Publikováno Květen 10, 201312 r Jak má tento motor vyřešené vyhřívání naftového filtru. Jelikož je tam jen jeden vstup od nádrže a jeden výstup k čerpadlu, tak si myslím, že elektricky, nebo žádné. Nevíte někdo jak to na první pohled poznat ? Některé motory TDi CR od VW mají filtry do kterých jsou přivedeny tři hadice. Tak nevím. Děkuji.
Květen 10, 201312 r Palivo je vyhřívané zpětným vedením, ohřátým ve vysokotlakém čerpadle. To jde přes termostatický ventil znovu do filtru a při překročení teploty do nádrže. Ten ventil je vedle motoru, kousek před filtrem.
Květen 11, 201312 r Na tom obrázku je nějaká starší verze, kde je zpětné (ohřáté palivo) vedeno přes filtr. Takhle jsem to míval na Feldě 1.9D. Teď na TDI CR mám na filtru jen přívod a odvod. Ohřívání zajišťuje termostatický ventil před filttem. Ten má 4 trubičky. Přívodní z nádrže pokračuje do filtru, a zpětné částečně podle teploty pouští do přívodu, a zbytek zpět do nádrže.
Květen 11, 201312 r Tak technika již pokročila. Nicméně je to z Učební pomůcky pro motory 1.6 TDI CR 66 kW (CAYB) a 77 kW (CAYC).
Květen 11, 201312 r Vývoj jde dopředu. Vyfotil jsem to mobilem a ten termoventil jsem dal do kroužku. Vlevo je filtr - jen přívod a vývod.
Květen 11, 201312 r Dobrá práce jipole57. Zajímavé je, že ta pomůcka, z které jsem to bral, tam má uvedeno "Technický stav 01/2010". A u tebe vidím 2/2010.
Únor 5, 20178 r V 11. 5. 2013 na 11:46, jipol57 napsal: Na tom obrázku je nějaká starší verze, kde je zpětné (ohřáté palivo) vedeno přes filtr. Takhle jsem to míval na Feldě 1.9D. Teď na TDI CR mám na filtru jen přívod a odvod. Ohřívání zajišťuje termostatický ventil před filttem. Ten má 4 trubičky. Přívodní z nádrže pokračuje do filtru, a zpětné částečně podle teploty pouští do přívodu, a zbytek zpět do nádrže. ahojte prosím vás z akej knihy sú tie obrázky rád by som niečo také kúpil mám fábiu 1.6 tdi cr 66kw dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.