Květen 15, 201411 r Jo ta matná je parádní. Ta tmavá se mi moc nelíbí, mám raději světlejší barvy na O3. Už jsem to psal do klubového vlákna, ale mluvil jsem s prodejcem poblíž Čestlic v Praze, totálně sem mu zamotal hlavu s barvama, že za chvíli nevěděl která je která. Zašel do lakovny a se šéfem lakovny obvolávali MB ohledně krycí vrstvy na UNI barvách u oktávky. Výsledek prej takový, že již všechny UNI barvy mají prej vrstvu laku navíc. Údajně i ta candy bez příplatku. Upraveno Květen 15, 201411 r od Clint
Květen 15, 201411 r Jo ta matná je parádní. Ta tmavá se mi moc nelíbí, mám raději světlejší barvy na O3. Už jsem to psal do klubového vlákna, ale mluvil jsem s prodejcem poblíž Čestlic v Praze, totálně sem mu zamotal hlavu s barvama, že za chvíli nevěděl která je která. Zašel do lakovny a se šéfem lakovny obvolávali MB ohledně krycí vrstvy na UNI barvách u oktávky. Výsledek prej takový, že již všechny UNI barvy mají prej vrstvu laku navíc. Údajně i ta candy bez příplatku. tak timu nevěřím, stačí se na tu barvu podívat jak je vyšisovaná a jaký má hrubý povrch! - nevěřím...
Květen 15, 201411 r No taky se mi to nezdá, vím jak to u bílé je. Jen prodávám, jak jsem koupil Já se snažil dopídit k nějaké odpovědi také a volal sem do škodovky a nikdo mi nebyl schopen nic říct, každej tvrdil něco jiného, to je neuvěřitelné.
Květen 15, 201411 r vždycky u ŠA byla lakovaná jen červená, proto už v době Rally byla za příplatek, pak změnili červenou za Corrida a je zase za příplatek... na té barvě je to vidět hned na druhý pohled :-)
Květen 15, 201411 r Tak jak je to sakra s těma lakama, nějak se v tom ztrácim:-) bezpříplatkové barvy byly u ŠA vždy bez laku
Květen 15, 201411 r Tak dnes jsem viděl poprvé obyč. červenou trojkovou octavku předělanou na RS. Vypadalo to pěkně.
Květen 16, 201411 r Třeba podle světlého stropu a sloupků? To se mi jeví jako spolehlivá identifikace.
Květen 16, 201411 r Ano,podle interieru a prednich brzd. Mel predni a zadni RS narazniky vcetne koncovek a stribrne kola gemini a take zadni kridlo
Květen 16, 201411 r A já debil si kupoval RS... Kdybych to věděl koupím základní OIII a můžu mít RS taky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.