Přejít na obsah

zjisteni x vad po koupi fabie


ondikTDI

Doporučené příspěvky

Existuje staré dobré "za blbost se platí" a ještě "nekupuj zajíce v pytli". Na to, že píšeš, že máš kolem sebe samé odborníky a právníky, tak i kamarád, který zrovna skončil práva, asi vloni, ať co by koncipient, či čekatel, musí být natolik erudovaný, aby Ti sdělil, že dobrá smlouva je základ obchodu a každý kdo se motá kolem aut ví, že se vůz nejprve musí po všech stránkách prověřit!

Stoupni si před zrcadlo a pěkně nahlas si vynadej a popros Pána Boha, aby Ti dopřál alespoň nějaké svezení! :rip:

:rock:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

ahoj všem přidám svou zkušenost s koupí auta.Asi tak před 2 měsíci sem si koupil své první auto...Také jsem přehlídl že na sklech jsou jine datumy a kolem dveří jsou jinak spary ale prostě v tu dobu štěstím bez sebe že bude nové auto... tak jsme koupily fabku za 70 000.. jel jsem ke znamemu do servisu a ten už od vrat když to vyděl tak povídá že to bylo bourané. tak my povídá at to jdeme vratit že nás podvedl.( Prodejce prodával že auto bylo nebourané,podle vinu vše sedělo).. Tak sem volal prodejci. a ani nedovolal akorát my posílal sms že je momentálně v DE. Tak po tydnu sem se dovolal a povídám mu že nám prodal bourané auto a že chceme vratit auto,ale .. prodejce že už peníze nemá.. Tak sem se obratil na znameho na kriminálce co stím?Také povídal dát to ksoudu,ale musel by se udělat znalecky posudek na auto.kolky.atd a mraky peněz jenom za naklady na soud.Soud bych mohl vyhrat ale zase on by ddostal splatkovy kalendář a aby my to splacel po 500kč mesíčně tto by asi nešlo..Pak byla druhá možnost sepsat směnku..ale zase pokud nema majetek a ani peníze tak zas nic.. Tak podle spz my vyjel na dopravce jak to bylo bourané sesmolyl nejaky dodatek ke smlouvě a jely sme za prodejcem.. Prodejce se vdušoval že nevěděl že to bylo bourane a že to takhle koupil.Nakonec sem z něj dostal alespon ještě 15 000 kč... Jo a to bylo bourané v koloně a škoda byla 60 000.

A ponaučení pro příště... Už koupit jen nové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...