Leden 18, 201213 r a co origo servis já měl superba 1 a ten taky špatně startoval a v servisu štelovaly předvsřiky nebo vstřiky ale jen diagnostikou a pak to startovalo krásně
Leden 19, 201213 r Dnes idem poobede ešte na diagnostiku vstrekovačov, tak uvidím ake to bude mať hodnoty, to už je posledná možnosť
Leden 25, 201213 r Zdravim, takze opat osm tam kde som bol na zaciatku, nova baterka, ale dnes bolo -3 a ranny start tak na 2-3 valce postupne sa pridal zvysok. Takze to nakoniec aj tak vidim na tie vstrekovace
Únor 1, 201213 r Zhavice. To bolo prve po com som isiel, dal som komplet nove a na druhy den v zime opat to iste...
Únor 2, 201213 r čaute ak sa táto téma niekde preberá vopred sa ospravedlňujem. Mám OII rv 2005 1,9 TDI, dnes ráno som štartoval bolo -14C a naštartovalo mi to asi na 5x. Točil som motor asi cca 6 sekund s prestávkami. Dokiaľ nechytilo. Počas každého štartu pípala a svietila signalizácia oleja. Baterku mám cca rok 74Ah. Nameral som pri vypnutom stave 12,45V. Nemrznúcu kvapalinu v chladiči mám a kúpil som aj prísadu do nafty (odporúčané množstvo: 20ml na 20l). Viete mi poradiť čo to môže spôsobovať. Na PC som s tým zatiaľ nebol. Upraveno Únor 2, 201213 r od joohan14
Únor 6, 201213 r Měl jsem něco podobného. Prvně jsem měnil žhavicí svíčky a start byl furt stejný jako kdyby to nemohlo. Koupil jsem baterku s větším startovacím proudem. Jak začalo víc mrznout o to hůř to šlo. Nakonec jsem dal nový starter (zn.VALEO) a auto startuje jako nové. Starter odebíral dost proudu a repas jsem nechtěl řešit , protože nový starter mě vyšel na 3000,- kč.
Únor 7, 201213 r Ahoj, asi mám stejný problém, akorát mi to jednou při -19°C nastartovala na poprvé, pak při -12°C jsem nastartoval cca na 6x. baterka nová cca 2 týdny, palivový filtr nový, žhavící svíčky ok. tankuju verve diesel a davám aditiva VIF. ráno jsem nastartoval na podruhý při -12°C. prostě to nestartuje a nikdo neví co stím, na diagnostice vše ok, ale já prostě nestartuju.
Únor 14, 201213 r Ahoj vsichni.Jsem tady novy a potrebuju poradit.Mam Octavii l 1.9 TDI 66kw. Pri prvnich velkych mrazech zacala spatne startovat.Vymenil jsem zhavice,filtr a je nova baterka. Oktavka i pres to vsechno toci a toci ale nez chytne je to doba a vzdycky se vyvali z vyfuku oblak cerneho koure. Jak uz jednou chytne startuje bez problemu ale pri delsim stani se ji nechce.Predem dekuji za nejake rady
Únor 14, 201213 r Já bych to tipnul na žhavení. Napětí na žhavičky jde? Pokud ne, tak řešit proč? Třeba je špatné čidlo teploty vody a ŘJ si myslí, že je teplo a tudíž nežhaví.
Únor 15, 201213 r Že ho tam během žhavení naměříš. Stačí jednoduchý měřák a na žhavičkách proti kostře musíš naměřit cca 12V. Nebo ještě jednodušeji, místo měřáku připoj žárovku.
Únor 16, 201213 r Zdravim takze po dvoch tyzdnoch behania som sa opat k nieco dopracoval, ospravedlnujem sa kolegovi PROCHY603 a vyzera to nakoniec naozaj na tie zhavice, sice su funkcne, ale aj pri -18 zhavia iba 3-4 sekundy co je priserne malo. kontrolka zhavenia tiez sviti iba 3-4sekundy, ale aj realne ked som odpojil rampu co ide na zhavice a dal tam multimeter tak po zhasnuti kontorlky prestal ist prud aj do zhavicov. Ked som mal zhavice vonku tak po 3 sekundach sa z nich zacalo len dymit, do cervena sa rozpalili az po 6-7 sekundach. Jazdil som seat toledo a pri tej istej teplote -18 zhavilo asi 10-12 sekund a potom na brnk. Vcera som to priniesol po 2 dnoch od elektrikara a na nic neprisli.... Super
Únor 17, 201213 r Takze som mal pravdu. Treba kupit kvalitne a poriadne ZHAVICE. BERU,NGK, BOSCH a spravne ich aj namontovat dodrzat predpisany moment utiahnutia. Zhavice BOSCH DURASPEED zhavia z 0 na 1300°C za 2 sekundy!!!! Upraveno Únor 17, 201213 r od PROCHY603
Únor 20, 201213 r A není ta doba žhavení 3 vteřiny vcelku normál? Jsem u O2 77kw PD neviděl delší žhavení...2.0TDI má žhavení ještě omnoho kratší
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.