Janko4592 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Ahojte, dúfam, že neporuším žiadnu časť kódexu tohto fóra, ale chcel by som sa opýtať na Vaše skúsenosti, koľko stojí asi výmena rozvodov v auto-servise. Začala mi totiž pri studenom štarte hrkotať asi reťaž a nechcem sa dožiť preskočenia, už iba tá sada stojí viac ako 100€. V autorizovaných servisoch v BA a okolí berú nekresťanské peniaze. Preto sa chcem opýtať prípadne, či neviete aj odporučiť servis na výmenu v BA a okolí. Vopred dik za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 v normalnim servise kolem 5tisic kc i s praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko4592 Vloženo 7. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Ak si to prepočítam na materiál, tak je to raz toľko, 5000 ,- je asi 200€ a 100 je asi materiál. Chápem, že to asi nieje jednoduchá oprava, ale 100 € (2500,-) stojí pomaly robota na novej prevodovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko4592 Vloženo 7. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Chcem sa opýtať ešte na jednu vec, predvčerom som tak akurát menil olej, ten sa asi pri výmene dáva nový, že... Myslíte si, že by sa dal tento olej zachrániť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 a prečo nie..veď sa dá chytiť do bandasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) Pokud máš na mysli, že starý vyjetý olej by se nějak zregeneroval a znovu použil v autě tak to si myslím že těžko. Olej přeci není zas tak drahý. Můj vyjetý olej jsem dával chlapíkovi, kterej si s ním natíral plot jako lak. Omlouvám se, blbě jsem si to přečetl Editováno: 14. Duben 2013, autor: Fajfy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Čti pořádně, on píše, že tam má olej vyměněný předevčírem a chce vědět zda jej může použít po výměně rozvodů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 ja osobne bych tam dal novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Akire1: Wranic: podľa mňa zbytočnosť,veď možno na tom oleji ani nič nenajazdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko4592 Vloženo 14. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Chalani ďakujem za odpovede, olej som zachytil do čistej bandasky, dal som na ňom 50 km, takže by to bola fakt smola ho meniť. Rozvody som menil nakoniec za pomoci jedného kolegu a zabralo nám to celý deň, vďaka veľa atypických kľúčov a podobne. Dúfam, že už to meniť nebudem. Cheers. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 ešte raz a budeš v tom ako doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Ak som tomu rozumel spravne, motorovy olej musi byt meneny pri vymene rozvodov? Chystam sa tiez na vymenu rozvodov, zacina mi to chrastit, avsak rozhodnutie necham na servise aby to nebolo nieco ine. Na oleji mam najazdene asi 10tis, km tak rozmyslam ze by som to dal spravit spolu. Dakujem, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Pri vymene rozvodu nemusi vaňa isť dole tym padom sa nemusi vypušťať olej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 nemusí,to je pravda....(zrýchlenie práce) ....ALE,pre komfortné čistenie dielov od zostatkov silikónu a následné nanesenie nových (prsia a vaňa) je to rozumnejšie ...a olej chytiť do nádoby tiež nevidím,ako problém 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gourney Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Ahojte, dúfam, že neporuším žiadnu časť kódexu tohto fóra, ale chcel by som sa opýtať na Vaše skúsenosti, koľko stojí asi výmena rozvodov v auto-servise. Začala mi totiž pri studenom štarte hrkotať asi reťaž a nechcem sa dožiť preskočenia, už iba tá sada stojí viac ako 100€. V autorizovaných servisoch v BA a okolí berú nekresťanské peniaze. Preto sa chcem opýtať prípadne, či neviete aj odporučiť servis na výmenu v BA a okolí. Vopred dik za odpovede V BA bacha na autorizovany servis na Trnavskeho ulici. Radsej sa mu zdaleka vyhnut, mam zlu skusenost. Proti hrkotaniu retaze staci parkovat na neutral, vtedy mi to nikdy nerobilo. Cena okolo 200E za vymenu rozvodov sedi, asi tolko som platil ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marko Kočiš Vloženo 24. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2018 Fabia I -1,2 HTP Pekný deň. Asi mi preskočila rozvodová reťaz ,že vraj motor nemá ani tlaky.Čo stojí orientačne výmena rozvodov a nastavenie motora? V Bratislave mi povedali asi 1000 e . Ak sa nemýlim tak pred rokmi som platil asi 350 ?! mimo Bratislavu. Môžem poprosiť o Vaše názory. -odporúčanie na mechanika mimo BA za rozumnejšiu cenu -výmena motora -alebo ako predať auto v celku na súčiastky a kúpa iného auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.