Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4

PTiCA

Doporučené příspěvky

Myslím, že i podle ceny příplatku to není metaliza..... to je až Bílá Moon... je to jen bělejší bílá :kol-28:

Mimochodem na tom odkazu, co sem dal Hurican je výbava Active a opět mě to utvdilo (to samé platí pro OIII), že je to opravdu rozdíl... to auto vypada jako parodie na interiér, např. ten volant je hrozný ... vypadá jeko odlitý z jednoho kusu plastu (jako hračka pro děti)... už chápu, že když někdo uvidí tohle, tak vedle stojící Hyundai v nějaké ruzmné výbavě vyzní jako super auto...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je zvláštní ve vlákně k OIII RS řešit gumovej volant, který není vůbec v nabídce pro tento model...

Nicméně zpět k té barvé Laser .... nepsal jsem že je to metalíza, to by bylo nejspíš uvedeno v názvu.... ptal jsem se, zda na barvě Laser není bezbarvý lak jako maji metalické laky a též i Corrida...

Odkaz ke komentáři

Dneska mi chytrá paní v autorizáku říkala, že skutečně bílá laser má ještě jednu vrstvu laku oproti Candy a že je skutečně bělější. Pak tvrdila, že i ta metalická Moon je pěkná....Tu jsem také ještě neviděl v reálu. Ideál by bylo vidět všechny tři vedle sebe, ale to bych chtěl asi moc :(

Největší sranda byla, když mi přímo z MB paní popisovala, že Laser je taková jako by metalická.... :D Vyrábějí něco a neví ani co....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Jojo, to souhlas, obyčejná bílá má totiž tendenci po čase šisovat a lesk se vytrácí. Člověk je pak nucen ji nějakým přípravkem rozleštit. Měl jsem bílou Astru G myslivce ( já a bílá - myslivec :D )  apo pár letech byla hodně matná. Ten lak navíc se zcela určitě vyplatí, ne-li metla rovnou.

Odkaz ke komentáři

nechci nějak machrovat nebo shazovat někoho jiného, ale bylo to vidět na našem srazu v Brně, kdy vedle mého auta stály dvě bílé O III, jedno zhruba stejně staré auto druhé někdy z podzimu 2013 a moje červená Corrida jako nová (až na díry po kamenech a odřeniny od dveří vedlejších parkujících chobotů...) na rozdíl od bílých Candy, bez lesku a života ... prostě to tak je, v neděli jsem viděl svoji O II FL 2009 červená Corrida též a lak jedna báseň, koneckonců je to vidno i na Pawoukově krasavcovi.... bezbarvý lak dělá strašně moc, nehledě na to, že současně tvoří údajně i ochranu proti UV

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři

to určitě to máš pravdu, ale není to běžná údržba a to ta barva s lakem vůbec nevyžaduje, mimo to si myslím, že původní barva se tím co píšeš i mechanicky "opotřebovává", obecně si myslím, že ten lak to chce.... zíral jsem na našem srazu jak měl na RS Kluivert na modré Race metalíze ofóliovaný celý předek bezbarvou transparentní ochrannou fólií, fantastický povrch (kapota, nárazník, přední blatníky, mlhovky, světla...)

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři

Přesně, na metle je lak a stačí omejvat vodou a občas se šampónem ;)  To, že se opotřebovává je fakt, rozlešťováním mizí pokaždé vrchní vrstvička. Já Astru myl stejně jako oktu a byla rovněž na vzduchu a opravdu byla bílá za chvíli napůl matná. Kupoval jsem jí tenkrát od Opela jako dvouletou a pamatuji si, že když jsem ji viděl poprvé, o laku se nedlao mluvit. Prodejce mi povidal, že mi to celé rozleští a že to nepoznám a skutečně při převzetí to bylo uplně jiné auto, nevěřil jsem, jak je to možné....

No ale co povidám, stačí když se mrknu sousedovi přes plot na bílou oktu FL nebo fábku....o lesku se nedá už mluvit vůbec.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...