String1 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Takže, zapojit odpor do cesty signálu z HF sady není problém, žádná chyba nebude, to mimo téma :-) Když dojde palivo, no vlastně se "nic" nestane, až na to, že se přestane točit motor, tedy, přestanou jít veškeré posilovače a to i řízení a brzd !!!!! Není problém přerušit něco tak, aby chyba nebyla, záleží jestli je to benzín, nebo nafta, ale čím víc je tam elektriky, tím víc mám ta auta raději :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Trochu sa mýliš. Posilňovač bŕzd ide, kým sa motor točí, takže ak nevyšlapneš spojku a budeš brzdiť motorom, tak bude auto brzdiť normálne. A aj po vyšlapnutí spojky to ešte tak 2-3x normálne zareaguje na stlačenie pedálu. Predstav si, že posilňovač riadenia je natoľko inteligentný, že prestane pracovať až keď rýchlosť auta poklesne pod istú hranicu (sám som to odskúšal pri posúvaní sa v kolóne dole kopcom). Ak rýchlosť stúpne, zase pracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ne-e, nepletu ... String1 Podáno 8.11.2006, 18:57 Když dojde palivo, no vlastně se "nic" nestane, až na to, že se přestane točit motor, tedy, přestanou jít veškeré posilovače a to i řízení a brzd !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ale posilňovač riadenia funguje aj keď sa motor už netočí. Stačí, že je zapnuté zapaľovanie a auto sa pohybuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ono asi proto ze neni potreba honit tlak hydrauliky pro servo jako do OI pak musi bezet motor ale OII te staci elektrika nepletu-li se, pac OII ma elektro-mech posilovac rizeni. takze motor bezet nemusi, staci kdyz jde do serva proud. je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 V princípe áno. Ale iba zapnuté zapaľovanie nestačí, nakoľko servo má značne veľký odber (do 60A), takže akumulátor by to dlho nevydržal napr. pri manévrovaní na mieste. Preto ten posilňovaž pracuje len od určitej rýchlosti, kedy už ide o bezpečnosť a aj tie prúdy sú menšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Ja som mal na Fabii tajny vypinac a ked som ho aj zabudol zapnut tak nerobil ziaden problem.Ziadna chyba na diagnostike. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
invader Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Odpojení čerpadla neznamená 100 % ochranu. U některých motorů TDI PD je odzkoušeno, že jedou i bez funkčního čerpadla v nádrži. Na motoru je druhé palivové čerpadlo, které je schopné vytáhnout naftu až z nádrže. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Chtěl bych si dát ten elektromagnetický ventil za palivový filtr, nemáte někdo nějaké schéma kde ho najdu (ten filtr) a jak se k němu co nejsnadněji dostanu (co a kde odstrojit)? Jedná se o OII 1,9 PD model 07. Bohužel se mi nikde nepodařilo stáhnout žádný servisní manuály nebo jak se to jmenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 moje řešení vypínání nehlásí žádnou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 nema nekdo kontakt na nekoho shopneho v Praze kdo by zvladl udelat vypinac do FABIE? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Mam jednoho fachmana na tyto veci, delal mne Sherloga a dela alarmy a je fakt dobrej a primej chlap! Kouknu doma po vizitce, napisu to sem, nebo poslu SZ. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 A což takhle přerušit kontakt 30 co jde do spínací skříňky někde dole za palubkou, dát na něj rele na 30A aby se nezapekly kontakty a pak si může spínačkou točit kdo chce, jak chce. Upozorňuji, že je to jen nápad, v praxi používám něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Kto by sa kašlal so silovým vedením. Stačí preušiť dáta a snímače a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Kto by sa kašlal so silovým vedením. Stačí preušiť dáta a snímače a je to. "30" do spínací skříňky u O2 už není silová. Přerušuje se "15" černý tenký na komfort modulu, konektor ve kterém se nachází i CAN od volantu, nebo palivové čerpadlo v pojistkovnici, tuším tenký černofialový. Pro zájem bych upřesnil. Palivový ventil bych nedoporučoval, snižuje průtok paliva a tím i výkon motoru. Ověřená praxe u starých mercedesů. Tyto imo nezapisují žádnou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 "30" do spínací skříňky u O2 už není silová. Přerušuje se "15" černý tenký na komfort modulu, konektor ve kterém se nachází i CAN od volantu, nebo palivové čerpadlo v pojistkovnici, tuším tenký černofialový. Pro zájem bych upřesnil. Palivový ventil bych nedoporučoval, snižuje průtok paliva a tím i výkon motoru. Ověřená praxe u starých mercedesů. Tyto imo nezapisují žádnou chybu. Můžeš poslat SZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Udělám tajný vypínač za 200,-kč.Našel jsem zapojení,které nebude hlásit čádnou závadu.Nepiště SZ,říkat to nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Udělám tajný vypínač za 200,-kč.Našel jsem zapojení,které nebude hlásit čádnou závadu.Nepiště SZ,říkat to nebudu. Nějak mi uniká smysl,proč o tom píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Udělám tajný vypínač za 200,-kč.Našel jsem zapojení,které nebude hlásit čádnou závadu.Nepiště SZ,říkat to nebudu. Nějak mi uniká smysl,proč o tom píšeš No že Ti to Cosby udělá za dvě kila, když k němu přijedeš.. Ps: slušná cena, kucí z práce říkali, že v Plzni v Pamele to měli za litr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Udělám tajný vypínač za 200,-kč.Našel jsem zapojení,které nebude hlásit čádnou závadu.Nepiště SZ,říkat to nebudu. Nějak mi uniká smysl,proč o tom píšeš No že Ti to Cosby udělá za dvě kila, když k němu přijedeš.. Ps: slušná cena, kucí z práce říkali, že v Plzni v Pamele to měli za litr.. No, když píše,říkat nic nebudu,tak to chápu tak jak jsem psal. Zas bych nerad,aby to byl tajný vypínač i pro mně, to pak postrádá smysl něco takovýho tam mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Nechápu??Udělám to tak,že ti vyvedu dva dráty.Kde si dáš vypínač,je na tobě.Jen jsem psal,že to přeruším,tak,že nikdo neodjede a na diagnostice to nic nebude psát.(nejededná se o přerušení diag.zásuvky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Nechápu??Udělám to tak,že ti vyvedu dva dráty.Kde si dáš vypínač,je na tobě.Jen jsem psal,že to přeruším,tak,že nikdo neodjede a na diagnostice to nic nebude psát.(nejededná se o přerušení diag.zásuvky) Tak tohle mi jasný je.. Ale upřímně,i alarm mám zapojený sám, protože mi stačilo vidět,jak se v odborné firmě,která se tím živí, napojují kabely..takže proto rád vím,co kde mám zapojený a hlavně jak..kvůli sobě. Navíc si všechno pěkně balím zpátky origo textilní páskou,takže všechno na první i druhý pohled vypadá jak má. Když pak vidím,jak ta firma používá naskřipovací spojky a tak..je mi z toho všelijak Editováno: 25. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 taky vše dávám do origo pásky a spoje letuji,žádné rychlospojky.Jinak toto auto se dá vcelku jednoduše zabezpečit a to tak,že pokud nepoužijou odtah tak neodjedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Delas to i na O1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Cosby: a odkud jsi, resp. kde bys to mohl udelat? Mas nejaky servis,...? Naky info pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.