Pepa_666 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Zdravím všechny, před týdnem jsem vyměnil obutí a od přední nápravy se mi začaly ozývat zvuky připomínající týrané prase. Zmíněný zvuk se čas od času ozval při přejetí např. přejezdu i dříve, ale jelikož to bylo jen občas, nevěnoval jsem tomu pozornost. Teď to ale začíná být poměrně dost často( skoro na každá nerovnosti). Nemůže mi někdo poradit co by se s tím dalo dělat, případně co by to stálo? Díky moc za případné rady Pepa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Mohli by to být gumy na uložení stabilizátoru,pokud to dělá když se auto zhoupne.Buď vyměnit nebo namazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 po zime mam podobny problem. zavriem dvere, nieco zavrzga, prejdem po priecnej nerovnosti, auto vrzga. pripomina to zvuk kociara v ktorom hojdate babo.... tiez to moze byt to ulozenie stabilizatora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 JJ.mě to dělá vždy po zimě a to jsem loni na jaře měnil,na podzim namazal,dělá to furt,i když sporadicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa_666 Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Velice děkuji za reakce a rady. Dnes se Vaše podezření potvrdilo. Je to opravdu uložení stabilizátoru. Nepomohlo žádné promazáni. Výměna mě nemine, tak jen doufám, že si nebudu muset začít vyřirovat hypotéku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 daj potom vediet kolko ta to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Je to záležitost v řádu stokorun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa_666 Vloženo 17. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Tak je hotono. Už to ani nevrzne. Stálo mě to 3 stovky, tak ještě jednou dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jantarvočuch Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 někdy to dělají i spodní čepy )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navigon_ Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Mě to vrzalo vždy v zimě,když bylo kolem 0.V létě nic.Koupil jsem nový gumový kostky na stabilizátor,originály,zlepšilo se to,ale dělalo to pořád.Dneska to řeším tak,že si jednou za měsíc vytočím kola,stříknu tam sylikonovej olej a je klid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Nemazat!!! Doporučuji postříkat jarem s vodou, je to napořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.