Ota Bartók Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 (editace) Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s výměnou těch bludiček v interiérovém světle ve stropě jak ve předu tak v zadu. Hledal jsem návod či zkušenosti a google mi bohužel neporadil. Co jsem si všiml je to tam uchycené pacičkama, ale nenašel jsem odvahu do toho nějak vážněji rýpat. Jedná se o FABII 2 před faceliftem.. Děkuji za ochotu poradit a pěkný den. Omlouvám se pokud se to tady jednou už řešilo.. Editováno: 16. Březen 2013, autor: Ota Bartók Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Samozrejme, že sa to riešilo. Hľadaj v sekcii Elektrika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 šroubovák a páčit a je to venku.. bez problemu a ztrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Třeba takto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.