alesbrno Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 mám problém s parkovacími senzory a vůbec nevím kde najít závadu. Chvilku vše funguje a potom zase ne. Při zařazení se neozve kontrolní pípnutí a díval jsem se, že nesvítí ani bílá zadní světla. Nevíte někdo prosím, čím by to mohlo být. Třeba je to jen nějaká hloupost a nerad bych potom vyhazoval peníze za servis. Předem děkuji za nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 máš originál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Nekupoval jsem ji jako novou, ale všechno je přímo z výroby, tak předpokládám, že i asistent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 pokud nesvítí couvací světla tak zkontroluj pojistky a spínač zpátečky. S parkovákem to myslím nemá spojitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 pojistka č 7. 10A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Půjdu se na to hned podívat. Jestli je to taková blbost, tak se půjdu zahrabat. A logiku by to mělo. Zatím moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Ja som si asistenta montoval sám. Univerzál. Napája sa priamo na el. vodiče spiatočiek. Občas mi to vypadávalo, lebo nebol dobrý kontakt. Mimochodom super vec, veľakrát som ušetril zadný nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Tak pojistku jsem překontroloval a nic jí není. Včera to chvilku fungovalo a teď zase ani ťuk. Vypadá to na nějaký kontakt, ale který a kde? Nevíte někdo čím by to mohlo tedy být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ja som si to napájal priamo u koncových svetiel, skús rozobrať tapacír a nakuknúť tam, či tam náhodou nie sú aj iné káble ako tie pôvodné - ale patilo by to iba vtedy asi ak by bol asistent montovaný dodatočne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Zdravím. Nechal jsem si namontovat tažné zařízení. Někde jsem četl, že parkovací asistent se odpojí při zapojení přívěsu. Mně to samozřejmě tak nefunguje, při zpátečce to stále píská. Poradí někdo, prosím, jak to má být udělané, aby se to automaticky vypnulo? Ten asistent je origo ze škodovky. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Musis to zapojit tak, aby se Ti to pri zapojenem privesu nezapnulo, tj. pripojit to ke spinaci odpojovani zadni mlhovky, viz. planek tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Přesně tak jiná koncovka se spínačem a od jednotky jeden vodič propojit k němu............................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Jo, díky, jasný. Bohužel mám koncovku bez spínače, ale to by nebyl až takový problém, jen mi ještě, prosím, poraďte, kde najdu tu jednotku parkování, abych natáhl ten drát. Nebo možná je vytažený někam dozadu už z fabriky? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Jednotka by mela byt v leve kapse v kufru, ale nerucim za to, videl jsem to jen u aut, ktere to mely dodatecne domontovane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Jednotka je přišroubovaná na levný zadní podběh z vnitřní strany - pod kobercem. Ten drát bude s velkou pravděpodobností vyveden z konektoru a ustřižen, stačí se k němu připojit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Může někdo poradit a poslat schéma zapojení park.asistenta na octavii combi.Chci si ho dodělat.Koupil jsem nárazník s čidlama řídící jednotku a pípák.Jak to dát do kupy?Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Skús sekciu Ostatní diskuze- instalační manuály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Našel jsem tam jak navrtat nárazník,ale jak to el.zapojit jsem nevyčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Našel jsem tam jak navrtat nárazník,ale jak to el.zapojit jsem nevyčet no ja to mam dokupene z prislusenstva a zapojenie je nasledovne: konektor od cidiel do RJ, konektor od pipaku do RJ a 2 draty z RJ na ziarovku spiatocky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) 34_pomoc_p_i_parkov_n__od_kv_tna_2001.pdf Editováno: 15. Květen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Dík snad to nějak zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 moj popis bol na model asistenta dokupovaneho lebo ako vidim podla schemy, ten z vyroby je troska komplikovanejsie zapojeny. ale co je hlavne, moj pipa a funguje uz na druhom aute skvele ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 co to máš za typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 co to máš za typ? ja mam origo BEA300001 - parkovaci radar. kupoval som ho niekedy v 1999 teda este v minulom storoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Zdravíčko Jak mají být od sebe vzdáleny čidla pokud je na autě tažné zařízení - aby to nepískalo stále? Díky za rady. TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.