Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Se mi nezdá ze by to bylo jen tím, když na to ma vliv rychlost vozidla....

Takovej rychlej chrochtavej pohřebáček :D

no jasně, podmínkou pro poskytnutí uvedený ceny je, že s tím polepeným autem budeš 4 roky jezdit  :kol-46:

:D :D třeba po těch polepech zbyde i lak :D

Myslivce?

Samo ty reklamy ti sundaji Δ ... na minulém aute byly také popisy, skoro rok a na laku nic nebylo videt----

Nic proti viewrovi, ale dnes jsem viděl černou - lehe spinavou O III a opravdu nic moc, nevýrazné tuctove auto..... přitom O II v černé byla pěkná...

Trojkové oktávce sluší nejvíce modrá race, stříbrná a bílá ;)

A co červená ? Ta slusela a slusi všem octavkam.... podívej se na kačerovu RS ....

Octavce ci jakemukoliv jinemu autu nejvice slusi ta barva, co se nejvice libi jejimu majiteli. :) Treba me se bila a stribrna zdaji nejhorsimi barvami na jakekoliv auto, ale taky to neprosazuju jako univerzalni pravdu.

Upraveno od mike_k

Přesně tak, dle mě nejvíc O3 RS sedí šedá steel s černým paketem :)

Tak ta šedá je snad ta nejhorší varianta, šedá nevýrazná myš....

Je dobře, že každý soudruh má jiný vkus, jinak by to byla nuda, mě se zase moc nelíbí červená na octávce a stříbrná :) :) :)

Upraveno od Jendoslav

a o co běží Libero ? RSIII sotva začali prodávat a ty už jí chceš rozebírat ?  :D

rozoberať??..neblázni :D

ide predovšetkým o to,že to inovované riadenie má "umocniť" pociť zo športovej jazdy a tzv.minimalizovať to klasické prekladanie rúk po volante pri točení..uvidíme čo realita  :kol-32:

Nic proti viewrovi, ale dnes jsem viděl černou - lehe spinavou O III a opravdu nic moc, nevýrazné tuctove auto..... přitom O II v černé byla pěkná...

No Hravec, teď si mi to tedy nandal, akorát že ve špatném vlákně, ale prosím ostatní, nezlobte se ne něj, je prostě prchlivej a pak se to vždycky obrátí proti němu....  -_-

Sorry, ale nic jsem Ti nenandal, ani nic mandát nechtěl, jen jsem napsal svůj pravdivý názor podložený skutečnosti.... slušné jsem se Ti omluvil, aby jsi to nevzal osobně a bohužel se tak stalo, OK příště bez omluvy....

Omlouvam se za OT.... ale někdo je méně chápavý a více chytlavy....

Tak ty sedačky co tady dával odkaz Kokta tak ty jsou fakt tragicky ty vypadají jak vytaženy z 7letyho auta po 250tis. No jestli takhle budou vypadat po dvou letech užívaní tak to jsem rad za ty co tam mám a to jsem uvažoval o výměně...

eReSáci, máte osvětlené vnitřní kliky? Jsem objevil, že je to uvedeno v ceníku Green Line a RS, s tím že - / •

No jestli takhle budou vypadat po dvou letech užívaní tak to jsem rad za ty co tam mám a to jsem uvažoval o výměně...

len,aby to boli len 2 roky ...imitácia kože sa nezaprie  :kol-44:

z horni strany by to snad mela byt prava kuze, jinak by to nemelo sanci prezit ani zaruku. Imitace byva jen z boku a zezadu.

RS nemám, ale když jsme se o tom na srazu bavili, mela by to opravdu byt kozenka....

V tom případě bych se vyprdnul na kůži, ale nechal tam ty napůl čalouněné, vypadají dobře a jsou praktičtější

ve všech ohledech jsou lepší kožené, ale nesmí mít tupou kvalitu.

otázka jestli to nebylo po bouračce, takhle se mě srolovali podobně sedačky po střetu s umělcem.

Tak to s tebou tedy nemohu souhlasit. Kožené jsou dost na hovno.

1/ Špiní se, stačí sedat v džínách a špatně se ta barva z toho dostává

2/ V zimě ve vymrzlém autě jsou sedačky totálně ledové oproti textilním a pomaleji se zahřívají

3/ V létě, když pere slunce do auta jsou sedačky zase totálně horké

4/ Kůže se mačká a švy praskají užíváním

A neříkej, že nemám zkušennosti, v práci máme všechny auta v kůži.

Oproti tomu mám všechny auta své s textilem a nezaznamenal jsem problém žádný, akorát snad, že z nich jde blbě rozpatlaná čokoláda ;)

Upraveno od Clint

Já mám ve svém alkantara/kůže - měl jsem z toho obavy, ala po pul roce užívání - výborna kombinace.... z alkantary strach nemám, je uzasna, snad jen jestli ta kůže na krajich nebude praskat.... co mě spíš štve je kůže na volantu, která je daleko haklivejsi na poškození než u O II.... mám po pul roce volant víc dodrapany než u O II po čtyřech letech....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.