Petrkiller Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 A u F2 nejsou do L snad? Já myslím že taky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 A jaké mi poradíte stěrače do předu bezramínkové?? Aerotwin jsou celkem mastné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Bezramínkové aera se přeci dají sehnat i za rozumné peníze .. na netu za 150 kus, v obchoďácích či na benzínkách 600 sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabista Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Zdar chlapi, mám problém. Zehnal jsem si zadní stěrač z Roomstra a za boha ho nemůžu nasadit na moji fabku 1 krátkou. Nemůžu dostat to ramínko na ten kovový držák. To ramínko je prostě hubenější než ten kovový držák. Co s tím? Poradtě prosím Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 No, hlavně sis měl pořídit zadní stěrač z O2... ten je stejně dlouhý jako ten původní. Jestli ta díra nejde zvětšit, tak s tím asi nic neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Zdar chlapi, mám problém. Zehnal jsem si zadní stěrač z Roomstra a za boha ho nemůžu nasadit na moji fabku 1 krátkou. Nemůžu dostat to ramínko na ten kovový držák. To ramínko je prostě hubenější než ten kovový držák. Co s tím? Poradtě prosím Díky. máš komplet,nebo jen lištu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 tak je teda lepší na fabču 2003 hatch dávat stěrač z roomstera nebo z O2? dal bych asi rameno i lištu z O2 combi, ale není pak 410mm moc? když origo je 350mm.. případně se lišta zkracuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 já mám na svém F1 kombi stěrač z O2 combi a je to v cajku. F1kombi a hatchback mají stejné kryty stěračů, tudíž by to mělo pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 ještě se zeptám, abych zachoval ostřik skla zevnitř stěrače, když dám raemno stěrače z O2 combi, jak to je s pasováním krytky pro stěrač? abych mohl ostřikovat skla (páč F1 combi má ostřik zvrchu ze zadního brzdového světla, a hatch zespod zevnitř stěrače.. Mám vzít krytku přímo na O2 combi a vyříznout od ní odtvor pro ostřikovač podle původní krytky F1? nebo na stěrač O2 combi bude pasovat krytka z Fabie 2 hatch (ta už to má přímo vyřízlý) nebo rovnou dát rameno i krytku z fabie 2 hatch a k ní aero lištu z O2 combi dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 hm to netuším, nevím jak do sebe pasují ty krytky, třeba by šla i z O2 liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 tak zkusim objednat rameno i lištu z O2 kombíku a krytku z liftbacku.. uvidim jak to bude pasovat, dám pak dyštak vědět.. ale až zas budou volný penízky, tedkon se utrácí za volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McRae Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Chcem sa spýtať, teda ako to je s tým stieračom ja mám Fabiu I Combi, a chcel by som tam dať nejakú alternatívu Bosch ani tie bez ramienkové nechcem, najradšej ako ste tu písali buď z roomstra alebo OII ale neviem či pri mojej verzii, mám aké hľadať? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 psal jsem to o pár postu výš, na F1 combi pasuje komplet z O2 combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixak Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 čau všichni. Prosím o radu jak vyměnit zadní stěrač. Sem normálně odmontoval matku a dal to nejde. Je to zarezlí, ale nechci moc silou, abych to neulomil. tak jestli měl někdo stejný problém, tak bych byl rád za radu jak nato. Díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 pomůže chemie - uvolňovač zarezlých spojů, nebo alespoň WDčko....pořádně to prostříkat, sem tam s tím zahýbal, při tom prostříkávat (skrátka aby se chemie dostala do spoje)..pak to nechat působit, optimálně den, nebo alespoň několik hodin a mělo by to pustit, ale i tak to chce trošku zabrat (hlavně bacha na sklo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 ak nepomôže čo opísal kolega kibi,tak potom už len malý stahováčik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Vzhledem k datumu myslím,že stěrač už má Matrixák vyměněný,ale položím také dotaz.U F1 combi jsem vyměnil komlet nové ramínko stěrače,ale v horní obvodu mi stěrač špatně stírá.Tedy spíš by se dalo říct,že nestírá.Je nějaký fígl jak to seštelovat? Jen řeknu,že krytka šroubu nikde nedrhne(ostřikovač je v horním brzdovém světle).Na krabici se stěračem byly nějaké obrázky jak to našponovat či co,ale nepochopil jsem jak a hlavně pčoč,protože je to celé plast.Až na ty plechové proužky co prochází po celé délce stěrače.Poradí někdo???Díky za každou opdpověď a radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Čo si za to ramienko zaplatil(aká to bola značka)?.Tiež som dávnejšie kúpil ramienko za par € a výsledok bol,že mi stieral podobne ako Tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Nikdo nic? ty si ale rýchly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Ramínko stálo okolo 200kč.Nevím kolik bych měl za zadní stěrač zaplatit,aby fungoval celou plochou???A hlavně jaký??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Značku už si nepamatuji a pochybuji,že na ramínku ji najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 vymen gumku na origo raminku a jedes dál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 zkusím to,ale nechápu,když je stěrač nový proč nestírá celou plochou?Doufám,že výměna gumičky pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.