martasOV Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Zdravím vás pánova na F1 mi zničeho nic začalo dělat ,že když se mi zahřeje motor rozblika se kontrolka teploty na palubce 3 x to pípne a v tom momentě přestane ukazovat palivo (ručička spadne na nulovou hranici) nevíte někdo nějakou radu? Jinač auto je 1,2 40 Kw bez výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Tak zaprvé, tohle téma už tady je a u mě byly KO budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasOV Vloženo 3. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 (editace) Jako hledal jsem jak jsem mohl ,ale nikde jsem to nenašel ,ale že by byli KO budiky se mi nezda protože jak to je studene vše je ok Pomuže na to vag? Editováno: 3. Duben 2013, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasOV Vloženo 3. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 (editace) Jinak ješte jsem pod tvym profilen nasel to tema akorat mame jeden rozdil že mi budik teploty ukazuje normalne takze zkusim odpojit budiky a opet pripojit a uvidime Editováno: 3. Duben 2013, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky a už vůbec ne svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 U mě to byli taky KO budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasOV Vloženo 3. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Začínám tomu věřit pomalu se asi podívám kolik mě ta sranda vyjde a když už jsme u toho myslíte chlapi že bych tam mohl dát ty budíky myslím od roku asi 05 jsou takové pěknější já mám 03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Najdi si někoho kdo je opravuje. Vaša Prostějov, Milhausek Vysočina, Ferda25 a Rolbař Praha a další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jen tak pro zajímavost, piny od obou problému v konektoru budíku jsou vedle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nina studeničová Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 Zdravím. Když auto déle stojí 24hod+ normálně vše běží po nějaké době (je vždy jiná) spadne kontrolka paliva a začne blikat kontrolka vody. Měnila sem celí termostat i s čidlem a expandzní nádobku a koupila i novou autobaterii. Ale vše je stejné a už si nevím rady co to může být. Prosím o radu. Olej je v pořádku neubývá ani nepřibývá vše běží jak má až na to palivo a vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 co plovak v nadrzi ? mozna i nejaky zkrat na budikach .... plosne spoje ci studeny spoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nina studeničová Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 plovák sem si taky myslela ale ručička padne vždy když začne pípat kontrolka vody "jako by to vyskratovala" spoj na budíkách také v pořádku :/ sama pez té kontrolky nespadne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 tak nejspis spatny budiky,.... jinak to neni mozny zkus zajet do servisu skoda, tam si myslim budou vedet, a zkus se zeptat na radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 není možný, není možný.... Mně svého času auto, když déle stálo ukazovalo plnou nádrž a na reálný stav to spadlo třeba až po hodině. Pak to ale nějak samo přešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Tohle dělají budíky! Sám jsem měl přesně tuhle závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nina studeničová Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 A dají se nějak obravit bo se mmusí koupit noví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 elektrikare a ten najte studeny spoj,... prepaji ho a pak budou jako novy a i kdyby ne,.. tak novy budiky moc nestojeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nina studeničová Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 tak vám moc děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoSMiK86 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 stačí vyndat budíky, odplastovat a přepájet piny na konektorech, je to práce na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klíma jan Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Na 100 procent jsou to piny .Měl jsem taky tu samou závadu.Jen škoda že místo opravy za 500(přepájení pinů) mě to stálo 3500 výměna všeho možného zbytečná . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
játrovka Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Dobrý den .Fabia 1 1.9 tdi 74kw Doufám že někoho nepopudím . Nenašel jsem zde nic podobného nebo jsem to nepochopil správně . Problém : Po cca hodině jízdy se mi rozbliká a rozpípá kontrolka teploty vody . Nejdřív jsem si myslel málo kapaliny , doplnil jsem . Když jsem byl v doplňování tak sem si zkusil šáhnout , protože při otvírání to nesičelo a nevyprsklo . Trklo mě že to není přehřáty . Kapalina byla horká né že né ale zase nic co by mě mělo opařit . Motor na omak taky teplý ale nijak závratě . Takže jsem to moc neřešil když se to stalo prvně dolil a jel dál vše bylo v pořádku . CCA týden nato se situace opakovala až nato že kapalinu jsem nedoléval ( nebyla potřeba bylo jí tam dost ) motor jsem pro změnu nechal běžet . Vlezl jsem zpátky do auta a všimnul si že mi klesla ručička nafty na nulu .Auto ale pojizdny jelo normálě dojel sem domu , vypnul nechal odpocinout hrabal jsem koukal jsem různě po konektorech a nikde nic povolenýho . Nastartoval a vše bylo zase v normálu . O 3dny pozdeji se situace opakovala už jsem to neřešil dojel rovnou domu a když jsem jel tak jsem se chtěl mrknout nato jestli se nezvíšila spotřeba , nešlo listovat v počítači . Jelikož musím jezdit každý den s autem cca 50 km do práce a 50 km z práce je to už otravný nevíte někdo čím by to mohlo být . Ještě malé info ráno se mi to nestává ale to je tím že to do práce stíhám za cca 45-50 minut :D ale odpoledne při provozu 60-75 miut a to je ten krytycký čas . Takže jestli jste to dočetli až sem hodím sem zhrnutí protože by jste mohli na něco zapomenout : kontrolka teploty se rozbliká nato konto spadne nafta na nulu a nejde listovat v počítači , po chvíli se to vzpamatuje a když vypnu a zapnu kontrolky zase je vše v pořádku co stím děkuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.