soucis Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Zdravim, nemáte někdo zkušenost s vrzáním gum v O2 rv. 2008? Čím je namazat nebo jak gumu ošetřit? Nejvíce to vrže při přejíždění nerovností a děr, když se auto kroutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Mi se osvědčil teflonový sprej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soucis Vloženo 9. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 A jak dlouho to vydrželo? Mě se to vratilo po 14 dnech zpět do starých vrzavých kolejí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Ještě drží,a to uš mám 4.měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Běžně se používá ricinový olej nebo glycerin popř. silikonový olej. První dva jmenované by měli mít v lékárně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 No po pravdě je ideální to ničím nemazat. Nejlépe vyčistit mýdlovou vodou, všechny tyhle sračky pak zůsobují vrzání. Já to nemažu ani v zimě a dávám si bacha, aby na to nepřišla nějaká leštěnka, teflon atd....Auto parkuju venku a nikdy mi dveře nepřimrzly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.