kacer1 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 tak už tu máme i cenu 1000euro za lepší zvuk: https://www.hg-motorsport.de/shop/product_info.php/info/p28107_3---76mm--BULL-X-3--Y-Style-Abgasanlage-for-Skoda-Octavia-RS-5E.html Pro nás cena raketa, ale pro němce slušná cca polovina výplaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.621045464658135.1073741859.153590344736985&type=1 pěkná červená. Editováno: 26. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podr Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) Tak snad.... Pěkná barva Jardo - moc se nevydí, já mám též RS akorát v modré barvě:-) asi před 20 dny jelo stejné co máš ty naproti mě a zdravil jsem - jsem taky z ústeckýho kraje:-D Editováno: 26. Květen 2014, autor: Podr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tak ja jsem z Teplic. Co bylo pred 20 dny, to nevim. Pry tady v okoli jezdi zelena RS combi. Tak priste budu lepe koukat ;-);-) .....ja potkal modrou RS v Teplicich pred tydnem na krizovatce. Ale ty jsi to nebyl, koukal jsem. :-D:-D:-D:-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podr Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tak ja jsem z Teplic. Co bylo pred 20 dny, to nevim. Pry tady v okoli jezdi zelena RS combi. Tak priste budu lepe koukat ;-);-) .....ja potkal modrou RS v Teplicich pred tydnem na krizovatce. Ale ty jsi to nebyl, koukal jsem. :-D:-D:-D:-D. No Já ani nevím co to bylo za značku - Ale potkal jsem zelenou před Mladou Boleslaví v liftbacku :-)..A ty ji máš v naftě/benzinu - manuálu/automatu?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 TDI,DSG. S automatem spokojenost, ale cim dal tim vic hloda cervicek, jestli to nemelo byt TSI. Bal jsem se spotreby a kdyz vidim a ctu testy, tak by me ty cca.dva litry navic nevadili. A jizda s TSI bude asi o dost lepsi. Nemyslim jen rychlejsi, ale i tissi, sametovejsi, prijemnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Spotřeby ses bal proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podr Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 TDI,DSG. S automatem spokojenost, ale cim dal tim vic hloda cervicek, jestli to nemelo byt TSI. Bal jsem se spotreby a kdyz vidim a ctu testy, tak by me ty cca.dva litry navic nevadili. A jizda s TSI bude asi o dost lepsi. Nemyslim jen rychlejsi, ale i tissi, sametovejsi, prijemnejsi... Já mám taky DSG - TDI - automat kvůli pohodlí a naftu kvuli spotřebě, protože najedu doast KM. Ale myslím že spotřeba u TSI bude mnohem větší než jen o 2 litry - ono je lepší vyzkoušet než číst - záleží podle jízdy, ale mě by s tou mojí jízdou TSI sežralo:-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Pred tim jsem mel automat,benzin 1.8 104 kw. Pod deset jsem nesel. Trosku pridal prodejce no a bylo to. ;-);-) Tak ja pod sedm dlouhodobe nejdu ani tady. Tak nevim kolik bych jezdil s benzinem. Ale je to jedno, mam TDI a jsem spokojeny. Je fakt, ze tak rychle auto jsem jeste nemel. A celkovy projev auta mi sedi a libi se mi. V testech auto testuji jako sportovni, proto beru, ze vzdy vyhraje TSI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 A je fakt, ze koupit si TSI a potom jezdit ekojizdy nema smysl. Bohuzel jsem v RS TSI nejel. Nebylo kde a s kym. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Škoda 180/200 RS: Legendární označení se objevilo před 40 lety 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Kam SME se to dostali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 jak to myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Vpravo stroj(pěkně 2 karbose), vlevo tuna kravin z eu. Editováno: 27. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ehm, srovnáváš nesrovnatelné, a to jak dobou vzniku (technika a technologie jsou úplně někde jinde a tím nemyslím EU eko kraviny, takž nějaký karbec bys tam neměl i bez toho), tak určením těch aut (závodní speciál vs běžné produkční auto). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podr Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 A je fakt, ze koupit si TSI a potom jezdit ekojizdy nema smysl. Bohuzel jsem v RS TSI nejel. Nebylo kde a s kym. Jojo asi tak nějak, já si myslim že s moji jízdou bych měl spotřebu tak 11-12 litrů na 100 km u TSI což je pro mě dost vzhledem k tomu kolik toho najedu :-/...A na TDI si tk nemůžu stěžovat jsem spokojenej :-)…Ale chtěl bych vyzkoušet TSI v automatu - nenajde se tu někdo? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podr Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 CHLAPY NEMÁTE ZKUŠENOSTI S TÍMTO ? NÁZORY ATD. DÍKY :-) http://www.racechip.cz/chipbox/skoda/skoda-octavia/skoda-octavia-iii-2-0-tdi-rs-7444 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 abys měl dlouhodobou průměrku s TSI 11-12 litru, tak to bys musel jezdit hodně na pilu a furt dávat tomu plnej. (tohle je spíš průměrná spotřeba u 3.6 passata/superba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podr Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 My máme 3.0 TDI a žere okolo 9 - 10 litrů, tak nevim no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 K tomu cipu....je to lakave, ale mel bych strach. Skoro 500 Nm. Tady se resilo, ze DSG je na max.400 Nm. Dale zaruka a vsechny dily budou mnohem vice namahane. Opet by se to chtelo projet.....aby clovek vubec poznal rozdil. Nez vysolit prachy a potom se uklidnovat, ze asi jooooo jede lepe!! Ale jen proto, ze clovek zaplatil a chce tomu verit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 CHLAPY NEMÁTE ZKUŠENOSTI S TÍMTO ? NÁZORY ATD. DÍKY :-) http://www.racechip.cz/chipbox/skoda/skoda-octavia/skoda-octavia-iii-2-0-tdi-rs-7444 proč to nedáš sem ? - je zde na to přímo téma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 jardakulich: Svez se Koktovou kárkou, rozdíl je tam markantní, ale bojim se toho také, už kvůli případné závadě na motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Hoši dotaz: Jak se Vám sjíždí přední pneu na RS TDi???? Mě dost brutálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podr Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) Nemáte někdo foto jak by vypadalo kdyby Modre RS lift mělo v zádu černé křídlo??:-)..Nikde nemůžu najít a rozmýšlím se nad tím ale nedokážu jsi to představit... Editováno: 29. Květen 2014, autor: Podr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Hoši dotaz: Jak se Vám sjíždí přední pneu na RS TDi???? Mě dost brutálně... nemám sice RS, ale prakticky tentýž motor a o sjíždění předních gum bych mohl napsat knihu. Zmizely mi totálně po 18 t. km. Zadní maj naopak asi 90% vzorku, ale na vnitřní straně pilku, takže je to jízda, jak v tanku. Chtěl jsem to reklamovat a vysmáli se mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.