danspring Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Zdravím, jenom dotaz, nesundaval někdo již přední nárazník na Supu II?? Postup je asi podobný jako u Supa I, tam jsem ho sundaval již x krát, tzn. odšroubuji po obou stranách torxy v podběhu, nějaký v motorovým prostoru, vyndám mlhovky a co světla?? Ty vyndavat asi předpokládám nemusím, pokud se pletu, tak mě prosím opravte... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 svetlá nemusíš , 5 - Nárazník Demontáž: – Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. – Demontovat rozpěrné nýty shora (poz.1) a sejmout kryty nárazníku (poz.2 a 3) . – Demontovat vložky blatníku → Kapitola . – Demontovat šrouby (poz.4) . – Demontovat rozpěrné nýty ze spodní části nárazníku (poz.1) . – Vypáčit mřížky (poz.6 a 8) . – Demontovat šrouby (poz.7) . – Demontovat šrouby (poz.9) . – Rozpojit svorkovnici parkovacího systému. – Rozpojit svorkovnice mlhových světel. – Nárazník sejmout z vozu směrem dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 bez obrázkov toho veľa neurobí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 nj , nepobralo mi ho tak aspoň tak , ale je to jednoduchý systém 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danspring Vloženo 14. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Díky za návod, škoda že nejsou vidět pro názornost obrázky, ale určitě to mně i ostatním pomůže. Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Jeste otázka. Jak vyměnit spodní mřížku v nárazníku? Jsou tam dva krajní kvůli mlhovkam, to problém neni, ale potrebuji vymenit tu dlouhou středovou a nevim jak ji vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 vyndas ji tak ze vyrves ven ten chromovej usmev a koupis za 1700kc novej a pak mrizku vyndas protoze je tam dost zobacku a nebo sundas naraznik a vsechno krasne vyndas jako ja a daval sem tam cernou lisu dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 vyndas ji tak ze vyrves ven ten chromovej usmev a koupis za 1700kc novej a pak mrizku vyndas protoze je tam dost zobacku a nebo sundas naraznik a vsechno krasne vyndas jako ja a daval sem tam cernou lisu dolu Ta lišta jde i vyrvat z venku bez sundani narazniku? jinak chromovana stoji do 700,- origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Nějak mně začal blbnout pravý přední parkovací senzor (signalizuje překážku a žádná tam není). Dá se dostat na čidlo aniž by se musel sundat nárazník??? Zrovna nemám čas rozebírat půl auta..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 pravy predny parkovaci senzor... ktory? uplne napravo, alebo ten pri znacke? Ak ten pri znacke, tak musis naraznik dole. Ak ten uplne napravo pri kolese, tak by si sa mal teoreticky k nemu dostat tak, ze das dole spodny kryt motora... Je tam malo miesta, ale da sa... Avsak predny naraznik mas za 10 minut dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 No právě je to ten pravý uprostřed vedle značky. Nárazník jsem nikdy nesundával a nevím kde všude to drží a hlavně to potom napasovat zpět aby vše lícovalo jak má..:-) Nicméně jsem to včera pořádně očistil a vypadá to, že to zase funguje jak má (jde o to jak dlouho). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 (editace) - odsrobovat zdola kryt motora - odsrobovat bocne vnutorne blatniky (staci skrutky, ktore drzia naraznik a potom jednu ktora je oproti kolesu, aby si vedel odtiahnut vnutorny blatnik) - po odtiahnuti vnutorneho blatnika sa dostanes k dvom skutkam vo vnutri naraznika po stranach, ktore drzia naraznik s blatnikom - vytiahnes vsetky poistne sroby z hornych prednych krytov pri zamku kamopty - vytiahnes dalsie poistne sroby dole, ktore drzia naraznik s kostrou pri chladici - odpojis svorkovnice hmloviek a corner svetiel - vysrobujes dve velke skrutky, ktore drzia cely naraznik - odtahujes cely naraznik od predku... pozor na kable od senzorov! Ide to v poho a aj naspat vies pekne nalicovat... Editováno: 20. Duben 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Já bych chtěl vidět těch 10 minut.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Na poprvé to asi zabere dýl :-D (na předchozím autě - passatu - jsem měnil nárazník 2x ročně - měl jsem jeden na zimu a druhý s laminátem na léto ... tam to zabralo tak možná i míň jak 10 min :-D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Podle výše uvedeného postupu to taky nevidím na 10min...:-) Snad budou senzory fungovat bez potřeby sundání nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 s elektrickym skrutkovacom ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abatish Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Zdravím, rad bych sundal nárazník na SII facelift. Jenže jsem hned ze začátku narazil na menší problém. Sundal jsem vrchní plastové díly, které byly upevněny jen plastovými nýtky. Dále jsem chtěl povolit šroub viz. obrázek - šroub 9, ale ten se jen protáčí. Zřejmě se vespod uvolnila nějaká matka, která byla nejspíš součástí chladičové stěny. Nemáte někdo nějaký tip, jak to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2023 Klasika... Tieto šróby hrdzavejú a potom buď utrhneš šrób, alebo pretočíš matku... Jediné riešenie je vyvŕtať šrób. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.