Koules Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 zdravím chlapy, nesetkaly ste se stim nekdo? v TP mam ET 37. koupil jsem kola, a koukam ze na kole je ET 47.sem tam mi nekdo rekne ze to bude drhnout, nekdo mi rekne ze je to v pohodě. prosim nemate stim nekdo zkušenost? jinak teda kola jsou18¨ 8Jx18 ET47 rozteč 5x112, gumy 225/40R18. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 (editace) Nevím, jak to bude hezké, ET je vzdálenost dosedací plochy kola v mm od pomyslné roviny dělící šířku kola na polovinu. To v Tvém případě znamená, že budeš mít kolo o centimetr víc vsazené dovnitř. Teď koukám na svého supa, mám kola dle TP a to ET37 a asi Ti to možná drhnout o ten brzdič bude. Navíc se Ti malinko zhorší jízdní vlastnosti v zatáčce, ale řekl bych neznatelně Nevěš ale hlavu, je to v pohodě, kup si distanční podložky a je to vyřešeno Vzadu Ti to drhnout nebude i bez podložek.... Editováno: 20. Duben 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koules Vloženo 20. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Tak to bude asi nejlepší to dat aj na zadek.ať to trochu vypadá.prosím te máš stim zkušenost? Kde to koupit?a koupit těch 10mm? Tím pádem aj nové šrouby delší ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 (editace) Nějaká zkušenost je, ale ne na Supu, ale funguje to normálně. Koupíš to kdekoli, můžeš si i přidat, dělají různé tloušťky a prodává se to včetně šroubů. To si najdeš i sám na netu, dej to do vyhledavače... Třeba tady, http://www.mmtuningauto.cz/podlozky-5x112-17mm-1707o/ ale dají se koupit i levněji. Akorát to benga nemají rádi, ale když už máš jiné ET, tak rozumnýmu policajtovi to snad vysvětlíš. Na STK bys ale neprošel, pokud tam nemáš kámoše ... Editováno: 21. Duben 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 tak tak jak píše sup.Jinak podložky od 15mm mají i osazení.Menší ne.Tudíž bych ti doporučil ty 15mm.Já je kupoval někde v akci už si nevzpomínám kde ale stály mě 1000kč všechny.Tady taky mají velký výběr: www.tuning-centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koules Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 a k čemu je lepsi kdyz je tam to osazeni? ja kde prave vsude koukam, tak to vypada prave jako podlozka jen, koupil jsem kola MAM8 a typek mi rikal ze to ma stredovou diru klasika koncern.(ale nevedel kolik) neco jsem nasel na netu že by to melo bejt 57,1 a to je to osazeni o kterem jsi zminoval na te podlozce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 To odsazeni na podlozce ti vystreduje kolo na naboji. Bez nej ti to v podstate drzi jenom na sroubech, ktere jsou pak vice namahany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 jj přesně jak napsal MrChodny.Víc není co dodat.Jinak ano středová díra je 57,1 Nevím jak Mam8 ale Mam 7 mají díru větší a proto se tam k tomu dodával kroužek,který upravil díru na 57,1mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koules Vloženo 23. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Ok.a šrouby jak dlouhé? A kužel nebo koule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Tak snad trochu uvažuj ne? Když si koupíš podložky o síle 1 cm tak asi jak dlouhý koupíš šroub? Změř si originál a připočítej k tomu tu sílu podložky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchello Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Zdravim pani. Tak mam na ruke ALU origos z Audi RS8 18" (8J, ET48)...Kolesa original mam tiez ako ma Koules 7J x 17 ET 37 akurat, ze on nespomenul pri vymene kolies sirku disku teda 7J. Ma aj tato vplyv na to, ci to bude drhnut alebo nie? Aka podlozka by bola optimalna, aby boli tie Audi kola o 1cm vysuntejsie ako tie povodne....opakujem, ze je rozdielna aj sirka disku...Dakujem za odp. Zadok aj predok chcem vysunut rovnako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Nepříjemná věc je, když máte na autě jiný kola než jsou zapsaný v tp, stane se nehoda a trefíte na vocasa pojišťováka.Kvůli takové drobnosti můžete mít dost velký nepříjemnosti. To je jen rada, ne rejpání :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchello Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 To je jasne..preto davam vsetko zapisovat dodatocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Tak pánové, ET a kola 18´ se tady řešili. http://forum.skodahome.cz/topic/46105-alu-kola-18/ Podložky se řešili také. http://forum.skodahome.cz/topic/51028-podlozky-50-100mm/ A další informace. http://forum.skodahome.cz/topic/78174-sirka-disku-vs-podlozky/ http://forum.skodahome.cz/topic/15802-17-nebo-18-kola-na-l%C3%A9to/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koules Vloženo 23. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) jo dík žraloku, to jsem taky nasel, ale jsem pres toto LAMA a docela me to nestacilo abych to pochopil.a delku bych zmerit mohl,ale treba nevim jesli by mel bejt ten sroub kuzel nebo koule kdyz jsou dva druhy.na kolikati otackach by melo cca kolik drzeT? kdyz jsem to nikde nanasel tak jsem myslel ze je to forum od teho abych se ptal vas zkusenejsich, abych se to dozvedel, je mi jasny ze tobe to prijde jako normalni a jasna vec a klepes si na celo,na co se to ptam za kraviny,ale kdyz clovek nevi tak víš co... Editováno: 23. Duben 2013, autor: Koules Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Sahni do te diry na sroub v disku prstem a poznas, jestli koule nebo kuzel, ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchello Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Zralok, presiel som tie odkazy, ale nikde som sa nedozvedel ake podlozky dat na 8Jx18 ET 48 na Sup1 aby nic neskrelo aj pri plnom zatazeni. Pneu 225/40. Nemate niekto skusenost? Dost ma to suri, lebo chalanisko mi drzi te kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Tak jeste jednou pro kolegu Marchelleho. Origo Et z technicaku je 37, to urcite vis. Ty mas ET 48, tzn kdyz das centimetrovou podlozku, budes na ET 38, coz musi byt ok i co se tyka 8J disku. Hovorim z vlastni zkusenosti,kdy jsem mel na aute 8x18 ET 35. Vse bylo v poradku a melo sve rezervy. Takze je jen na Tobe, muzes si vybrat od 5ti do 15mm podlozky, v tomto rozmezi to bude v poradku. Ovsem vse zalezi na tobe, jak chces mit kolo utopene. S rostoucim ET se kolo zanoruje do blatniku. Snad to takhle staci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchello Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 brc.majkl dakujem za odp...potreboval som si to utvrdit. Objednane 15mm.....Islo mi skor o to, ci ma niekto skusenosti na superb-e. Ako max sa da koleso vytlacit, aby bolo vsetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Tech 15mm uplne v pohode neboj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Já mám 15mm na ET 35 a taky v poho takže se neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchello Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 OK chalani....dam vediet a pribalim aj foto. Dnes mi prisli Vredestein Ultrac Sessanta. Som cumel,ze vcera som objednal z CZ a dnes uz doma...Fakt rarita taka rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koules Vloženo 26. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 tak chlapy mam prezuto jeste taeda dodatečne je necham radsi převážit. akorat teda jak jsem o obul tak se neslo rozjet musel jsem temu dam poradnej knéédl.pak toho smradu to jsem nechapal, nesetkal se stim nekdo? jinak tady nejaky foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Hehe, to ti asi o neco drhlo a tim zes tomu nalozil, se to obrousilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koules Vloženo 26. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Kua ještě jak jsem tedka večer sedl do auta tak jsem to cítil.doufám že jsem tam nic neupekl :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.