Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 zajímavá barva na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 hm, tak ta mě asi omámila nejvíce! luxusní hraváku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Šedá Metal metalíza - taková u nás jezdí RS combi, nádhera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) a co toto? matt - mazec Editováno: 14. Květen 2014, autor: Hravec 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 a co toto? matt - mazec krása, hlavně v kombinaci s tou střechou je to luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 (editace) Jo ta matná je parádní. Ta tmavá se mi moc nelíbí, mám raději světlejší barvy na O3. Už jsem to psal do klubového vlákna, ale mluvil jsem s prodejcem poblíž Čestlic v Praze, totálně sem mu zamotal hlavu s barvama, že za chvíli nevěděl která je která. Zašel do lakovny a se šéfem lakovny obvolávali MB ohledně krycí vrstvy na UNI barvách u oktávky. Výsledek prej takový, že již všechny UNI barvy mají prej vrstvu laku navíc. Údajně i ta candy bez příplatku. Editováno: 15. Květen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuldik18 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 a co toto? matt - mazec pěkná matná, ale co údržba takovéhle barvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Počítám, že to bude asi horší, leštit to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuldik18 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Na oko paráda[emoji106], na údržbu horší..[emoji107] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Jo ta matná je parádní. Ta tmavá se mi moc nelíbí, mám raději světlejší barvy na O3. Už jsem to psal do klubového vlákna, ale mluvil jsem s prodejcem poblíž Čestlic v Praze, totálně sem mu zamotal hlavu s barvama, že za chvíli nevěděl která je která. Zašel do lakovny a se šéfem lakovny obvolávali MB ohledně krycí vrstvy na UNI barvách u oktávky. Výsledek prej takový, že již všechny UNI barvy mají prej vrstvu laku navíc. Údajně i ta candy bez příplatku. tak timu nevěřím, stačí se na tu barvu podívat jak je vyšisovaná a jaký má hrubý povrch! - nevěřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 ta matná je na 100 % fólie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 No taky se mi to nezdá, vím jak to u bílé je. Jen prodávám, jak jsem koupil Já se snažil dopídit k nějaké odpovědi také a volal sem do škodovky a nikdo mi nebyl schopen nic říct, každej tvrdil něco jiného, to je neuvěřitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 vždycky u ŠA byla lakovaná jen červená, proto už v době Rally byla za příplatek, pak změnili červenou za Corrida a je zase za příplatek... na té barvě je to vidět hned na druhý pohled :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuldik18 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Tak jak je to sakra s těma lakama, nějak se v tom ztrácim:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Na metle nic nezkazíš, ostatní jsou záhadou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 (editace) Editováno: 15. Květen 2014, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 blbě čitelné, dej to v pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Tak jak je to sakra s těma lakama, nějak se v tom ztrácim:-) bezpříplatkové barvy byly u ŠA vždy bez laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuldik18 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Ok, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Tak dnes jsem viděl poprvé obyč. červenou trojkovou octavku předělanou na RS. Vypadalo to pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 jak předělanou na RS? a jak si to poznal, že je to obyč předělaná na RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Třeba podle světlého stropu a sloupků? To se mi jeví jako spolehlivá identifikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Ano,podle interieru a prednich brzd. Mel predni a zadni RS narazniky vcetne koncovek a stribrne kola gemini a take zadni kridlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Vyměním nárazníky, dám koncovky na výfuk a křidýlko a mám RS, to je bomba, ..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 A já debil si kupoval RS... Kdybych to věděl koupím základní OIII a můžu mít RS taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.