nebo to musím vyměnit celý, jestli jo, tak se s tím hold budu muset smířit.
  2. jj, s tím počítám, až budu měnit kola na letní, tak to všechno zkonroluji
  3. tak to zřejmě bylo malou hladinou kapaliny, dolil jsem, a už je klid. díky za radu
  4. Zítra se na to snad dostanu, abych se na to podíval, kouknu na kotouče + destičky a uvidím, ve čtvrtek jedu do servisu na výměnu oleje, tak se zeptám i tady na to. achjo, to jsou radosti. jinak mám 2001 1,9 TDi 81KW
  5. Zdravím, nedávno jsem musel prudce brzdit kvuli jednomu dobrákovi, abych do něj nevletěl, od té doby cítím, že brzdy nejsou tak ostrý, jak byly a tedka na mě nadává, Stop, vada v brzdové soustavě. Neví někdo, co by to mohlo být, nebo jestli se něco stalo, při tom prudkým brždění??
  6. SlavekP

    Senzor??

    zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo ví, co je u vnitřního zpětného zrcátka. Jak je deštový senzor a když jdu výš, tak tam je něco jakoby s kamerkou nebo co to je. To je světelný senzor, nebo k čemu to vlastně je?? Jestli mě chápete, co myslím. Děkuji
  7. jj, nynější majitel se o něj staral tak , že ho vždy zavezl do servisu a at tam udělají, to co je potřeba, jsou tam nový brzdy (všechny kotoučový), nový žhavící svíčky, rozvody dělány před 40 000km, jinak, on ani nevěděl ,že by to bylo stáčený, on už to bohužel tak koupil, takže byl napálený on, já jsem si to prvně zkontroloval. a zjistil to, ale auto je z hlediska technického stavu uplně OK, na technické pouze výhrada na netěsnost motoru a převodovky, ale to je běžná závada každého staršího auta.
  8. chych, už jsem to taky zjistil, že se auto zamkne celý, když není něco otevřený, ještě že mám nahradní, jinak dík za to tlačítko, v návodu jsem to nikde nenašel. jinak auto má najeto cca 280 000Km, takže jsem ujednal slevu a budu doufat, že teda motor vydrží hooodně dlouho.
  9. zdarvíčko, jj, ukončíme to, koupil jsem teda octaviu od soukromníka, nevipadala zle. Jenom mám jednu otázku, na co je ten prostřední tlačítko na vystřelovacím klíčku??
  10. Co by jste říkali Škoda Roomster 1,2 12V 51kW klima 1. maj CZ servisní kniha, najeto 126500 km, Je to lepší volba, než octavia z roku 2000 v 1.9 TDI 81kw??? Děkuji za názory
  11. jj, jsem stejného názoru, ještě jsem se tedka díval, tak jsem našel fabku 2007 1.4 tdi za 119000 kč najeto 153 000km ale je to jenom 51KW, nebude to málo na fábku v combiku??, jezdím skoro vždy v 5ti lidech do práce.
  12. Mohu se zeptat, kde by jsi koupil dvojkovou fabii?? s normálními kilometry, nebo kolik myslíš připlatil na O 2?? Mohu max. 120 000Kč, jsem studující dělník, potřebuji auto, které mě bude dopravovat 80 km do školy a zpět, 1x týdně, + do práce 50 km každý den. Jestli bys mi našel takový auto se slušnými kilometry a za rozumnou cenu, tak bych se nebránil.. Dyštak mi napiš kde bych to měl hledat. mám dovolenou do úterý, tak bych to chtěl mít do té doby uzavřený nejradši.
  13. ok, je někdo z pardubic, či blízkého okolí s tím, že by dokázal napojit tuto octavii na počítač, a kouknout na kilometry??
  14. Pánové, neděste mě, že bude každý auto stočený. Jako, prohlídku toho, jak je vše funkční je u mě samozřejmostí, do aut trochu dělám cca 5 let, ale v octavce jsem v životě neseděl, ale uvidím na vlastní oči až v pondělí, tedka je s octávkou na dovolené. Budu se zaměřovat na sedadlo, jak je prosezený nebo ne (za 175000 km nemůže nijak extrémně být), pedály, řadící páka, no prostě na co se nejčastějc šahá. exteriér samozřemně těsnění, jak dolýhají všechny dveře, okna rok výroby, přední světla, zda byly měněny (opět těsnění), ještě si pujčím z práce měřák tloušky laku, to taky lecos poví. Kontrolky jak budou postupně zhazínat. doufám, že a místě na nic nezapomenu. Ano, smlouva je docela důležitá, to máte pravdu, ve slovíčkaření jsou Češi opravdu dobrý. Dám vědět v pondělí, jak to dopadlo, mám ještě další octavky na ten den v merku, všechno 1.9 TDI 81KW, tak budu mět to s čím porovnat. Děkuji za poskytnuté rady
×
×
  • Vytvořit nový...