Rodger Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Zdravím, při zařazení z N do D nebo z P do D v převodovce dvakrát bouchne. Nemyslím tím nějak moc, ale jde to cítit. Při řazení z N do R nic. Máte s tím někdo nějakou zkušenost, co s tím? Jinak převodovka řadí bez problémů, nic necuká, jen to bouchnutí při zařazení. Olej vyměněn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Mám uplně stejný problém, nevíte někdo co stím ? Čidlo či tak něco ? Provedl jsem i přizpusobení převodovky a potom to někdy uděla a někdy ne. Snažím se vyřazovat ještě za jizdy a pak je to celkem v pohodě ale občas mi to dělá uplně to samé..... Poraďte pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso261186 Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 U mňa podobne , zrejme to bude prirodzené pre túto prevodovku mám 2011ku ročník , tak by som si z toho hlavu moc nerobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Pravděpodobně se s tebou loučí spojky, bude se to zhoršovat a zhoršovat až budeš mít v paměti závad nesmyslný průběh řazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.