Publikováno Květen 3, 201312 r Nevíte, čím by to mohlo být? Dělá to u teplého motoru - je to takový drnčivo-rezonující, spíše nepravidelný zvuk, který při úplném vyšlápnutí spojky, nebo i lehkém přidání plynu na volnoběh zmizí. Není ten zvuk vůbec výrazný, ale všiml jsem si toho. Motor 1.8 TSI. Děkuji. Upraveno Květen 3, 201312 r od sjakub
Květen 3, 201312 r A odkud se ozývá? Já mám něco podobnýho a jde to ze strany spolujezdce, palubovka či A sloupek. Je to slyšet jen na volnoběh, zavisí to na otáčkách, teplota motoru nehraje roli. Rovněž TSI ale 1.2.
Květen 4, 201312 r Autor Je to někde jako by z palubovky, nebo motorový prostor? Těžko říci. Ono musí být člověk vážně "posluchač", aby si toho všimnul
Květen 6, 201312 r Já mám také problém se zvonením ze spodku auta. Projevuje se to pouze při teplém motoru a při teplém počasí. Většinou se zvuk při sešlápnutí spojky zesílí. Někdy to zvoní i nezávisle na sešlápnuté spojce. Natočil jsem to na mobil viz odkaz níže. Budu rád za každý názor ;-) Na videu sešlapuji a pouštím spojku. Upraveno Květen 6, 201312 r od PeEtEr91
Květen 24, 201312 r Autor Poslouchal jsem, ale to je celkem hodně výrazné a intenzivní... a trvalé... Mně to dělá jak kdy a když dělá, tak třeba i nepravidelně... ale je to spíš drnčení, které jako by nemělo s chodem motoru co dělat... Ku*va, fakt nevím :-)
Květen 24, 201312 r kamoš ma 1,9 octu 2007 a ma v zaji setrvak,chvilku motor běží normalně a chvilku to rachta jak traktor,ma načatou spojku,ale za jizdy to nic neděla jen na mistě na volnoběh.tak jestli nemaš to samé třeba?
Květen 24, 201312 r nevím najít si člověka co ti neřekne kup si nové auto nebo novou převodovku a mrkne ti do toho...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.