Petrrr Vloženo 21. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 a následně zde http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-střela/?p=1762921 veškeré info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Já zvolil variantu tak, abych to dovedl uvést do původního stavu Asi budu muset přelouskat celé tvoje téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Netreba, co se dodělávané lampičky týče vše je v podstatě v těch odkazech co jsem poslal. To že řeším výměnu klasických žárovek za led, ale ne led žárovek jako takových, ale pomocí led výkonnými pásky je jiná věc. Ty to řešíš led moduly. každý jak chce. To sem ale nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Taky jsem to předělal na Led osvětlení (origo býlo velmi slabé,viděl jsem houbelec a to brýle nepotřebuji),ale né tak nákladně s led panílkama.jedna led sufitka stála 75 kč a bezpaticová taky 75 kč. Po předělání to svítí jak ve výkladní skříni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Mrkněte sem, já to kupoval tady a má dobré ceny http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?f=90&t=112554 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Woody, můžeš mi pls do SZ poslat direct spojení na toho maníka? Zdá se mi zbytečný jen kvůli mail-adrese registrovat na VW-tuning fóru... Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Nevim co je to direct spojení, ale email masš v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Direct = přímo, bez dalšího mezičlánku třeba v podobě toho regu na dalším, pro mne jinak zbytečným fóru. Občas mi ujede kousek radioamatérskýho slangu, tak ještě jednou sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Jak to u vás, co to máte propojeny s přední lampičkou, máte s životností? Jedná se mi o to, že kostru spíná řídící jednotka komfortu prostřednictvím nějakýho spínacího tranzistoru. V dnešní době se nic nedělá s rezervou, ale fousově, tak tak akorát. A teď ŘJ komfortu spíná kostru kromě původní lampičky ještě pro další dvě žárovky. Vím, že to není žádná velká zátěž na víc, ale přece to něco je a vrtá mi to v hlavě. Tak jak se to chová? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Naprosto normálně, LEDky obou lampiček se mi rozsvicejí a zhasínají postupně. O spínací tranzistor nemám obavu, LEDky mají výrazně menší watáž než žárovky. A navíc teď od m.r. 2014 už zadní lampička zapojená k přední je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Od m.r. 2014 to není, bylo to později. Spíš mě zajímá jak to teď funguje? Když se propojí zadní s přední, tak svítí pořád. Nejde vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Ano, svítí společně s přední po otevření dveří, jde samostatně zapnout, nejde samostatně vypnout aby nesvítila, protože nemá trojcestný vypínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Souhlasim s Mikliskem v plnem rozsahu. ty dve zarovky w5w maji porad mnohem vic prikon nez 4ks led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Ano, svítí společně s přední po otevření dveří, jde samostatně zapnout, nejde samostatně vypnout aby nesvítila, protože nemá trojcestný vypínač. To vím, takhle samodoma to mám taky. Mě zajímá ale jak to má r.v. 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Já jsem si koupil stejnou lucernu jako je vepředu včetně čtecích světýlek a trojpolohovýho hlavního spínače - a napojil jsem ji kompletně paralelně k přední, takže mi jdou rozsvítit nezávisle na sobě jak přední, tak zadní jak v režimu dveřního světla i vnitřní trvalýho nebo čtecího. Nejdůležitější je právě ten trojpolohovej přepínač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Akorát si myslím, že v Roomu je nad tapecem místo na výšku k plechu střechy, což u Rapida není, stejný světlo jako vpředu se tam na výšku prostě nevejde; i tohle co tam je, je na výšku taktak. Mě osobně možnost vypnutí světla vzadu tedy nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Já jsem si koupil stejnou lucernu jako je vepředu včetně čtecích světýlek a trojpolohovýho hlavního spínače - a napojil jsem ji kompletně paralelně k přední, takže mi jdou rozsvítit nezávisle na sobě jak přední, tak zadní jak v režimu dveřního světla i vnitřní trvalýho nebo čtecího. Nejdůležitější je právě ten trojpolohovej přepínač... Proč tady pleteš do tématu roomstra? Tos neviděl rapida jaké má vzadu světlo? Akorát si myslím, že v Roomu je nad tapecem místo na výšku k plechu střechy, což u Rapida není, stejný světlo jako vpředu se tam na výšku prostě nevejde; i tohle co tam je, je na výšku taktak. Mě osobně možnost vypnutí světla vzadu tedy nechybí. Mě jen zajímá jak to vyřešili v r.v. 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) Tak dnes som aj ja prepojil zadnú lampičku s prednou. Material: 2m kábel čierny 0,75mm2 (ja vôl som kúpil taky hrubý a už sa mi nechcelo ho ist meniť, kludne staci aj 0,35mm2), 2 ks samice pin 2,8mm, 1ks samec pin 2,8 mm. Cena dokopy 0,37 €. Piny som použil úplne štandardné, žiadne origo skoda (ale doporučujem skodovacke, je s tým menej roboty, vid foto pinu), aj ked do konektora ich trebalo napasovať. Kábel som spravil ako Woody do tvaru "Y". S kabla som pouzil 1,4 m na prepojenie (staci aj 1,2m, ja som tam dal veľkú rezervu) a 0,1 m na odbocku toho Y. Na koncoch kabla samice a na odbočke samec. Lampicky aj schranka na okuliare išli vycvaknúť bez problémov. Jediné s čím som mal problém bolo vybrať pin (hnedo-žltý kabel) s predného konektora. Po 2 hod. trápenia som na to prišiel. Z predu nad konektor som tam strčil 1,5 mm inbus a zápatka sa konečne vyrovnala a pin som vybral. Huráááá. Ešte poriešim nejaké LED do interieu a budem spokojný. Editováno: 15. Duben 2014, autor: tasum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Mě jen zajímá jak to vyřešili v r.v. 2014 Je to spravené tak, že predným vypinačom ide zapnúť aj vypnúť zadná lampička (a samozrejme aj zadným vypinačom ide zapnúť aj vypnúť), čo u môjho aj tvojho prevedenia nejde. Keď nebudem mať do čoho ripnuť tak to prerobím ešte raz aby to bolo ako originál, zatial mi to takto stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Jen pro informaci, ten 0,5m kabílek s konektorama stoji ve VW o cca 25Kč míň než ve Škodovce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Dnes doděláno osvětlení v zadu aby rozsvěcelo při otevření dveří, a zároveň byla zachována funkce nezávislého svícení. Funguje to OK, dle návodu zde. Jen dodám dodám pro ty co jim to nedojde předem stejně jako mě, že potom již nelze vypnout rozsvěcení/zhasínání zadní svítilny v závislostech na dveřích. I když na přední lampě nastavíte vypínač na 0 (nerozsvěcovat) zadní lampa stále reaguje na dveře a toto nelze vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ano je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 neviete teda niekto ako je to spravene v novsich rapidoch - tj funguje to aj s prednym vypinacom a pod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 neviete teda niekto ako je to spravene v novsich rapidoch - tj funguje to aj s prednym vypinacom a pod ? Moja odpoveď 69 - áno, funguje to s prednym vypinačom a prišlo to tuším so specebackom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 no ano to viem ze funguje, videl som to v autosalone pytam sa ako to je spravne PRESNE, tj co treba vymenit / zapojit ked si to chcem prerobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.