Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Octavce ci jakemukoliv jinemu autu nejvice slusi ta barva, co se nejvice libi jejimu majiteli. :) Treba me se bila a stribrna zdaji nejhorsimi barvami na jakekoliv auto, ale taky to neprosazuju jako univerzalni pravdu.

Editováno: , autor: mike_k
Vloženo

a o co běží Libero ? RSIII sotva začali prodávat a ty už jí chceš rozebírat ?  :D

rozoberať??..neblázni :D

ide predovšetkým o to,že to inovované riadenie má "umocniť" pociť zo športovej jazdy a tzv.minimalizovať to klasické prekladanie rúk po volante pri točení..uvidíme čo realita  :kol-32:

Vloženo

Nic proti viewrovi, ale dnes jsem viděl černou - lehe spinavou O III a opravdu nic moc, nevýrazné tuctove auto..... přitom O II v černé byla pěkná...

No Hravec, teď si mi to tedy nandal, akorát že ve špatném vlákně, ale prosím ostatní, nezlobte se ne něj, je prostě prchlivej a pak se to vždycky obrátí proti němu....  -_-

Vloženo

Sorry, ale nic jsem Ti nenandal, ani nic mandát nechtěl, jen jsem napsal svůj pravdivý názor podložený skutečnosti.... slušné jsem se Ti omluvil, aby jsi to nevzal osobně a bohužel se tak stalo, OK příště bez omluvy....

Omlouvam se za OT.... ale někdo je méně chápavý a více chytlavy....

Vloženo

Tak ty sedačky co tady dával odkaz Kokta tak ty jsou fakt tragicky ty vypadají jak vytaženy z 7letyho auta po 250tis. No jestli takhle budou vypadat po dvou letech užívaní tak to jsem rad za ty co tam mám a to jsem uvažoval o výměně...

Vloženo

No jestli takhle budou vypadat po dvou letech užívaní tak to jsem rad za ty co tam mám a to jsem uvažoval o výměně...

len,aby to boli len 2 roky ...imitácia kože sa nezaprie  :kol-44:

Vloženo (editace)

Tak to s tebou tedy nemohu souhlasit. Kožené jsou dost na hovno.

1/ Špiní se, stačí sedat v džínách a špatně se ta barva z toho dostává

2/ V zimě ve vymrzlém autě jsou sedačky totálně ledové oproti textilním a pomaleji se zahřívají

3/ V létě, když pere slunce do auta jsou sedačky zase totálně horké

4/ Kůže se mačká a švy praskají užíváním

A neříkej, že nemám zkušennosti, v práci máme všechny auta v kůži.

Oproti tomu mám všechny auta své s textilem a nezaznamenal jsem problém žádný, akorát snad, že z nich jde blbě rozpatlaná čokoláda ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Já mám ve svém alkantara/kůže - měl jsem z toho obavy, ala po pul roce užívání - výborna kombinace.... z alkantary strach nemám, je uzasna, snad jen jestli ta kůže na krajich nebude praskat.... co mě spíš štve je kůže na volantu, která je daleko haklivejsi na poškození než u O II.... mám po pul roce volant víc dodrapany než u O II po čtyřech letech....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...