Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hm, tak ta mě asi omámila nejvíce! luxusní hraváku.

Šedá Metal metalíza - taková u nás jezdí RS combi, nádhera...

a co toto? matt - mazec

10259813_641278419282627_145894586108079

10325314_641255122618290_814271722462325

Upraveno od Hravec

a co toto? matt - mazec

krása, hlavně v kombinaci s tou střechou je to luxusní

Jo ta matná je parádní. Ta tmavá se mi moc nelíbí, mám raději světlejší barvy na O3.

Už jsem to psal do klubového vlákna, ale mluvil jsem s prodejcem poblíž Čestlic v Praze, totálně sem mu zamotal hlavu s barvama, že za chvíli nevěděl která je která. Zašel do lakovny a se šéfem lakovny obvolávali MB ohledně krycí vrstvy na UNI barvách u oktávky. Výsledek prej takový, že již všechny UNI barvy mají prej vrstvu laku navíc. Údajně i ta candy bez příplatku.

Upraveno od Clint

a co toto? matt - mazec

10259813_641278419282627_145894586108079

10325314_641255122618290_814271722462325

pěkná matná, ale co údržba takovéhle barvy?

Počítám, že to bude asi horší, leštit to nejde :D

Na oko paráda[emoji106], na údržbu horší..[emoji107]

Jo ta matná je parádní. Ta tmavá se mi moc nelíbí, mám raději světlejší barvy na O3.

Už jsem to psal do klubového vlákna, ale mluvil jsem s prodejcem poblíž Čestlic v Praze, totálně sem mu zamotal hlavu s barvama, že za chvíli nevěděl která je která. Zašel do lakovny a se šéfem lakovny obvolávali MB ohledně krycí vrstvy na UNI barvách u oktávky. Výsledek prej takový, že již všechny UNI barvy mají prej vrstvu laku navíc. Údajně i ta candy bez příplatku.

tak timu nevěřím, stačí se na tu barvu podívat jak je vyšisovaná a jaký má hrubý povrch! - nevěřím...

ta matná je na 100 % fólie...

No taky se mi to nezdá, vím jak to u bílé je. Jen prodávám, jak jsem koupil ;)  Já se snažil dopídit k nějaké odpovědi také a volal sem do škodovky a nikdo mi nebyl schopen nic říct, každej tvrdil něco jiného, to je neuvěřitelné.

vždycky u ŠA byla lakovaná jen červená, proto už v době Rally byla za příplatek, pak změnili červenou za Corrida a je zase za příplatek... na té barvě je to vidět hned na druhý pohled  :-)

Tak jak je to sakra s těma lakama, nějak se v tom ztrácim:-)

Na metle nic nezkazíš, ostatní jsou záhadou :D

:kol-41:

Upraveno od Hurikan88

blbě čitelné, dej to v pdf

Tak jak je to sakra s těma lakama, nějak se v tom ztrácim:-)

bezpříplatkové barvy byly u ŠA vždy bez laku

Tak dnes jsem viděl poprvé obyč. červenou trojkovou octavku předělanou na RS. Vypadalo to pěkně.

jak předělanou na RS? a jak si to poznal, že je to obyč předělaná na RS?

Třeba podle světlého stropu a sloupků? To se mi jeví jako spolehlivá identifikace.

Ano,podle interieru a prednich brzd. Mel predni a zadni RS narazniky vcetne koncovek a stribrne kola gemini a take zadni kridlo

Vyměním nárazníky, dám koncovky na výfuk a křidýlko a mám RS, to je bomba, ..... :kol-147: 

A já debil si kupoval RS... Kdybych to věděl koupím základní OIII a můžu mít RS taky  :kol-26:  :kol-26:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.