Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak uz na zimakach....myslíte ze to byla dobra volba ty Hawky v kat 17" rafku? Myslím ze to nevypada spatne

kola Hawk super, ale škoda, že není maska stříbrná, té černé černá moc nesluší, takové smutné auto....

Vloženo (editace)

Hawky jsem zvažoval taky na zimní ale jsou široký 7" a nevešly by se tam řetětězy. :kol-29:

Červenou Rio jsem zvažoval, ale když ji nyní vidím tak jsem rád za coridu :kol-47:

Editováno: , autor: kačer
Vloženo (editace)

xstorm, přes zimu musíme ty Gemini prodat  :kol-28:   ač jsem odpůrce černých kol, tak ty nové Gemini black bych "možná" taky bral....viděl jsem je zatím jen na config. tak se rozhodnu přes zimu :kol-27:

černé je smutné - šedé nevýrazné, člověk si tady prostě nevybere  :kol-24:

Editováno: , autor: Hurikan88
Vloženo (editace)

Kačer - zkoušel jsi řetězy K-summit od thule? mají speciální tvar a řešení na snížené podvozky atd...kupoval jsem je na passata, kde dle TP nemohly být řetězy na větších kolech než 16", mám tam 17" 235/45/17". Budu tedy používat i na těhle Hawk alu u OIII RS. Na youtube je hodně videií z testů

Editováno: , autor: xstorm
Vloženo

jinak někdo tu řešil (možná v jiném vláknu u OIII, teď nevím kde to přesně bylo) vnitřní kličky dveří - RS je má osvětlené, dnes jsem to zjistil :kol-31:

je to zde - jediná RS je má standardně osvětlené....

Vloženo (editace)

Nahodou je to moc pekna barva. Je fajn, ze konecne dala Skodovka opet do zakladni nabidky nejakou cervenou metlu, o ktere lze i bez nadsazky rict, ze je cervena. Rosso brunelo se snad ani neda nazvat cervenou a uni barvy jsou proste pro mnoho lidi vcetne me neakceptovatelne.

Editováno: , autor: mike_k
Vloženo

Kačer - zkoušel jsi řetězy K-summit od thule? mají speciální tvar a řešení na snížené podvozky atd...kupoval jsem je na passata, kde dle TP nemohly být řetězy na větších kolech než 16", mám tam 17" 235/45/17". Budu tedy používat i na těhle Hawk alu u OIII RS. Na youtube je hodně videií z testů

Ty vyzkoušeny nemám a vzhledem k tomu že řetězy použiju tak 3x za zimu jsou pro mě dost drahý. Jinak jsou luksusní!!! :kol-47:

Vloženo

jinak někdo tu řešil (možná v jiném vláknu u OIII, teď nevím kde to přesně bylo) vnitřní kličky dveří - RS je má osvětlené, dnes jsem to zjistil :kol-31:

Tohle je navíc jen u verze RS proti klasické O III.

Celkem by mě zajímalo jak to vypadá ve tmě a asi nejsem sám... nemáte někdo nějakou fotku co byste sem dali... :kol-73: .. hledal jsem i na internetu a nikde nic není...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...