Weithfisto Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Hošíí, nevíte jestli RS má tu funkci že když mám DSG a zašlápnu brzdu a plyn zároveň že se motor vytočí do cca 3000 rpm a pak se rozjíždí z těhle otáček ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) Joo ma obedovy launch kontrol Vypni esc, brzdu drž a zmackni plyn zasekne se na 3000 otáček a stačí pustit brzdu Editováno: 9. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Mno vyzkouším až bude motor zajetý, sem tohle právě zkoušel u 1,8 TSI a tam mě to nešlo, ale pravda neměl jsem vyplý ESC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Nevím dsg nemám a nechci,ale na superbech před fl to šlo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 není to o vypnutí ESC, ESC + má více funkcí, pročti vlákno a najdeš, už se tu o tom psalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) Jakej je rozdíl mezi bílou Candy a bílou Laser? Obě jso to pastelky a Laser za 4tis. Je bělější či do modra, jasnější? Viděl je někdo naživo? Editováno: 11. Květen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Videl, Laser je jasnejsi, jak rikas, takova "bělejsi". Je to jasne videt, kdyz stoji Candy a Laser vedle sebe, jinak to musis mit nakoukany, abys poznal, ktera z nich to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 jediné co jsem našel je tu: http://www.automasarik.cz/nove-vozy/skladove-vozy/nova-skoda-yeti-active-20-tdi-81-kw-4x2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) nebude na Laser na rozdíl od Candy a to i díky vyšší ceně lak jako má metalíza nebo Corrida? Editováno: 11. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Myslím, že i podle ceny příplatku to není metaliza..... to je až Bílá Moon... je to jen bělejší bílá Mimochodem na tom odkazu, co sem dal Hurican je výbava Active a opět mě to utvdilo (to samé platí pro OIII), že je to opravdu rozdíl... to auto vypada jako parodie na interiér, např. ten volant je hrozný ... vypadá jeko odlitý z jednoho kusu plastu (jako hračka pro děti)... už chápu, že když někdo uvidí tohle, tak vedle stojící Hyundai v nějaké ruzmné výbavě vyzní jako super auto... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Napalm ..... naprostej souhlas ten interier to je fakt PARODIE a Kapitola sama o sobe je to hnus volant bylo to hlavni co me placlo pres ksicht a oci, jenom sem se musel pousmat co to je za gumaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Je zvláštní ve vlákně k OIII RS řešit gumovej volant, který není vůbec v nabídce pro tento model... Nicméně zpět k té barvé Laser .... nepsal jsem že je to metalíza, to by bylo nejspíš uvedeno v názvu.... ptal jsem se, zda na barvě Laser není bezbarvý lak jako maji metalické laky a též i Corrida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Přesně tak, proč řešit sociální výbavu, když RS má volant perforovaný kůží. Co se týče laku na barvě, už jsem slyšel, že některé pastelky mají lak stejně jako metla, ale ani prodejce mi nebyl schopen říct, které to jsou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Dneska mi chytrá paní v autorizáku říkala, že skutečně bílá laser má ještě jednu vrstvu laku oproti Candy a že je skutečně bělější. Pak tvrdila, že i ta metalická Moon je pěkná....Tu jsem také ještě neviděl v reálu. Ideál by bylo vidět všechny tři vedle sebe, ale to bych chtěl asi moc Největší sranda byla, když mi přímo z MB paní popisovala, že Laser je taková jako by metalická.... Vyrábějí něco a neví ani co.... Editováno: 12. Květen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 jestli tam fakt je vrstva navíc, tak se vyplatí připlatit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 ona totiž na vyšších modelových řadách konkurence bílou lakuje, ta barva potom vypadá úplně jinak, včetně povrchu na omak, prostě je to jiné, ŠA zatím lakovala jen Corridu, dříve Rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Jojo, to souhlas, obyčejná bílá má totiž tendenci po čase šisovat a lesk se vytrácí. Člověk je pak nucen ji nějakým přípravkem rozleštit. Měl jsem bílou Astru G myslivce ( já a bílá - myslivec ) apo pár letech byla hodně matná. Ten lak navíc se zcela určitě vyplatí, ne-li metla rovnou. Editováno: 12. Květen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) nechci nějak machrovat nebo shazovat někoho jiného, ale bylo to vidět na našem srazu v Brně, kdy vedle mého auta stály dvě bílé O III, jedno zhruba stejně staré auto druhé někdy z podzimu 2013 a moje červená Corrida jako nová (až na díry po kamenech a odřeniny od dveří vedlejších parkujících chobotů...) na rozdíl od bílých Candy, bez lesku a života ... prostě to tak je, v neděli jsem viděl svoji O II FL 2009 červená Corrida též a lak jedna báseň, koneckonců je to vidno i na Pawoukově krasavcovi.... bezbarvý lak dělá strašně moc, nehledě na to, že současně tvoří údajně i ochranu proti UV Editováno: 12. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 stačí auto pořádně umejt popřípadě vzít detailerem a bude se í bílá candy lesknout (sory že je to O2, ale to je přeci fuk barva jako barva). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) to určitě to máš pravdu, ale není to běžná údržba a to ta barva s lakem vůbec nevyžaduje, mimo to si myslím, že původní barva se tím co píšeš i mechanicky "opotřebovává", obecně si myslím, že ten lak to chce.... zíral jsem na našem srazu jak měl na RS Kluivert na modré Race metalíze ofóliovaný celý předek bezbarvou transparentní ochrannou fólií, fantastický povrch (kapota, nárazník, přední blatníky, mlhovky, světla...) Editováno: 12. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Přesně, na metle je lak a stačí omejvat vodou a občas se šampónem To, že se opotřebovává je fakt, rozlešťováním mizí pokaždé vrchní vrstvička. Já Astru myl stejně jako oktu a byla rovněž na vzduchu a opravdu byla bílá za chvíli napůl matná. Kupoval jsem jí tenkrát od Opela jako dvouletou a pamatuji si, že když jsem ji viděl poprvé, o laku se nedlao mluvit. Prodejce mi povidal, že mi to celé rozleští a že to nepoznám a skutečně při převzetí to bylo uplně jiné auto, nevěřil jsem, jak je to možné.... No ale co povidám, stačí když se mrknu sousedovi přes plot na bílou oktu FL nebo fábku....o lesku se nedá už mluvit vůbec. Editováno: 12. Květen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Detailer stoji 400kc Na dlouho, popřípadě kdo chce vice investovat tak může rozlestit profesionálne lak... Jinak xstorm ma tedy pořádně opotřebovaný lak a to ma četnou metlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Co je detailer - vosk??? Písni na něj odkaz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 jedině dodo pokup všechny potřebné věci a budeš to mít lepší jak nový, ale připrav si pár tisíc třeba: http://www.detailingshop.cz/predmyti-myti-a-suseni/258-dodo-juice-time-to-dry-drying-detailer-250ml-susici-detailer-5060209260396.html nebo http://www.detailingshop.cz/detailery/684-dodo-juice-basics-of-bling-detailing-spray-500ml-detailer-5060209261966.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Kokta: neseděl ty jsi náhodou na srazu vedle Pancha? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.