Říjen 31, 201410 r Vormen dík za typ. Objednal som si jeden a porovnám to. Síce mi tam chýba otvor pre LEDku, ale zdá sa mi taký... no proste úplne iný ako mám teraz. Možno skončí v šuplíku a možno nie. Momentálne nemám dôvod niečo meniť, každopádne prečo si ale nevybrať to lepšie, keď sa dá, že áno.
Listopad 1, 201410 r Pokiaľ všetko funguje ako má, tak nie je najmenší dôvod na potrebu kontrolovať funkčnosť vysielaných povelov aj vizuálne. Opodstatnenosť nastáva až v okamihu, keď sa po zatlačení tlačidla nič neudeje. Tá LEDka totiž nesignalizuje iba kvalitu batérie. Jej činnosť je totiž priamo odvodená z riadenia výstupného tranzistoru, ktorý modulovaný signál posiela rovno do antény.
Listopad 28, 201410 r tak už mám kryt taky doma. rozměrově sedí dobře, ale vadí mi, že jak je to tenkej materiál, tak to odstává pokud se toho dotknu.
Leden 23, 201510 r Zaujímavé, ale chcelo by to lepšie fotky trochu viac z diaľky a hlavne s nacvaknutým rámikom - chrómovým, alebo skôr s čiernym ako má monte carlo, takto bez rámika to nevypadá moc dobre a hlavne by to chcelo umyť auto keď sa už fotí pre e-shop A cena 70€ (2.000Kč) mi tiež príde trochu moc..
Říjen 10, 20159 r Nejako to už má moc utopené, hlavne tie zadné kolesá. Ale jednoznačne tiež by som bral zníženie.
Říjen 11, 20159 r Za mě palec dolu, takhle vypadal náš citroen, když zdechla náprava. Snížení je u rapida super, ale tohle už je (přes)příliš. A ani ofuky to nezachránily
Říjen 11, 20159 r Neni to moc, je to akorat, ale chce to zvolit uz jiny profil gumy a aby kola vice upoutala tak i jiny design kol, pak to bude oka, i s ofukama
Říjen 22, 20159 r Tak dalšího chromového fešáka máme přímo tady mezi námi: http://forum.skodahome.cz/gallery/album/2131-raptor-sport/
Říjen 22, 20159 r taky sem videl a uz sem hnedka nadaval,.. nesvic me dostavaji ty nastrikane krytky mlhovek nejdriv zlute a pak teda nejake stribrne,.. no to je proste hnus, ja nechapu co ten clovek ma za problemy ze se mu to libi a dokaze to dat na auto,... rad bych si precetl nejakou studii z USA jde vedci zjistily co se skryva za lidmi toho typu ........ majitel at se na me nezlobi, ale je to proste prehnany, az moc
Říjen 23, 20159 r Nejsem ve skole abych hral na nejyky i/y a jeste k tomu na konci, kdo to ma furt oduvodnovat ... ano, treba vYkend to chapu, ale to je zase neco jineho
Říjen 23, 20159 r No to žlutý kolem mlhovek je slušná mrda Když vidim ten starej volant, tak bych do rapida snad ani nešel....dělá to fakt hodně na vzhled celkovýho dojmu z interieru.
Říjen 25, 20159 r odkaz už nefunguje :-) Kraustr: Který se ti libí víc? Mě přijdou oba celkem rovnocenné... Mě se spíš líbí když je třeba obšitý tou červenou nitkou. Ale jinak velký vliv na interiér nevidím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.