sytic Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Dočasné vyřazení Rapida z české mutace konfigurátoru mi přineslo malý objev Na Slovensku je možné jako příplatek vybrat tzv. Sport Pack, který obsahuje přední a zadní podnárazníky + křidýlko známé např. z motorizace 1.4 TSI v barvě vozu. Kdo má chuť, může se jít jako já "na Slovensko" pokochat do jejich konfigurátoru. Moc se mi líbí především zadní podnárazník s odrazkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 no, tak to bude edice MONTE CARLO RAPID na slovensku tomu rikaji SPORT PACKET v CR se konfigurator upravuje, tak proto neni urcite k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Z jiného soudku - lišty. Tohle by se mi fakt líbilo. Už aby se toho někdo chopil. Převzato z blogu http://xtad.blog.auto.cz/2012/09/patlaniny-iii-dil-interier-dodo/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Lukason: Já vím, že se upravuje, jak sama škodovka píše, když si chce člověk otevřít konfiguraci rapidu. Tím oplastováním, které je na Slovensku dostupné za 1031 EUR, jsem myslel paket pro liftback viz obrázek Monte Carlo (bohužel jen pro Spaceback) je zase jiné provedení. miklisek: Jojo, kdyby se dala lišta dolepit, viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 no, tak to bude edice MONTE CARLO RAPID na slovensku tomu rikaji SPORT PACKET v CR se konfigurator upravuje, tak proto neni urcite k dispozici Já bych neřekl, že to je Monte Carlo, viz zde. Nebo v katalogu: rapid-prislusenstvi-katalog.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 miklisek: Jojo, kdyby se dala lišta dolepit, viď? Jo hlavně ta na palubce by byla dobrá. Už jsem psal do MILOTECu návrh, jestli by to toho nešli. S tím, že udělali spešl korpus palubky pro lišty mezi výdechy, mě teda dost překvapili. Řekl bych, že ty lišty dodělávali až po připomínkách na příliš viditelné šetření, které se ozývalo k prvnímu m.r.. Normální by přeci bylo udělat jednotnej korpus pro obě verze. To museli cifršpióni skřípat zuby, nová forma na novej díl a nestojí pár ka/é-ček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 (editace) Z jiného soudku - lišty. Tohle by se mi fakt líbilo. Už aby se toho někdo chopil. rapid_dash.jpgrapid.jpg Převzato z blogu http://xtad.blog.auto.cz/2012/09/patlaniny-iii-dil-interier-dodo/ Ta široká lišta přes palubku se normálně montuje do Ambiente Lukason: Já vím, že se upravuje, jak sama škodovka píše, když si chce člověk otevřít konfiguraci rapidu. Tím oplastováním, které je na Slovensku dostupné za 1031 EUR, jsem myslel paket pro liftback viz obrázek Monte Carlo (bohužel jen pro Spaceback) je zase jiné provedení. miklisek: Jojo, kdyby se dala lišta dolepit, viď? Na tom bílém je normální spoiler ze sportpaketu Editováno: 17. Březen 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 To montuje, akorát nepasuje na starý palubky m.r.2013 Na obrázku je lišta udělaná jen ve Photoshopu a přesně tak, jak by u starých palubek byla si nejlepší, protože udělat to jako u originálu to bohužel nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Až budete někdo dělat brutálnější úpravu RAPIDa Řecký RAPID na fóru britskoda: http://www.briskoda.net/forums/topic/278657-12-tsi-105-hp-elegance-from-greece/page-2#entry3671016 Deflektor zde: http://de.csr-shop.info/Heckansaetze-HA-Heck-Spoiler-Heckansatz-Skoda-Rapid-HA088/a46453758_u315/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Z jiného soudku - lišty. Tohle by se mi fakt líbilo. Už aby se toho někdo chopil. rapid_dash.jpgrapid.jpg Převzato z blogu http://xtad.blog.auto.cz/2012/09/patlaniny-iii-dil-interier-dodo/ Tak to jsem rád, že tu lištu přes palubku budu mít. Bez ní ta přístrojovka nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 projizdel sem fotky z lonskeho 5. IST Pobershau a narazil sem na tohohle cernyho krasavce,... myslim ze na cernou je to celkem fajne a nebal bych se to inplantovat treba i na bilou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Vosa na bombone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Moc hezký, velký bílý kola to je základ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Tedka teda nevim jak to myslis Me to prijde az moc a jak ty kola jsou byli opticky to dela auto moc vysoky, nehlede na to ze ono uz vysoky je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Tohle je spis do noveho tematu "cim se u rapida neinspirovat" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 takhle to vypadá jak RC autíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) No, taky mi některý fotky připadají jako tuzing. Úplně, jako když se člověk vrací o nějakých 15let zpět do doby úprav felicií ten černo--oranžový a červený speceback s bílýma kolama hrozný, úplně se začínám bát, co zase budu potkávat na cestách Ale až někdo upraví/opraví/změní přední masku a vzhled, pak budu možná i závidět, pač ten se mi prostě brutálně nelíbí, to je možná i důvod, proč jsem nebral Rapida. Editováno: 7. Květen 2014, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Miklisku zkazil jsi mi radost :-/ myslel jsem že budu originální, protože přímo tohle křídlo a difuzor mám doma a myslel jsem, že budu první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 o vikendu v nemecku Moc pekny a vubec bych se nezlobil to mit na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 nevíte někdo něco o tom lízátku na příspěvku od Lukasona ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 ano, stoji cca 3500 kc maji ho i tady v CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 to je to co nabízí spoilercentrum ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 to nevim, ja vim ze to nabizeji na ,, OBeckach " ;-) odkaz primo zde: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/masky-spoilery-mracitka/skoda-rapid-spoiler-predniho-narazniku-dtm-id:10480.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 paráda, to je přesně to co jsem hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Lenny93, Spoilercentrum máš u nosu a mají ho o 150 Kč levnější a navíc ušetříš na poštovném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.