Stejv Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Zdravím. Nedávno sem si pořídil svou vysněnou Fabii I RS a jako každé ojeté auto má nějaké ty mouchy. V tomto případě my nesvítí zpátečka, nevím jestli to může mít něco společného ale nestírá ani zadní stěrač a počas jízdy se rozsvicuje kontrolka ESP. Prasklé pojistky to nejsou, i žárovky sem kontroloval. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Pročítal sem tady na forum, že to ESP má u spojky konektor, který časem někdy uhnije a že je potřeba ho přepájet. Můžou tydle problémy spolu nějak souviset na tom konektoru?.. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikkk menglikkk Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 ahoj, hale mam fabku I a řešil jsem před časem stejný problém...je to v čidlu zpátečky,vyměn a jbude to ok jak bude čidlo nový tak ti pujdou světla,budou svítí a na to pak reaguje zaplej zadní sterač,nestojí to moc cca 500kč počítam a možná přehanim dej vedet jak jsi dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dydy1100 Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 sice téma staré 4 roky ale já vyměnil spínač a nic někde bude uhnilý drátek ale problém mám stejný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 (editace) Zdravím chlapi. Možno blbá otázka, ale kde nájdem ten spínač? Mám taký problém, že svetlá spiatočky mi niekedy svietia, niekedy nie a niekedy blikajú ako vianočný stromček. Treba hneď meniť spínač, alebo môže byť problém niekde v kontakte? Predpokladám, že spínač bude asi niekde na prevodovke, len neviem kde. Niečo je zospodu, ale či je to ono, neviem. Jedná sa o motor 1,4 MPI 44 kW. Editováno: 18. Duben 2018, autor: juro111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Uvidíš ho zespodu,na přední straně.Vedou k němu dva kabely.Klíčkem spínaný přívod proudu a kabel k couvačkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Tak to bude asi to čo som si myslel. Keď sa mení snímač, tak vytečie aj olej z prevodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 asi jo, ale když budeš rychlej, ucpeš to prstem a zas rychle našroubuješ novej, tak tu trošku bych neřešil. Ale je to samozřejmě prasárna, takže by bylo vhodné dolít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 A co ho napřed vyzkoušet?Zjisti zkoušečkou,který kabel je přívod plus přes klíček,pak tam dej zpátečku a vyzkoušej,jestli se plus objeví na tom druhém kabelu.Pokud ano,tak je spínač v pořádku.Jinak ta náplň převodovky je max. 2 litry,takže ti toho při výměně spínače moc nevyteče.Nejlepší by byly nějaké nájezdy pod přední kola,aby při té výměně bylo to auto zakloněné a ten spínač se zvednul výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Ano, určite najprv skontrolujem či nie je problém niekde v elektrike. To som sa len pre istotu pýtal, že keby ho bolo treba vymenť. Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.