Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

xstorm:Pěkná. :kol-47:

I s ACC. :kol-47:

hmm to je krása, tak jsi první já zase nic :kol-28:

.... CERVENA RIO BARVA ??????????? ....

či zvlastni lakovani ? ;)  :kol-47:

post-58977-0-42494900-1385478126_thumb.j     post-58977-0-06536600-1385478131_thumb.j     post-58977-0-31657900-1385478136_thumb.j

K RS se zvlastni lakovani neposkytuje. :) Takze to bude to rio.

Tak uz na zimakach....myslíte ze to byla dobra volba ty Hawky v kat 17" rafku? Myslím ze to nevypada spatne

kola Hawk super, ale škoda, že není maska stříbrná, té černé černá moc nesluší, takové smutné auto....

K RS se zvlastni lakovani neposkytuje. :) Takze to bude to rio.

přesně tak, to už se tu psalo, nicméně je to škoda, že nejde zvl. lakování k RS...

xstorm: Kola HAWK se mi libi. Uvazuji o nich jako letnich kolech. 17" je maximum, co je pro me na ceskych silnicich snesitelne.

Hawky jsem zvažoval taky na zimní ale jsou široký 7" a nevešly by se tam řetětězy. :kol-29:

Červenou Rio jsem zvažoval, ale když ji nyní vidím tak jsem rád za coridu :kol-47:

Upraveno od kačer

Hurikan = neboj, dočkáš se! O to budeš mít větší radost!!!! :kol-47:

Upraveno od xstorm

vše mám černé, ještě vyměním na jaře ty gemini anthrazit za ty nové gemini black z paketu challange....

každému se líbí něco jiného ale za mě jak jsem psal, hodně smutné auto....

xstorm, přes zimu musíme ty Gemini prodat  :kol-28:   ač jsem odpůrce černých kol, tak ty nové Gemini black bych "možná" taky bral....viděl jsem je zatím jen na config. tak se rozhodnu přes zimu :kol-27:

černé je smutné - šedé nevýrazné, člověk si tady prostě nevybere  :kol-24:

Upraveno od Hurikan88

Moc pěkný pánové! :kol-27:

Asi tak. Kazdy ma rad jinou barvu...ty cerny gemini jsem dnes videl...pecka panove

jinak někdo tu řešil (možná v jiném vláknu u OIII, teď nevím kde to přesně bylo) vnitřní kličky dveří - RS je má osvětlené, dnes jsem to zjistil :kol-31:

Kačer - zkoušel jsi řetězy K-summit od thule? mají speciální tvar a řešení na snížené podvozky atd...kupoval jsem je na passata, kde dle TP nemohly být řetězy na větších kolech než 16", mám tam 17" 235/45/17". Budu tedy používat i na těhle Hawk alu u OIII RS. Na youtube je hodně videií z testů

Upraveno od xstorm

Černá je super, můj vkus by tedy byla chrom maska a chrom paket ale i tak PEKNÉ !!!  :kol-47:

jinak někdo tu řešil (možná v jiném vláknu u OIII, teď nevím kde to přesně bylo) vnitřní kličky dveří - RS je má osvětlené, dnes jsem to zjistil :kol-31:

je to zde - jediná RS je má standardně osvětlené....

Černá je super, můj vkus by tedy byla chrom maska a chrom paket ale i tak PEKNÉ !!!  :kol-47:

přesně tak, ten chrom to oživí...

Tak začátkem příštího týdne mi půjde na linku a koncem jí snad budu mít...

Upraveno od Hurikan88

Nahodou je to moc pekna barva. Je fajn, ze konecne dala Skodovka opet do zakladni nabidky nejakou cervenou metlu, o ktere lze i bez nadsazky rict, ze je cervena. Rosso brunelo se snad ani neda nazvat cervenou a uni barvy jsou proste pro mnoho lidi vcetne me neakceptovatelne.

Upraveno od mike_k

Kačer - zkoušel jsi řetězy K-summit od thule? mají speciální tvar a řešení na snížené podvozky atd...kupoval jsem je na passata, kde dle TP nemohly být řetězy na větších kolech než 16", mám tam 17" 235/45/17". Budu tedy používat i na těhle Hawk alu u OIII RS. Na youtube je hodně videií z testů

Ty vyzkoušeny nemám a vzhledem k tomu že řetězy použiju tak 3x za zimu jsou pro mě dost drahý. Jinak jsou luksusní!!! :kol-47:

Tohle je navíc jen u verze RS proti klasické O III.

Celkem by mě zajímalo jak to vypadá ve tmě a asi nejsem sám... nemáte někdo nějakou fotku co byste sem dali... :kol-73: .. hledal jsem i na internetu a nikde nic není...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.