Jump to content

Inspirace pro Rapida

Pawouk

Recommended Posts

Modrá Denim, možná 1.4 TSI (má lištu na hraně kufru), patrně matná černá střecha a vnější zpětná zrcátka, kola 17" Prestige

472626_516173825109335_1131311478_o.jpg

Měl bych také dotaz.

Bude pro Rapid na českém trhu dostupný Sport paket ze 4. fotky od Pawouka?

• Pozitivní 1

Maverick: :kol-47:  Super, zatím jsem jej viděl v nabídce pro Německo třeba. Pamatuju, že 20. října při Dni D jsem se ptal při testovací jízdě, jestli budou tyto plasty dostupné, říkal, že ano, tak nekecal, i když budou až teď :D

A jedna další "inspirace" na přední nárazník

rpd-frdif-mao.jpg

Model Fire (pravděpodobně vytvořený prodejcem), který jsem nalezl na mobile.de

1.6 TDI se zvýšeným výkonem 95 kW, snížení podvozkem H&R, litá kola 18" (215/35R18), velký zadní spoiler ve stylu O2RS, stříbrná koncovka výfuku

$T2eC16ZHJGsFFM(f7CjEBRd+o9Hf!g~~_19.JPG $T2eC16dHJIkE9qU3lQu6BRd+o9G7v!~~_19.JPG $T2eC16d,!wsE9suwywDJBRd+o9b-vg~~_19.JPG

• 2 weeks later...

Čau lidi. Od 19. Března mám objednáno bílého Rapida Fresh Ambition 1.2TSI 77kw paket Extra Plus. Přiznám se že hned jak sem poprvé viděl ty fotky z představení, měl sem jasno. Bílá barva a kola 17" Ray stříbrno černý + bych těl polepit střechu a možná i ty zrcátka. Prostě přesně jako na těch prvních fotkách v prvnim postu :kol-47:

• 2 weeks later...

myslite ze tomu pujde dobalastit denní led svícení do toho "zet prolisu" jako to ma ten sportovni koncept? Vypadalo by to pekne a vic dospele :) Nevim jak je tam ta velka hrana a jestli se vubec da dostat do svetlometu nebo pak koupit cely svetlomet s led diodama (jestli nekdy takovy bude) :D

Sorry Petrre za pouziti tvoji fotky v rychlosti :D

Anebo případně na dolní linku jako to má oktávka, což by asi bylo jednodušší

post-31118-0-44707900-1371399729_thumb.j

post-31118-0-72394500-1371399753_thumb.j

Edited by rogerer

je to led pasek,... a urcite to podle me bude soucast svetla ;) nehlede na to ze to prebastlovat by bylo asi hodne finacne narocny, ale zase pravda originalni, protoze by si byl asi jedinej :D .....

nevim jak si to predstavujes teda, ale zase neco schanet, za prve co ? a za druhe tam davat nejakej led pasek za 50 kc to asi moc svitit nebude :D to by ti musel nejakej elektrikar udelat neco specialniho a silnyho

nicmene, podle me neni nic nemozne, jenom si to chce sednout, trochu zapremyslet co se kde da koupit a zacit realizovat ;) a hlavne poradne vsechno namerit ;)