Popu Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 folii bych si takhle jenom na zadni dvere teda nikdy nedal to je podle me kekel orientacni sice ano, ale myslim ze i takhle to staci je to dost verne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 hodně, hodně orientační Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Bojler: jak to presne myslis .... mas nejake presnejsi informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 pockejme do pristiho tydne kdy ma byt sportback/spaceback představen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Lukason: a není to nějaká dekorační folie ala Citigo? Ta má taky na kufru jen takový proužek a pak na boku a přes střechu a kapotu tak se to dá třeba objednat samostatně přece kvůli nabouraným dveřím nebude kupovat set na celé auto za bambilion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 ale vzdyt sem to tady psal,.. tedy nejenom ja ze to je dekoracni folie podivej i do etky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Tak zmena,.......... Podarilo se mi vysondovat skoro primo od zdroje, rekl bych ze duverneho........ viz. fotky a snim souvisejici cerne pozadi na dverich ma byt udajne PRODLOUZENE OKNO !!!!!! ...... coz by nemuselo vypadat vubec, ale vubec spatne ...... kazdopadne ma byt udajne i celo prosklena strecha a ve spojeni s timto protazenim by to bylo paradni,..... ale take ma byt samozrejme i druha varianta, ktera bude koncit zaroven s hranou zacatku zadniho svetlometu ...... INU, uvidime pristi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Tak škodovka právě na facebooku ukázala téměř celé pozadí nového Spacebacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Zajímavé, jsem naplej, jak to bude vypadat skutečně a jestli to střešní lízátko se světlem tam bude a vůbec jaká pak bude reálná podoba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Já si myslím, že ty photoshopy apod., které zde byly, tak byly velmi věrné reálu. Na téhle fotce opravdu vypadá, že bude spaceback panoramatické okno přes celou střechu. Otevírací asi nebude, kam by se otvíralo, ale vypadá to celkem dobře. I se mi líbí, že tam začali dávat tyhle folie na zvelebení vzhledu a odlišení třeba od normální verze. Bude to určitě zajímavé pro mladé lidi, kteří se chtějí odlišit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Koukám,že škodovka začala dělat do tuningu (nebo tuzingu?) - viz "kchůl" černá folie. Spoiler a folie u něj je v Etce (viz předchozí stránka) jako samostatný díl,z toho by se dalo odvodit,že ne každý Spaceback je nutně musí mít. Sám jsem na to zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Dnes se už ukazuje i OIII RS a byl zveřejněn ofigo ceník. To je pořádné auto a né pořád tyhle "náhražky-chrastítka" jako Rapid, R-Spaceback, Fábie atd. atd., auta dětem na hraní . Bohužel i mě musí jen ten Rapid stačit . Utěšuji se, že zase co by jiní i za toho Rapida dali. Jsem spokojen s Rapidem, o tom po tom, ale Octa je Octa kdybych na ní měl, obzvláště RS aby mě někdo špatně nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Je pradva, že škodovka s tím příšla poněkud pozdě. Ano, jde to určitě zvlášť, stejně jako to má Citigo buď si připlatíš za rychlé pruhy nebo ne záleží na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 hosi ale to neni folie jak sem uz psal ,.......... TO JE NORMALNE SKLO a je na nem nalepen znak a oznaceni auta a jak uz sem psal budou dve varianty,.... BEZ PRODLOUZENI a s PRODLOUZENIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 (editace) ta oktavka RS je za hodne dobrou cenu si myslim..lepsi nez platit to samy za elegance jinak mne se ten spaceback takle celkem libi s tim sklem a kridylkem Editováno: 12. Červenec 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 hosi ale to neni folie jak sem uz psal ,.......... TO JE NORMALNE SKLO a je na nem nalepen znak a oznaceni auta Já taky myslím tu folii na kousku pátých dveří mezi spoilerem a střechou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Další ochutnávka z Etky a potvrzení dvou variant - s panoramatickým střešním oknem a bez něj: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 pane Pawouk: ......... a neni to cerny matny lak ? ci cerny lesk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Jestli myslíme to stejné,tak mě to přijde,že folie z Etky přijde sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 jo takhle,... tak to sem si nevsiml,... a kridlo bude teda jaky ? lakovany cerny leskly ? proc to nenaplakujou to misto tam kde ma bejt folie teda taky to nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 nejlepší hláška dne na škoda FB: Už bylo na čase..bez kombíku to v Evropě prostě nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 No tak,u křídla tam jsou tyto dvě varianty -- 5JJ 827 939 spoiler zadní - křídlo - zadní spoiler v barvě vozu- 5JJ 827 939 GRU spoiler zadní - křídlo zakladovane (asi příprava pro lakování ? nevím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 nejlepší hláška dne na škoda FB: Už bylo na čase..bez kombíku to v Evropě prostě nejde.. Ale jdi ty brepto. Samozřejmě mají pravdu - třeba v Německu za rok 2012 je podíl Octavií Combi na prodejích Octávek 92% (42 200 ks)... V Evropě byla nejprodávanějším vozem typu kombi vůbec. Celkový podíl v západní Evropě je 25% z prodaných Octavií. Tož asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 no zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 auto jarov nebo kdo to říkal, z 9 10 superbu je nafta 9 10 je kombík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.