Přejít na obsah

Pri prepínani na LPG strelí do sania Fabia 1.4 MPi, podtlak

Doporučené příspěvky

Dobrý deň! Pri prepínaní na plyn mi doteraz 3x strelilo do sania. Roztrhol mi 2x plastovú krabicu vzduchového filtra, potom sme tam dali protizašlahovú klapku. Strelilo to aj 3 krát ale už plastová krabica vzduchového filtra prežilo. Mám takú otázku prečo strelí do sania, ale len pri prepnutí na plyn, inokedy nie. Ďakujem.

Editováno: , autor: Luďa
Stačí jedno téma, druhý duplicitní založený o cca 10 minut dýl sem smazal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Mam podobny problem stalo sa mi to uz asi tri krat ale krabicu som stale zlepil no naposledy som sa na to vykaslal a dal tam sportovy filter Hrusku.... len je potrebne prenastavit plyn lebo zrazu ma vela vzduchu. a preco streli nooo vies vo sacom je este benzin a do toho plyn ak mu das po krku tak zmas je riadne bohata a jednoducho to vybuchne 

Dobrý deň! Pri prepínaní na plyn mi doteraz 3x strelilo do sania. Roztrhol mi 2x plastovú krabicu vzduchového filtra, potom sme tam dali protizašlahovú klapku. Strelilo to aj 3 krát ale už plastová krabica vzduchového filtra prežilo. Mám takú otázku prečo strelí do sania, ale len pri prepnutí na plyn, inokedy nie. Ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...