jirka004 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Prosim o pomoc přestala mi tahnout oct. na vag zavada lan.sondy měněna take dal jsem nové kabely i svíčky měnena vaha a klapka vyčištena auto jezdi na LPG už asi 250 000km Veškere konrakty na kostru i pod baterkou očištěny snimač otaček na klice vyměměn zadní a předni dil vyfuku v četně vlnovce novej !!!! jedine ci jse nemenilo je startovaci modul a saní !!! Auto nekdy jede jako střela a nekdy musim davat za 1 do kopce hruza !!! Celkem ma najeto 400 000km Editováno: 24. Březen 2013, autor: jirka004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 chapu to spravne, ze se i na nove lambde objevuje stejna zavada (blizsi info jako popis zavady nebo kod jsi nevycetl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka004 Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 bohužel ne dela mi to servis ty mi stale tvrdi že lambada je ok meři ji i přímo pod autem na konektoru není možny že by už motor idešel ?? fakt to už nechapu mam 2 stejne oct . a ta druha jede jako blazen myslíš že se vše odvijí od te lambedy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 a čo palivový filter prípadne bordel v nádrži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Obcas popis chyby napovi, kterym smerem se vydat.Pokud je lambda nova, bude OK, spis je v tom nevine a snazi se vyregulovat uz drive vznikle chyby napr. v priprave smesy. Taky me ted napada souvislost s tim palivem, jak psal LIBERO, konktretne systemovy tlak v palivove soustave. Co muzes zkontrolovat tak je neporusenost podtlakove hadicky od regulatoru tlaku paliva, ktera vede do sani, jestli neni netesna. Editováno: 24. Březen 2013, autor: chase 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka004 Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 auto jezdi na plyn tak benzim me zajima jen na nastertovaní meže byt špatny počitač ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 no jo vlastne, psal jsi ze jezdis na plyn...a kdyz jezdis jenom na benzin, tak je vse OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 tak ak je problém s plynom,tak potom treba do inej sekcie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka004 Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 veškeré hadice a hadičky tesni dle meho nazoru je možné že by bylo netěsne sani z uměle hmoty ?? ty spoje ?? dokonce jsem to videl u kamoše ze to ty spoje vzal normalně silikonem vše mel oblite až hruza ale dle mě to muže opravdu netěsnit ja už to nechapu ještě mohu vyměnit modul civku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka004 Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 jinak info jak na plyn tak na benzin to je stejné je to líne jako prase nejede !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 tak zkus odpojit vahu vzduchu a jezdit chvili bez ni, RJ pouzije neprime mereni mnozstvi nasateho vzduchu (klapka a teplota nasavaneho vzduchu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka004 Vloženo 25. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 NEVÍTE NĚKDO JAKÉ MAJI BYT TLAKY NA TOMTO MOTORU ?? mÁM POCIT ŽE TEN MOTOR MA ASI DOSLOUŽENO MUSIM ZMEŘIT TLAKY BERE MI TAKE OLEJ NA 1000KM TAK LITR DÍKY KLUCI ZA ODPOVĚD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka004 Vloženo 25. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Diky za info necham to změřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka004 Vloženo 30. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 tlaky 10 a třeti ma 9 tak že ok stale nejede !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 mrkni na VAG a na kanale 98 mas uplne vpravo regulaci lambdy, bohata a chuda - kolisani posl.cisla 0 a 1, pokud nekolisa, je neco spatne a zapise se chyba, mer pri zahratem motoru, studena nereguluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka004 Vloženo 31. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 začínam mit dojem že je asi ucpany vyfuk nebo katalizator a nebo me ma nekdo rad a nastřikal mi stavební pěnu do vyfuku muže byt trošku přicpany a to me asi žadny meřak nezměří že ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr311 Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 V 24. 3. 2013 na 9:42, jirka004 napsal: Prosim o pomoc přestala mi tahnout oct. na vag zavada lan.sondy měněna take dal jsem nové kabely i svíčky měnena vaha a klapka vyčištena auto jezdi na LPG už asi 250 000km Veškere konrakty na kostru i pod baterkou očištěny snimač otaček na klice vyměměn zadní a předni dil vyfuku v četně vlnovce novej !!!! jedine ci jse nemenilo je startovaci modul a saní !!! Auto nekdy jede jako střela a nekdy musim davat za 1 do kopce hruza !!! Celkem ma najeto 400 000km Vyresil jste to? Mam stejny problem, vymenena lamda, halluv snimac i snimac u prevodovky. A stále stejné. Dekuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr311 Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 před 4 minutami, Petr311 napsal: Vyresil jste to? Mam stejny problem, vymenena lamda, halluv snimac i snimac u prevodovky. A stále stejné. Dekuji za odpověď Jeste abych dodal, vaha ok, tlaky zmereny a tez ok. I bez vahy vzduchu stejny tez jsem zkousel jet bez ni asi cca 20 km. Otacky mi kolisaji mezi 0-1. Špatný zvuk.. a dle me zaclo vic řvát. Uz jsem bez konci.. aleten vyfuk jsem nezkousel, ale je bez katalyzatoru.. auto mam 3 mesice a takto jsem koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 Ten ti neodpoví, naposled tady byl v roce 2013. A necituj sám sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr311 Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 V 8. 4. 2020 na 21:12, Pawouk napsal: Ten ti neodpoví, naposled tady byl v roce 2013. A necituj sám sebe. Jasne ;) no vyřešeno.. rozvodak o 3 clanky . No a uz to lita. Ale porad otacky nedrží.. mezi 1-2. Ale myslim ze to bude lambdou. Nebo vite cim jste? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 (editace) O 3 clanky? Do je dost. Znova preemeraj tlaky. Ake boli hodnoty? Aky rozdiel medzi valcami bol? Merali ste podla dp? Editováno: 17. Květen 2020, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr311 Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Je to dost, no divime se ze se nepotkal motor najel jsem s tim nějakých 6tis km.. ne ne nic jsme naměřili, budem později. Ale nevim kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.