Jump to content

1.6 TDi CR / 66kW vyhřívání palivového filtru

Recommended Posts

Jak má tento motor vyřešené vyhřívání naftového filtru. Jelikož je tam jen jeden vstup  od nádrže  a jeden výstup k čerpadlu, tak si myslím, že elektricky, nebo žádné. Nevíte někdo jak to na první pohled poznat ? Některé motory TDi CR od VW mají filtry do kterých jsou přivedeny tři hadice. Tak nevím. Děkuji.

Na tom obrázku je nějaká starší verze, kde je zpětné (ohřáté palivo) vedeno přes filtr. Takhle jsem to míval na Feldě 1.9D.

Teď na TDI CR mám na filtru jen přívod a odvod. Ohřívání zajišťuje termostatický ventil před filttem. Ten má 4 trubičky. Přívodní z nádrže pokračuje do filtru, a zpětné částečně podle teploty pouští do přívodu, a zbytek zpět do nádrže. 

• 3 years later...
V 11. 5. 2013 na 11:46, jipol57 napsal:

Na tom obrázku je nějaká starší verze, kde je zpětné (ohřáté palivo) vedeno přes filtr. Takhle jsem to míval na Feldě 1.9D.

Teď na TDI CR mám na filtru jen přívod a odvod. Ohřívání zajišťuje termostatický ventil před filttem. Ten má 4 trubičky. Přívodní z nádrže pokračuje do filtru, a zpětné částečně podle teploty pouští do přívodu, a zbytek zpět do nádrže. 

ahojte prosím vás z akej knihy sú tie obrázky rád by som niečo také kúpil mám fábiu 1.6 tdi cr 66kw dakujem