danno1771 Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Mam 7083 verziu sw čo je predposledná a mala by byť vcelku odladená čo som zisťoval. Nie nestačilo vyčistiť, lebo čerpadlo bolo mrtvé čo potvrdilo aj meranie po jeho vybratí. Tieto info mám a pred výmenou som si to riadne naštudoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 nenosím tieto čísla v hlave , na starých boli chyby a menilo sa čerpadlo do určitého obdobia ale robil som po vyčistení flash bez výmeny a išlo to aj tak ten popisovaný problém sedí presne k chybe v TPI ... riešil som raz aj výmenu jednotky ale fakt asi len raz , všetko ostatné sa rozbehalo , dokonca Alhambra nemala flash tak sa vybrala jednotka z nej , hodila do yetiho na vedľajšom zdviháku , ten sa flashol a vrátil do alhambry , všetko fachčí... cigáni španielsky by chceli novú jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Mel sem úplně to samé. Pomohlo přehrání sw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finist Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 Mám Scouta, r.v. 2019, 4x4 Haldex 5.gen a poprvé při výměně oleje v Haldexu jsem nevěděl o tom, že kromě výměny oleje by se mělo i vyčistit sítko, které je namontované na elektromotorku s olejovým čerpadlem. Tak jsem si to chtěl nyní při druhé výměně pohlídat, ale v autorizáku mi řekli, že do toho elektromotorku s olejovým čerpadlem nehrabou pokud není problém, a v jiném servisu na Haldex mi zase řekli, že takový úkon neudělají, že když se s tím sítkem pohne a pak se nasadí zpět pohnuté jen třeba o milimetr, že to rozhodí celý Haldex, který může začít vybrovat. Koukal jsem na video zde: Wymiana oleju Haldex 5 gen. Octavia 3 - YouTube přesně na výměnu oleje a vyčištění toho sítka, a nepřijde mi, že by to bylo nějak složité, že se k tomu tak servis staví :-( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Tak si to udělej sám ne.Vždyť to nic není a nic se nepohne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Servis se jen vymlouvá, nechce se mu do toho. Nic na tom není, sítko se pohnout nemůže, je v osazení. Takže jak píše cosby, buď si to udělej sám, nebo hledej slušnej servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 21. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2023 Ahoj. Kolik ml oleje je v Haldex 5 gen. ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.