Listopad 16, 201311 r kdo nechce čekat a má rád krásné reklamy na svém autě,chrochtání a myslivce, tak proč ne http://www.skodaplus.cz/Car/711052/skoda-octavia-rs-2-0-tdi-135-kw-rs?query=ord%3D6%26dir%3Ddesc%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D404%26isRocnivuz%3D1%26fulltext%3D
Listopad 16, 201311 r no jasně, podmínkou pro poskytnutí uvedený ceny je, že s tím polepeným autem budeš 4 roky jezdit
Listopad 16, 201311 r Myslivce? Samo ty reklamy ti sundaji Δ ... na minulém aute byly také popisy, skoro rok a na laku nic nebylo videt----
Listopad 16, 201311 r Nic proti viewrovi, ale dnes jsem viděl černou - lehe spinavou O III a opravdu nic moc, nevýrazné tuctove auto..... přitom O II v černé byla pěkná...
Listopad 16, 201311 r A co červená ? Ta slusela a slusi všem octavkam.... podívej se na kačerovu RS ....
Listopad 17, 201311 r Octavce ci jakemukoliv jinemu autu nejvice slusi ta barva, co se nejvice libi jejimu majiteli. Treba me se bila a stribrna zdaji nejhorsimi barvami na jakekoliv auto, ale taky to neprosazuju jako univerzalni pravdu. Upraveno Listopad 17, 201311 r od mike_k
Listopad 17, 201311 r Je dobře, že každý soudruh má jiný vkus, jinak by to byla nuda, mě se zase moc nelíbí červená na octávce a stříbrná :) Upraveno Listopad 17, 201311 r od Jendoslav
Listopad 17, 201311 r a o co běží Libero ? RSIII sotva začali prodávat a ty už jí chceš rozebírat ? rozoberať??..neblázni ide predovšetkým o to,že to inovované riadenie má "umocniť" pociť zo športovej jazdy a tzv.minimalizovať to klasické prekladanie rúk po volante pri točení..uvidíme čo realita
Listopad 17, 201311 r Nic proti viewrovi, ale dnes jsem viděl černou - lehe spinavou O III a opravdu nic moc, nevýrazné tuctove auto..... přitom O II v černé byla pěkná... No Hravec, teď si mi to tedy nandal, akorát že ve špatném vlákně, ale prosím ostatní, nezlobte se ne něj, je prostě prchlivej a pak se to vždycky obrátí proti němu....
Listopad 17, 201311 r Sorry, ale nic jsem Ti nenandal, ani nic mandát nechtěl, jen jsem napsal svůj pravdivý názor podložený skutečnosti.... slušné jsem se Ti omluvil, aby jsi to nevzal osobně a bohužel se tak stalo, OK příště bez omluvy.... Omlouvam se za OT.... ale někdo je méně chápavý a více chytlavy....
Listopad 17, 201311 r Tak ty sedačky co tady dával odkaz Kokta tak ty jsou fakt tragicky ty vypadají jak vytaženy z 7letyho auta po 250tis. No jestli takhle budou vypadat po dvou letech užívaní tak to jsem rad za ty co tam mám a to jsem uvažoval o výměně...
Listopad 17, 201311 r eReSáci, máte osvětlené vnitřní kliky? Jsem objevil, že je to uvedeno v ceníku Green Line a RS, s tím že - / •
Listopad 17, 201311 r No jestli takhle budou vypadat po dvou letech užívaní tak to jsem rad za ty co tam mám a to jsem uvažoval o výměně... len,aby to boli len 2 roky ...imitácia kože sa nezaprie
Listopad 17, 201311 r z horni strany by to snad mela byt prava kuze, jinak by to nemelo sanci prezit ani zaruku. Imitace byva jen z boku a zezadu.
Listopad 17, 201311 r RS nemám, ale když jsme se o tom na srazu bavili, mela by to opravdu byt kozenka....
Listopad 17, 201311 r V tom případě bych se vyprdnul na kůži, ale nechal tam ty napůl čalouněné, vypadají dobře a jsou praktičtější
Listopad 17, 201311 r ve všech ohledech jsou lepší kožené, ale nesmí mít tupou kvalitu. otázka jestli to nebylo po bouračce, takhle se mě srolovali podobně sedačky po střetu s umělcem.
Listopad 17, 201311 r Tak to s tebou tedy nemohu souhlasit. Kožené jsou dost na hovno. 1/ Špiní se, stačí sedat v džínách a špatně se ta barva z toho dostává 2/ V zimě ve vymrzlém autě jsou sedačky totálně ledové oproti textilním a pomaleji se zahřívají 3/ V létě, když pere slunce do auta jsou sedačky zase totálně horké 4/ Kůže se mačká a švy praskají užíváním A neříkej, že nemám zkušennosti, v práci máme všechny auta v kůži. Oproti tomu mám všechny auta své s textilem a nezaznamenal jsem problém žádný, akorát snad, že z nich jde blbě rozpatlaná čokoláda Upraveno Listopad 17, 201311 r od Clint
Listopad 17, 201311 r Já mám ve svém alkantara/kůže - měl jsem z toho obavy, ala po pul roce užívání - výborna kombinace.... z alkantary strach nemám, je uzasna, snad jen jestli ta kůže na krajich nebude praskat.... co mě spíš štve je kůže na volantu, která je daleko haklivejsi na poškození než u O II.... mám po pul roce volant víc dodrapany než u O II po čtyřech letech....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.