Publikováno Duben 23, 201312 r Zdravím, potrebujem urýchlene poradiť - chcem si z inzerátu kúpiť novú manžetu radiacej páky vrátane samotnej tej páky aj rámčeka, pretože moja manžeta je roztrhaná a chcem to len vymeniť kus za kus a nie piplať sa s nasadzovaním manžety. Moja Fábia je rv 2006, výbava Ambiente a celý interiér je čierny - vrátane stredného tunela, komplet celej palubnej dosky, tapacírov dverí atď. Na inzeráte som našiel takúto manžetu (viď fotka), ktorá je evidentne umiestnená v Anglickej pred-face Fábií výbava Comfort/Elegance. Ale samotná manžeta, ale vastne aj páka a rámček mi prídu veľmi svetlé a preto sa chcem spýtať - je to len fotkou/bleskom alebo naozaj sú tieto diely svetlejšie a nebudú sa hodiť do mojej Fábie? Ďakujem
Duben 24, 201312 r ak máš čierny interiér, tak rozhodne nie... skús sa ozvať na tento inzerát, či nebude mať niečo pre teba: http://auto.bazos.sk/inzerat/24728546/nove-radiace-paky-7-druhov.php
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.