Přejít na obsah

Škoda Rapid Spaceback

Ady2410

Doporučené příspěvky

Tak zmena,.......... ;)

Podarilo se mi vysondovat skoro primo od zdroje, rekl bych ze duverneho........

post-58977-0-78734400-1373563362_thumb.j  post-58977-0-11171300-1373563360_thumb.p

viz. fotky a snim souvisejici cerne pozadi na dverich ma byt udajne PRODLOUZENE OKNO !!!!!! ......

coz by nemuselo vypadat vubec, ale vubec spatne ;) ...... kazdopadne ma byt udajne i celo prosklena strecha a ve spojeni s timto protazenim by to bylo paradni,..... ale take ma byt samozrejme i druha varianta, ktera bude koncit zaroven s hranou zacatku zadniho svetlometu ......

INU, uvidime pristi tyden ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím, že ty photoshopy apod., které zde byly, tak byly velmi věrné reálu. Na téhle fotce opravdu vypadá, že bude spaceback panoramatické okno přes celou střechu. Otevírací asi nebude, kam by se otvíralo, ale vypadá to celkem dobře. I se mi líbí, že tam začali dávat tyhle folie na zvelebení vzhledu a odlišení třeba od normální verze. Bude to určitě zajímavé pro mladé lidi, kteří se chtějí odlišit :)

Odkaz ke komentáři

Dnes se už ukazuje i OIII RS a byl zveřejněn ofigo ceník. To je pořádné auto a né pořád tyhle "náhražky-chrastítka" jako Rapid, R-Spaceback, Fábie atd. atd., auta dětem na hraní  :kol-28: . Bohužel i mě musí jen ten Rapid stačit  :kol-26:. Utěšuji se, že zase co by jiní i za toho Rapida dali. Jsem spokojen s Rapidem, o tom po tom, ale Octa je Octa kdybych na ní měl, obzvláště RS aby mě někdo špatně nepochopil.

Odkaz ke komentáři

nejlepší hláška dne na škoda FB:

Už bylo na čase..bez kombíku to v Evropě prostě nejde..

Ale jdi ty brepto. Samozřejmě mají pravdu - třeba v Německu za rok 2012 je podíl Octavií Combi na prodejích Octávek 92% (42 200 ks)... V Evropě byla nejprodávanějším vozem typu kombi vůbec.  Celkový podíl v západní Evropě je 25% z prodaných Octavií. Tož asi tak. :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...