Petrkiller Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Nebudeš spát! Bude ti to vrtat v hlavě.. Je to jen 5 minut! Ani sníh nemusíš oddělávat ty pojistky jsou na boku jen opatrně oddělat plastík ať ti nekřupne .. ráno bude ten plast o dost náchylnější protože bude zmrzlý teď tak zmrzlý není .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Petrkiller prehovoril si ma bol som to kuknut poriadne som za tu chvilku vymrzol ale ty co radili poistku tak mali pravdu . dakujem vsetkym za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 no vidíš to..ani to nebolelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Ano já věděl že to vyzkoušíš .. pojistka ti zachránila motorek pokud jsi vyzkoušel a stírá Příště to chce raději aspoň odklopit za cenu poškození gumičky .. tak to dělám já .. prostě ho za každou cenu z toho skla odmrazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMBecko Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Dotaz, kdyz chci stirat steracem vzadu, tak dojede treba do pulky okna, tam se zastavi, pak pokracuje treba 3cm, tam se zase zasekne, pak treba dojede do konce...pak setre 2x v pohode, a pak zase zadrhava. Co to muze byt? zadrhavani je nepravidelne, nekdy to udela 3x nekdy vubec, pokazde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Já bych mrkl na motorek. Nejlíp odklop ramínko od skla a vyzkoušej bez zátěže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) Když někdy jede někdy ne .. možná to je jen uvolněná pojistka? Nebo zkus dát úplně novou to bych vyzkoušel první. Motorku a mechanismu nejspíše nic nebude. Max přimrzlý a jak povolí tak jede .. Možná ještě zkontrolovat kabeláž .. ale to by jsi nejspíše musel oddělat plast ve výplni víka a nevím zda by jsi něco viděl .. Začal bych výměnou pojistky a pak řešil dál. Editováno: 24. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMBecko Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 diky za napady, zkusim. neni pojistka na vsechny sterace stejna? tj. asi by to delalo i u prednich, kde to nedela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 zadný stierač má svoju poistku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMBecko Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 ok, beru zpet, cislo 32 jsem asi prehledl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 tak tak...poistka malá červená 10A-ová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ahoj, bohužel jsem na fóru nenašel odpověď, tak založím nové vlákno. Máte nějaký návod jak vyměnit zadní stěrač na fabia kombi I?? Vyměnit celé rameno stěrače nebo stačí vyměnit jen gumičky?? V případě pouze výměny gumičky, jak se mám k nim dostat a vytáhnout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 za tie peniaze,by som sa s gumičkami ani nezaoberal http://www.cc-autodily.cz/lista-stiraci-zadni-2_2?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ok, a jak to mám rozebrat v tom rameni??? odšroubovat celé rameno ze dveří a pak to celé nějak vyměnit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 odklopíš celé ramienko od skla,chytneš za spodnú časť lišty a potiahneš smerom od ramienka...je to tam len nacvaknuté..novú lištu len nacvakneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 OK, díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Nedávaj tam zasa ten istý stierač, kúp celé ramienko aj so stieračom z O II. Je to oveľa lepšie, aj to stiera lepšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 viz. obrázek ve wordu. ¨stěrač.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Jí ho neměnil, to ti musí poradit třeba Tuareg3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Na Fabiu I Combi, kúpiť stierač aj s ramienkom na OII kombi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Zdar chlapi, pasují na Fabii I přední stěrače z F2?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Nepasují .. musíš přehodit i rameno .. F2 má jiné uchycení, F1 má ještě hák. Jedině sehnat aero stěrače s uchycením hook. Je jich spousta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 (editace) jo já to blbě napsal, myslel jsem komplet i s rameny. Díky Takže tam pásnou komplet? Editováno: 1. Duben 2013, autor: lukyfabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 tak jsem zjistil že pasovat nebudou, FI má stěrač u řidiče do L to raménko. takže jen koupit AERO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.